Demokratska fronta Željko Komšić

KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#39576 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

MorningStar wrote: 17/12/2019 20:21
KatarinaKosaca wrote: 17/12/2019 20:20 I onda će biti što ste se svezali Zukorlića, a samo histerične pristalice šestorke provociraju temu jer odbijaju vidjeti cjelokupnu situaciju. Hebe mi se i za Dinu i za Bogunićku----
Kacemo u nato katarina ? :lol: izbori se komso za nato :lol:

Trpaj dodooooo :izet:
Smiri se ti malo.. udariće ti na zdravlje bgm više... :zoka:
MorningStar

#39577 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MorningStar »

KatarinaKosaca wrote: 17/12/2019 20:22 Smiri se ti malo.. udariće ti na zdravlje bgm više... :zoka:
E ovo mi dodje pravi ventil frustracija, besplatno mos da ...... po ...... :D

Image

:lol: :lol:
doktor78

#39578 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by doktor78 »

Image
zippoo87

#39579 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

KatarinaKosaca wrote: 17/12/2019 20:20 I onda će biti što ste se svezali Zukorlića, a samo histerične pristalice šestorke provociraju temu jer odbijaju vidjeti cjelokupnu situaciju. Hebe mi se i za Dinu i za Bogunićku----
a sta nam dodje cjelokupna situacija...to da su NACIONALISTI opet izradili gradjane sa sve tri strane a Komsic izradio sve one koji su glasali za njega
vuk sit a ovce na broju
imas li ti neki komentar na ovu vijest o lazima tronosca + stake Komsica ?
kluz franjo

#39580 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kluz franjo »

palermo wrote: 17/12/2019 20:20 Pa evo kad bard traži, samo da ga upitam, jel to Srbi nisu dio ove države, jel to Hrvati nisu dio ove države, jel to institucije srpskog i hrvatskog naroda ne trebaju pomoć Kantona Sarajevo, jel to u programskim načelima SDP-a i Naše stranke ne stoji borba za ravnopravnost svih naroda i građana Bosne i Hercegovine.

Ni po čemu se ne razlikujete od Komšića. Ni po čemu. I slobodno nastavite svirati qrc-u.
Iz Budžeta KS se između ostalih finansiraju HKD Napredak, SKPD Prosvjeta, finasijski se pomogla obnova pravoslavne kapele (pa FAKTOR čerečio)...ITD... ITD... Neki projekti su čak i u ovih famoznih 600.000 KM tekućih transfera pojedincima i udruženjima...

Kolega, ni po čemu se ne razlikujete od Komšića. Niste u stanju pošteno ni qrc-u svirati.
Imate pozdrav.
sinuhe

#39581 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sinuhe »

Kako vam se samo da. Komso se sjetio Zukorlica u TV studiju.
KatarinaKosaca

#39582 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

zippoo87 wrote: 17/12/2019 20:26
Imam. Da je TRAGIČNO da se veselite da ne bude Nata za zemlju u korist stranačkih simpatija ili sitnih interesa. To je komentar. Onda nije ni čudo da nam ide kako nam ide... Inače dokument nitko nije vidio i mislim da postoji dogovor da ne ide u javnost..
Sanabija

#39583 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Sanabija »

KatarinaKosaca wrote: 17/12/2019 20:38
Imam. Da je TRAGIČNO da se veselite da ne bude Nata za zemlju u korist stranačkih simpatija ili sitnih interesa. To je komentar. Onda nije ni čudo da nam ide kako nam ide... Inače dokument nitko nije vidio i mislim da postoji dogovor da ne ide u javnost..
Ne veselimo se, nego trazimo objasnjenje (kolega Morning star, sarkastično) zašto smo slagani?
MorningStar

#39584 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MorningStar »

Ko se veseli ? Pa trabunja komsic zajedno sa sefom mu o anp-u i natou , jos komsic izvali da je zato i izasao iz vlasti u ks itd. A mozemo se veseliti , doduse u prazno da smo poslali ANP i ulazimo u nato jer je tako komsic i bakir rekao.
zippoo87

#39585 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

ko se veseli...nemoj inputirati nekome nesto sto nije rekao
rijec je o ZK kome su puna usta NATOa i koji je naveo kao jedan od glavnih razloga prikljucenja SDA braci i rusenju vlade KS

nemamo se mi cemu veseliti dok nam je nasih unutarnjih neprijatelja,lazova,sibicara,lopova,kriminalaca...sta ce nama vanjski neprijatelj
pa evo vidio je general NATOa i kaze covjek da to nije ANP,nego "dogovor da ce se dogovoriti" jal memorandum o dogovoru
Last edited by zippoo87 on 17/12/2019 20:52, edited 1 time in total.
Prpa.ba

