Zeničani

Kulturno-politička scena, dešavanja u centralnim gradovima BiH: Zenici, Travniku, Visokom, Jajcu, Bugojnu, Tešnju, Doboju...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

kakavdanakneiskustvu

#38851 Re: Zeničani

Post by kakavdanakneiskustvu »

Sanjarko wrote: 18/12/2019 22:11 Ja samo kazem da je unesrecio uzu i siru porodicu ubijene djevojke, uzu i siru svoju porodicu a nije mu samo to njegova mati i da se u svacijoj i svacijoj porodici ovo moze desiti.

Ne branim nikoga.
s jednom velikom razlikom,te cure više nema,mrtva,on je živ
Sanjarko

#38852 Re: Zeničani

Post by Sanjarko »

Ja_Ja wrote: 18/12/2019 22:05 U normalnom sistemu ovo sudjenje bi trajalo dva dana i on bi dobio maksimalnu kaznu propisanu zakonu za ubistvo s predumisljajem.
Slazem se.
macchiato

#38853 Re: Zeničani

Post by macchiato »

Čitala sam i ja od drugih ljudi da je prije bio oslobađan zbog nekih prekršaja, jer mu je mamica nabavila papir "da je lud". Pa se na konto toga izvlačio.

Samo gledajte kad se izvuče na "neuračunljivost" i "bolest" ovaj put. :roll:

Btw, nebitno da li je narkoman ili ne, to ne može nikako biti olakšavajuća okolnost. Ako je psihički bolestan, onda bi se čitavo jedno klupko trebalo odmotati i dići frka, da se sazna na koji način je zaposlen u bolnici i pogotovo odakle mu vozačka dozvola. I da se dotični kazne.
Poznavajući nas, sve će se zataškati i pomesti ispod tepiha, kao da se ništa nije ni desilo. :roll:
anex
Nindža revizor
Grijem se na: čumur
Vozim: Scott i Kuga
Horoskop: imam

#38854 Re: Zeničani

Post by anex »

Jebem i njega i mater mu...
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#38855 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Ovakve stvari više tjeraju ljude vani nego plata od 600 maraka.
Freamon Lester

#38856 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

Sanjarko wrote: 18/12/2019 22:11 Ja samo kazem da je unesrecio uzu i siru porodicu ubijene djevojke, uzu i siru svoju porodicu a nije mu samo to njegova mati i da se u svacijoj i svacijoj porodici ovo moze desiti.

Ne branim nikoga.
Unesrecio je porodicu ubijene. Svoju je djelomicno usrecio jer nece majmuna morati gledati ocima koju godinu. Do kraja bi ih usrecio da je poginuo. Da budem brutalno iskren do kraja.
kakavdanakneiskustvu

#38857 Re: Zeničani

Jimmy McNulty wrote: 18/12/2019 23:18 Ovakve stvari više tjeraju ljude vani nego plata od 600 maraka.
da
kakavdanakneiskustvu

#38858 Re: Zeničani

Freamon Lester wrote: 18/12/2019 23:23

Ne branim nikoga.
Unesrecio je porodicu ubijene. Svoju je djelomicno usrecio jer nece majmuna morati gledati ocima koju godinu. Do kraja bi ih usrecio da je poginuo. Da budem brutalno iskren do kraja.
:thumbup: :thumbup:
muhafuca

#38859 Re: Zeničani

Post by muhafuca »

Nivelacija wrote: 18/12/2019 21:39 Pa ova sudinica upletena u sve vece afere izgleda, sve redom na slobodu pusta.

Izgleda da su upravu ovi svi od EU do Amerike koji govore da je tuzilastvo najveca rak rana Bosne.
jesu ti to trebali ovi iz EU i Amerike doci i reci?
phillie

#38860 Re: Zeničani

Post by phillie »

Mi smo kurac od naroda i drustva u cjelini. Sutimo, stitimo svoje guzice, da ne bi nekome zahaturili, da se ne bi neko uvrijedio, da nam se ne obije o glavu. Sutimo, da bi zivjeli u ovoj zabokrecini od prostora. Izgubili smo jaja negdje od rata naovamo, pa se bojimo i sopstvene sjenke.
Zato kopam i rukama i nogama da svog nasljednika posaljem sto dalje odavde, nek bar on na zivot gleda drugim ocima od njegovog starog. Da bar on bude drcan i zauzima se za pravdu tamo gdje pravdu cijene i smatraju kao normalno. Samo da mi ostane ziv, dok se to ne ostvari.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Sanjarko

#38861 Re: Zeničani

Post by Sanjarko »

Ne branim nikoga.
Unesrecio je i kcerkicu svoju, i bivsu suprugu. Ajnu ubio, i unesrecio joj citavu porodicu, ali i svoju je. Sta mislite kako ce rasti dijete njegovo s ovom stigmom. Supruga kako ce odhraniti to dijete sama ako se nije u medzuvremenu preudala. Nije u vinklu bio tad kad sam ja lezao u bolnici s njim na PO bolnice.

