Haman2 wrote: ↑17/12/2019 20:51
Koliko provokatora ima na ovom Forumu a to je znak da Forum nema nikakvu moderaciju.
Ja u kuci ne bih nikada hodao u cipelama. U kuci svako od nas ima svoje papuce. Ici u javni WC u cipelama pa onda u istim cipelama hodati po stanu ili cak lezati u krevetu je za neke visok nivo kulture a za druge obrnuto.
Neka svako radi sta hoce i kako hoce, ja imam svoju tradiciju i tako se ponasam.
A vidiš, ja hodam po kući u cipelama i spavam u njima.
Tebi je od te Slobdone Bosne izgleda zaribala letva volana a izgleda i alanser je kraju.
Pričamo o gostima i gostovanju, a ne o tome kako i u čemu se ti po svojoj kući hodaš.
Jebote, dođu mi na vrata recimo Jehovini svjedoci. Nemam stvarno srca da ih otpepam, i hvala bogu, ako imam nešto vremena, pozovem ih da uđu i da ih onda pošteno razvalim u raspravi o Bogu i Bibliji...tek da vide na koga su naletili.
I sad bih valjda trebao reći - hajmo momci i cure, izuvanje. Gost je uvijek gost, i meni je ponižavanje čovjeka tražiti od nega da se izuje... To su nam ionako Turci ostavili u amanet, pa tko voli nek izvoli...ali ja jok.
I što veliš - provokatori

A ti koji stalno, danima i danima potavljaš one odvratne splačine i fašistička huškanja na ljude i čitave narode iz Slobodne Bosne..ti si valjda konstruktivan lik...dobro nisi prešao na Express ili ne znam ni ja više kako sde zovu ta šovinistička sranja od ''medija''.