#39586 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

Ne ne, vi se veselite i u biti ste salonci. Gdje cete propitivati nase velikodostojnike. :D
KatarinaKosaca

#39587 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

zippoo87 wrote: 17/12/2019 20:51 ko se veseli...nemoj inputirati nekome nesto sto nije rekao
rijec je o ZK kome su puna usta NATOa i koji je naveo kao jedan od glavnih razloga prikljucenja SDA braci i rusenju vlade KS

nemamo se mi cemu veseliti dok nam je nasih unutarnjih neprijatelja,lazova,sibicara,lopova,kriminalaca...sta ce nama vanjski neprijatelj
pa evo vidio je general NATOa i kaze covjek da to nije ANP,nego "dogovor da ce se dogovoriti" jal memorandum o dogovoru
Evo pratim nit... općenarodno veselje. Ne idemo u Nato juuuupiii, ŽK slagao juuupi, pa onda red spominjanja djeteta i kletve ŽK; pa red pljuvanja, pa red hvalospjeva vladi, pa red veselja opet što ne idemo u Nato, pa red označavanja neprijateljima neistomišljenika, odnosno forumaša koji se čisto pristojno odbijaju prikloniti ovoj nedostojanstvenoj histeriji..
Škobo Habu

#39588 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Škobo Habu »

palermo wrote: 17/12/2019 20:02
Pobogu, oni su SDP......stranka koja je nekad bila nada svima onima koji u ovoj zemlji ne misle kroz nacionalističku matricu.....

I ova buka i stvorena euforija zamagljuje najveći problem, a to je da se zbog vlade KS bilo spremno sve žrtvovati....između ostalog, kako vidimo i osnovne principe postojanja multietničkih ( barem sebe vole tako zvati) stranaka......( Našu stranku ovdje ne spominjem toliko, jer objektivno oni nemaju značaj kao što bi SDP trebao imati)
Pridaješ SDP značaj koji, objektivno gledajući, nema uopšte. SDP je, čak i u tom smislu koji potenciraš, minorna stranka.

Multietničnost i jedan Bećirević su nespojivi pojmovi. No, to je sasvim druga tema.

O.k, slažem se ja da ovoj kantonalnoj vlasti ima se šta prigovoriti, ali to nisu toliko katastrofalne odluke koje prate politiku SDA svih ovih godina.
Pogledajmo jedan paradoks - Komšiću je problem Zukorlić, a nije jedan Nedžad Branković, sa kojim ulazi u koaliciju na državnom nivou, osoba za koju se veže toliko afera, tendera, pronevjera i čega više ne?
Gdje tu logika?

Ulaziš u koaliciju sa osobom za koju su do jučer tvrdio da je jedna od onih koja se politikom bavi samo radi tendera i upravnih odbora? Gdje tu interes države i njenih građana?

Jasno je da je ova kantonalna vlast sklepana od krajnje konzervativnih do krajnje liberalnih, te da tu postoji prešutna saglasnost oko nekih stvari koje će jedni podržati, a drugi ignorisati, ali bit je u tome da su oni, u jednom momentu, odlučuli da presjeku taj lanac ishrane, uspostavljen od strane SDA, od nepotizma i korupcije, i urade našto na tom planu.

Šta trenutno imamo - pa klasičnu mahalašku priču kako su svi isti, pa tako Branković ispada veća poštenjačina od jednog Forte.
MorningStar

#39589 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MorningStar »

KatarinaKosaca wrote: 17/12/2019 20:54

Evo pratim nit... općenarodno veselje. Ne idemo u Nato juuuupiii, ŽK slagao juuupi, pa onda red spominjanja djeteta i kletve ŽK; pa red pljuvanja, pa red hvalospjeva vladi, pa red veselja opet što ne idemo u Nato, pa red označavanja neprijateljima neistomišljenika, odnosno forumaša koji se čisto pristojno odbijaju prikloniti ovoj nedostojanstvenoj histeriji..
Sa Bakirom i Zeljkom nece BiH viditi natoa, zasto ? Zato sto mi mamu rodjenu prodali - eto zasto. Glavni argument komsica ljige je bio izlazim da dobijemo nato i dobili smo anp to je zavrseno, i da blokiram ovaj zakon izborni. I eto sta bi ? LAZE ZNACI OTVORENO I TO GLUP COVJEK MOZE VIDITI - al ne... sve ok ko napada komsica i sefica mu taj je protiv Bosne... napada Bosnu... mentalni sklop daska.
zippoo87

