Igrao nisam, uzeo toko akcije za BF za 20 $. Sad igram pomalo RDR2, nije još došla na red.
Sad je i na US Store 39.99 $, to je ta cijena otprilike.
Igrao je TMOVAC, arnes_king, ni kažu da je odlična.
Moderator: Benq
Igrao nisam, uzeo toko akcije za BF za 20 $. Sad igram pomalo RDR2, nije još došla na red.
Rdr 2 mi je na programu i pes 20 ovu bih uzeo ali na red ce doc na proljece.thxTomahawk11 wrote: ↑17/12/2019 15:28Igrao nisam, uzeo toko akcije za BF za 20 $. Sad igram pomalo RDR2, nije još došla na red.
Sad je i na US Store 39.99 $, to je ta cijena otprilike.
Igrao je TMOVAC, arnes_king, ni kažu da je odlična.

DiRT je više arcade igrica, ali isto zabavna i nimalo loša. Ako tražiš zahtjevniju simulaciju, onda provjeri DiRT Rally 1 i 2. Ja sam keca igrao i bio mi je super, internet kaže da je dvica još bolja - oba dijela se često vrte na ponudi na PS store.
Mozes li mi reci koliko naplate taj proces? Cisto me zanima koliko sam sebi ustedioifus wrote: ↑18/12/2019 08:16 @arnes_king Kod mene je obična konzola i nakon 3 godine počela izlaziti iz igri uz obavijest u vidu koda koji izbaci, posumnjao sam da je pregrijavanje. Odnio serviseru koji ju je detaljno očistio, zamijenio pastu itd. Eno je radi kao prvog dana, haman nečujna, naravno ne izbacuje me iz igri više. Preporučio bih svima koji imaju konzolu da je servisiraju minimalno svake dvije godine, a ako se učestalije igraju, a pogotovo ako se puši u prostoriji gdje je konzola, onda svake godine. Meni se nije dalo bakčati, strah me da nešto ne pokvarim, pa sam odnio serviseru.
Tako kad sam je debelu cetvroku generalno ocistio, mislio sam da sam je sjebo koliko je tiha bilaarnes_king wrote: ↑17/12/2019 16:47 Eh napokon sam obavio detaljno ciscenje svoje PS4 Pro konzole i zamjene termalne paste koja je bila nepodnosljivo i nenormalno glasna, doslovno usisivac neki jaci.
Ranije sam otvarao samo onaj poklopac (povrsinski) i nikad nisam zatekao puno prasine. Nakon sto mi se neku noc PS4 odjednom ugasio sa porukom da se pregrijava odlucio sam ici dalje.
Danas sam je otvorio skroz, iznenadio se prvo kada sam skinuo ventilator koliki komadi prasine su bili, po 2cm.... Slika ispod... Uz to sam izvadio skroz i heatsink i detaljno ocistio.
Pri tom sam vidio da je kod mene Nidec ventilator, odnosno taj noviji koji bi trebao svakako biti tisi a mislio sam da imam onaj glasniji.
Jos vece iznenadjenje sam dozivio kada sam vidio kako je sony stavio fabricku pastu, sva pasta je bila sa strane oko chipa, po kondenzatorima a na samom chipu skoro nista.... Slika ispod...
Nakon sto sam postavio Arctic MX4 kako treba i sve lijepo ocistio nisam mogao da vjerujem rezultatima. Upalio sam odmah RE2 koji mi je ranije bio najglasniji i bilo je neigrivo jer je kvarilo dojam kada se apsolutno nista od igre nije culo, cak i sa slusalicama katastrofa.
Sada mi je konzola tiha kao sto mi je bio tih slim model. Morao sam TV staviti na mute da bih provjerio da li uopste radi ventilator. Razlika je vise nego drasticna i postavit cu kada budem imao vremena i video kako je bilo prije i kako je sada.
Preporucio bih svakome ko ima glasnu konzolu da se ne ustrucava i odradi sve, pratio sam tutorial sa linka ispod
Meni kao meni je igra odlicna. Ja sam je igrao punih 7 mjeseci ( od aprila do novembra ) toliko mi se dopala. Nista drugo nisam igrao. A ja sam jedan od onih koji igraju 4-8 sati dnevno. Krenem od 8 navece, pa znam do 3-4 ujutro igrat ( a radim od 9 ). Igra je na neki nacin spoj The last of us i Red dead 2.Ako si imao priliku igrati ove dvije igre i ako ti se svidjaju, svidjet ce ti se i Days Gone.
