Razlog- kako je jela jastoga- ko' da danima nista nije----inace je bila lijepa i zgodna kao balerina, sve bilo perfektno osim
Da li se vama slicno desilo, tj da li vas je odbilo od osobe, nacin kako jede....?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Kakav je to levat kad je odmah na prvom dejtu kesirao jastoga ?moonca wrote: ↑17/12/2019 15:51 Jutros na radiju-- tema, zasto se momak ne javlja nakon prvog dejta:
Razlog- kako je jela jastoga- ko' da danima nista nije----inace je bila lijepa i zgodna kao balerina, sve bilo perfektno osim![]()
Da li se vama slicno desilo, tj da li vas je odbilo od osobe, nacin kako jede....?
Izasli u restoran -ona narucila jastoga on steak.klixoris wrote: ↑17/12/2019 15:55Kakav je to levat kad je odmah na prvom dejtu kesirao jastoga ?moonca wrote: ↑17/12/2019 15:51 Jutros na radiju-- tema, zasto se momak ne javlja nakon prvog dejta:
Razlog- kako je jela jastoga- ko' da danima nista nije----inace je bila lijepa i zgodna kao balerina, sve bilo perfektno osim![]()
Da li se vama slicno desilo, tj da li vas je odbilo od osobe, nacin kako jede....?![]()
Prvi dejt i ona odmah na najskuplje jelo. Zavila covjeka u crno, nije ni cudo sto se levat vise nije javio.moonca wrote: ↑17/12/2019 15:58Izasli u restoran -ona narucila jastoga on steak.klixoris wrote: ↑17/12/2019 15:55Kakav je to levat kad je odmah na prvom dejtu kesirao jastoga ?moonca wrote: ↑17/12/2019 15:51 Jutros na radiju-- tema, zasto se momak ne javlja nakon prvog dejta:
Da li se vama slicno desilo, tj da li vas je odbilo od osobe, nacin kako jede....?![]()
. al' nije bitno sto je jastog- vec kako je jela- halapljivo- bez predaha. mogu zamisliti kako je izgledalo,,![]()
hm... e , tu je zec... jeste izazov- no, znajuci, sta te ceka- narucis nesto da mozes kontrolisati....
U tome je razlika između onih kojima je jastog normalna hrana i onih koji ga jedu u tom trenutku jer im je to rijetka prilika. Ovi prvi su naučili kako se ta hrana jede sa manirima, imaju praksu jer ga jedu standardno, ovi drugi to ne znaju, nisu imali kada naučiti.
Hakiz wrote: ↑17/12/2019 17:57
U tome je razlika između onih kojima je jastog normalna hrana i onih koji ga jedu u tom trenutku jer im je to rijetka prilika. Ovi prvi su naučili kako se ta hrana jede sa manirima, imaju praksu jer ga jedu standardno, ovi drugi to ne znaju, nisu imali kada naučiti.
To ove druge ne čini lošim osobama, naravno, ali ih čini pomalo snobovima. A šta će ti snob kao partner?
Tako da ako ne znaš jesti jastoga a naručiš ga na prvom dejtu sa mnom, ja ću ga platiti, ali je to jedini dejt koji ćemo imati. Ponajprije zbog toga što mrzim testove te vrste. Ja sam dvogodišnju vezu prekinuo jer je ona dva puta režirala situacije u kojima mi se njene prijateljice nabacuju da bi provjerila šta ću ja. Takve testove zaista mrzim.
Ako ga naručiš na 10. dejtu, kada se već dovoljno poznajemo pa znam zašto naručuješ tog jastoga iako nisi imala priliku da ga inače jedeš, pa ga jedeš nespretno, e to je druga priča. Štaviše, ješću svoje jelo smotanije od tebe, samo da ti bude manje neprijatno.
Ma, ne mora znati koja viljuška ili kašika je za šta i slična cjepidlačenja. Ali samo da ne srče i mljacka. I cokće. To je sve.
Šta je pogrešno rekao?
Joj al ja mrvim dok jedem, to ćeš malo kod koga vidjeti. I nekako uvlačim hranu u sebe, ko da će mi pobjeći.