Ja bio tad radi stresova u porodici, prvenstveno zbog neimastine i da svojima ne pravim belaj, sam se prijavio ja tad. On je bio depresivan i pod uticajem narkotika tad. Doveli ga mislim prisilno ali nisam siguran.

Pucala ga depresija i jos uzimao narkotike.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#38862 Re: Zeničani

Post by Jimmy McNulty »

Puca i mene depresija jer me guze povazdan na poslu, derem tablete leđa mi slomiše pa opet ne idem gazit ljude po pješačkim prelazima, sjednem u auto i poštujem ZOBS, a sve i da nekom zulum učinim za volanom neću pobjeć i sakrivat se iza mamine suknje nego ću priznat svoje (ne)djelo i odgovarat za njega.
N.N.

#38863 Re: Zeničani

Post by N.N. »

Vuces linije, kljukas se spidom, lezis u ludari i kao bonus dobijes posao u bolnici.
Ovamo zavrsis fax i onda prodajes telefone ili majice negdje u trgovini.
Zato treba urusiti kompletan sistem ove drzave, reset.
Ili bjezati vani a na kraju ce migranti i jednim i drugim otimati telefone :mrgreen:

P. S. U svemu ovome, treba mu kravu od mame ispitati za sincinine avanture sa drogom, pistoljima, muljanjem sa nalazima i ganjanja penzije za sina i td td.
Sanjarko

#38864 Re: Zeničani

Post by Sanjarko »

Jimmy McNulty wrote: 19/12/2019 00:04 Puca i mene depresija jer me guze povazdan na poslu, derem tablete leđa mi slomiše pa opet ne idem gazit ljude po pješačkim prelazima, sjednem u auto i poštujem ZOBS, a sve i da nekom zulum učinim za volanom neću pobjeć i sakrivat se iza mamine suknje nego ću priznat svoje (ne)djelo i odgovarat za njega.
Ma znam da je svima tesko skoro u ovoj drzavi pa i tebi. Puca i mene svasta nesto i rekao sam da se slazem da treba da odgovara sto strozije za ovo. Nigdje njega ja ni ne branim. Ne bi ni sebe branio niti se branim.

Pa koliko je samo ovakvih slucajeva godisnje i koliko ih je dosad bilo. Pero se upucao, onaj fudbaler starog svog upucao itd. Njih navodim kao primjer. Oni su jos i dobrostojeci.

Tuzno je da se ovo desi, ali se desi ponekad, i treba na sve moguce nacine to pokusati i sprijeciti.

Bio je na bolovanju tad, kako znam.
Freamon Lester

#38865 Re: Zeničani

Post by Freamon Lester »

Sanjarko wrote: 18/12/2019 23:56

Ne branim nikoga.
Unesrecio je i kcerkicu svoju, i bivsu suprugu. Ajnu ubio, i unesrecio joj citavu porodicu, ali i svoju je. Sta mislite kako ce rasti dijete njegovo s ovom stigmom. Supruga kako ce odhraniti to dijete sama ako se nije u medzuvremenu preudala. Nije u vinklu bio tad kad sam ja lezao u bolnici s njim na PO bolnice.

Ja bio tad radi stresova u porodici, prvenstveno zbog neimastine i da svojima ne pravim belaj, sam se prijavio ja tad. On je bio depresivan i pod uticajem narkotika tad. Doveli ga mislim prisilno ali nisam siguran.