30 KM. Doduše, ja sam odnio u servis kod druga, pa sam bacio cvaju na kafu.arnes_king wrote: ↑18/12/2019 08:37Mozes li mi reci koliko naplate taj proces? Cisto me zanima koliko sam sebi ustedioifus wrote: ↑18/12/2019 08:16 @arnes_king Kod mene je obična konzola i nakon 3 godine počela izlaziti iz igri uz obavijest u vidu koda koji izbaci, posumnjao sam da je pregrijavanje. Odnio serviseru koji ju je detaljno očistio, zamijenio pastu itd. Eno je radi kao prvog dana, haman nečujna, naravno ne izbacuje me iz igri više. Preporučio bih svima koji imaju konzolu da je servisiraju minimalno svake dvije godine, a ako se učestalije igraju, a pogotovo ako se puši u prostoriji gdje je konzola, onda svake godine. Meni se nije dalo bakčati, strah me da nešto ne pokvarim, pa sam odnio serviseru.![]()
Jesi to batalio Witchera ?
Nije to nikakva fula Sonyja. Pasta se razlijepi i iscuri okolo kada je pritisnes coolerom, standardna pojava. Ako je nema po chipu, to ne znaci da je nije bilo, nego je cooler fino nasjeo na tom dijelu na chip pa istisnuo pastu. Generalno je cilj da paste bude sto manje i da je kontakt izmedju coolera i chipo sto vise bez "posrednika"arnes_king wrote: ↑17/12/2019 16:47 Jos vece iznenadjenje sam dozivio kada sam vidio kako je sony stavio fabricku pastu, sva pasta je bila sa strane oko chipa, po kondenzatorima a na samom chipu skoro nista.... Slika ispod...
Steta, dobra je igrica, ali treba malo strpljenja u pocetku da se naviknes i fakat je zaigras. Kupi God of War, ja je upravo zavrsio - odlicnaTomahawk11 wrote: ↑18/12/2019 13:31Zasad jesam.
Nije me uhvatila. Zalijepila, kako hoćeš.
Hvala.TMovac wrote: ↑18/12/2019 13:06Meni kao meni je igra odlicna. Ja sam je igrao punih 7 mjeseci ( od aprila do novembra ) toliko mi se dopala. Nista drugo nisam igrao. A ja sam jedan od onih koji igraju 4-8 sati dnevno. Krenem od 8 navece, pa znam do 3-4 ujutro igrat ( a radim od 9 ). Igra je na neki nacin spoj The last of us i Red dead 2.Ako si imao priliku igrati ove dvije igre i ako ti se svidjaju, svidjet ce ti se i Days Gone.
evo ti par savjeta. Na pocetku igre izbjegavaj izlaske nocu, jer sve vrvi od zombija, a oruzja ti na pocetku nisu nesto. Igraj side misije, po mogucnosti cim se pojave. Olaksat ce ti daljni tok igre. Na pocetku igre imas Hot Springs i Copeland kamp. Hot Springs je za nadogradju i kupovinu oruzja, a Copeland kamp za nadogradnju motora. Moj ti je savjet da ulazes u Copeland kamp i nadogradnju motora. Oruzje iz Hot springsa nije nesto, a svakako mozes oteti oruzje kad nekog ubijes. Oruzje se tek isplati kupovati u Lost Lake kampu. Sto se skill-ova tice moja preporuka ti je da otkljucas cim prije CARRY THAT WEIGHT i FIELD REPAIRS.bunk wrote: ↑18/12/2019 14:43Hvala.TMovac wrote: ↑18/12/2019 13:06Meni kao meni je igra odlicna. Ja sam je igrao punih 7 mjeseci ( od aprila do novembra ) toliko mi se dopala. Nista drugo nisam igrao. A ja sam jedan od onih koji igraju 4-8 sati dnevno. Krenem od 8 navece, pa znam do 3-4 ujutro igrat ( a radim od 9 ). Igra je na neki nacin spoj The last of us i Red dead 2.Ako si imao priliku igrati ove dvije igre i ako ti se svidjaju, svidjet ce ti se i Days Gone.
Narucio sa Sancte 79KM..
Meni bi nesto zao kada sam rdr2 zavrsio. Nemam obicaj igrati igre dva puta (nisam nikada nista igrao dva puta osim grim fandango, a ne bih ni njega da mi nije 90 i neke zablokirao cdTomahawk11 wrote: ↑18/12/2019 13:40Nije me uhvatila. Zalijepila, kako hoćeš.
Dobiće priliku opet kad završim RDR2, Days Gone i RE2![]()
Igrao sam GoW III Remastered, e sad svi kažu da to nije ista igra kao i ovaj zadnji GoW, tj. samo da je isti lik u igrama.
Ne znam, vidjećemo, sad sam pretrpan, a ovo viška što se ima nek stoji za maja![]()