:roll: Evo srce mi zatitra kad zamislim njegovu kcerkicu kako sama navece pati jer nema njenog oca da je uspava. :-) A kako ce dijte rasti? Nadam se uz shvatanje da joj je otac moron i da bi svijet bio puno sretnije mjesto da ga djed u solju otreso umjesto u babu.
Throttle

#38866 Re: Zeničani

Post by Throttle »

Sanjarko, jesi li ti Vizionar 1985?
kakavdanakneiskustvu

#38867 Re: Zeničani

Sanjarko wrote: 18/12/2019 23:56

Ne branim nikoga.

ali on je ziv,njegovo dijete zivo,a tudje dijete je ubio,te cure vise nema,u tome je razlika
Njanjavi

#38868 Re: Zeničani

Post by Njanjavi »

Znal ko imal kakva mesara u Zenici gdje se ima uzet slanine?
zebih62

#38869 Re: Zeničani

Post by zebih62 »

Imas u Bubi u Solajinoj ( ili kako se vec sad zove )
Sanjarko

#38870 Re: Zeničani

Post by Sanjarko »

Throttle wrote: 19/12/2019 07:59 Sanjarko, jesi li ti Vizionar 1985?
Da.

Ja samo kazem ubio Ajnu i ojadio ostale. Treba maksimalnu kaznu da dobije. Ne branim ga uopste. Kazem samo da je sve unesrecio s ovim.

Nazalost. Tuzno je ovo sto je se desilo.
Njanjavi

#38871 Re: Zeničani

Post by Njanjavi »

zebih62 wrote: 19/12/2019 10:12 Imas u Bubi u Solajinoj ( ili kako se vec sad zove )
Gdje dodje to otprilike alahati?
Njanjavi

#38872 Re: Zeničani

Post by Njanjavi »

Nema od te kazne nista. Ona prije x godina sto je spucala starca audijem na raskrsnici za radakovo je ista fora.
Lijecena narkomanka, satro luda, malo na psihijatriju i noga iz bosne.
Eno je radi u nekom spa centru u svici i dan danas.
Sve fol luda, sve fol narkomanka.
Tako ce i ovaj.
Serem ti drzavu i zakonodavstvo.
Henry Chinaski

#38873 Re: Zeničani

Post by Henry Chinaski »

Znam da za ovakve probleme nema rješenja ali ovakve likove treba staviti pod ključ puno prije nego što naprave sranje.
Ako već naprave sranje, treba svijet osloboditi patnje i humano ga poslati u vječna lovišta.

Ne poznajem ga ali teško mi je imati empatiju prema takvom liku.
Sanjarko

#38874 Re: Zeničani

Post by Sanjarko »

Njanjavi wrote: 19/12/2019 10:48 Nema od te kazne nista. Ona prije x godina sto je spucala starca audijem na raskrsnici za radakovo je ista fora.
Tako ce i ovaj.
Ne bi trebalo tako da bude. Nema veze sto si bolestan ili zdrav psihicki ili narkoman ili pod uticajem necega drugog ili uopste ne pod uticajem bilo cega, trebalo bi da budes isti pred zakonom i da jednako odgovaras kao svi. A ne da se izvlace mnogi za svasta nesto ne samo u vezi ovoga nego i drugih stvari.
Njanjavi

#38875 Re: Zeničani

Post by Njanjavi »

Sanjarko wrote: 19/12/2019 11:00
Njanjavi wrote: 19/12/2019 10:48 Nema od te kazne nista. Ona prije x godina sto je spucala starca audijem na raskrsnici za radakovo je ista fora.
Tako ce i ovaj.
Ne bi trebalo tako da bude. Nema veze sto si bolestan ili zdrav psihicki ili narkoman ili pod uticajem necega drugog ili uopste ne pod uticajem bilo cega, trebalo bi da budes isti pred zakonom i da jednako odgovaras kao svi. A ne da se izvlace mnogi za svasta nesto ne samo u vezi ovoga nego i drugih stvari.
Ne bi trebalo stosta liche na dunjaluku pa se desava.
Takvo je stanje i sta ces.
Velika vecina i nas bi se isto grampala za svoje djete da smo na sličnom polozaju a djete debil poput tog lika i da napravi slično sranje.
Tako ti je kako ti je, insan je takav hajvan i jebat ga.
Lako je tudjim kurcem gloginje mlatit dok se ne nadjes u sličnoj situaciji.
Ja vjerujem da ni toj zeni nije lako sa takvim debilom od djeteta.
Daleko od toga da je branim al velika vecina nas bi slicno postupila da nas zadesi takvo sranje.
Nemos ti narodu ugodit druze kako god okreneš.
Da pusti debila niz vodu opet bi raja iza ledja upirala prstom i srala kakva je to mati.
A danas sutra kad ga iscupa i iz ovog sranja bice opet vakva nakva.
Post Reply