#39590 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

tebi bi najbolje bilo da se samobanujes Kato...pukla si ko kokica
odavno si irelevantna i spinujes ali sada si presla svaku mjeru i vise se i ne pokusavas sakriti u cija jedra puses
tuzno ...i nije problem da podrzavas ovog ili onog...ali je problem da kao gradjanin podrzavas sinonim za lazi,muljanje,sve one najgore ljudske porive koji su u liku i djelu Zeljka Komsica i ekipe iz SDA i SBBa
to je tuzno
GandalfSivi

#39591 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by GandalfSivi »

doktor78 wrote: 17/12/2019 20:26 Image
Lik je realno kreten, ali je i nju i stranku joj sveo na mjeru ovim postom...
Toffee karamela

#39592 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Toffee karamela »

Boze me sakloni i sacuvaj...insan koji sa ovim govedom Z. moze svojevoljno sjest za isti stol i jos se selfijati i keslati po meni je malouman...i ona nam ko zadnja nada za nepodizanje ruke u skupstini???hahahaha
MorningStar

#39593 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by MorningStar »

Toffee karamela wrote: 17/12/2019 20:59
Boze me sakloni i sacuvaj...insan koji sa ovim govedom Z. moze svojevoljno sjest za isti stol i jos se selfijati i keslati po meni je malouman...i ona nam ko zadnja nada za nepodizanje ruke u skupstini???hahahaha
Treba joj kupiti kod hodzica kakvog pecenja vidis da je jeftina ruka :D
Leverage

#39594 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Leverage »

Obzirom šta je bilo u tanjiru vjerujem da će kad dođe kući mazat margarin.

Neko se proda za večeru, a ovi Komšićevi za lošu večeru.
KatarinaKosaca

#39595 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

zippoo87 wrote: 17/12/2019 20:57 tebi bi najbolje bilo da se samobanujes Kato...pukla si ko kokica
odavno si irelevantna i spinujes ali sada si presla svaku mjeru i vise se i ne pokusavas sakriti u cija jedra puses
tuzno ...i nije problem da podrzavas ovog ili onog...ali je problem da kao gradjanin podrzavas sinonim za lazi,muljanje,sve one najgore ljudske porive koji su u liku i djelu Zeljka Komsica i ekipe iz SDA i SBBa
to je tuzno
Znaš šta, ja tebe nisam vrijeđala. Nije pristojno ni da ti to radiš. Jer, ako ja tebi sad odgovorim ti si takav, onda ćemo u nedogled i onda će chmoljo meni obratiti. Shvati da su u demokraciji ljudi slobodni reći šta žele i da zbog toga ne trebaju biti popljuvani. I da sutra glasam između Željka, ČOvića i Falatara bih glasala ŽK: I panj koji voli BIH bih glasala pored ove dvojice... Kao što bih između Forte i KOnakovića za vlast dala glas Forti, ali za suverenitet BIH uvijek prije KOnakoviću. LJudi ne moraju dijeliti tvoje političke simpatije.
Novak20

#39596 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Novak20 »

:?

Što hoće Zahiragić ovim reći ?

Da je Bibu (Lud, zbunjen...) SDA kupila za porciju nečega i pivu ?
zippoo87

#39597 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

KatarinaKosaca wrote: 17/12/2019 21:02
zippoo87 wrote: 17/12/2019 20:57 tebi bi najbolje bilo da se samobanujes Kato...pukla si ko kokica
to je tuzno
Znaš šta, ja tebe nisam vrijeđala. Nije pristojno ni da ti to radiš. Jer, ako ja tebi sad odgovorim ti si takav, onda ćemo u nedogled i onda će chmoljo meni obratiti. Shvati da su u demokraciji ljudi slobodni reći šta žele i da zbog toga ne trebaju biti popljuvani. I da sutra glasam između Željka, ČOvića i Falatara bih glasala ŽK: I panj koji voli BIH bih glasala pored ove dvojice... Kao što bih između Forte i KOnakovića za vlast dala glas Forti, ali za suverenitet BIH uvijek prije KOnakoviću. LJudi ne moraju dijeliti tvoje političke simpatije.
nisam te ja vrijedjao...ovo nije uvreda ali dobro
ti namjerno ovdje guslas o nekoj drzavnosti a zanemarujes da je sve ovo laz i guslanje lazi da se dodje do plijena i da je scenario vrlo los a i film prelose reziran
dakle ti si za drzavnost a lik kojeg ovdje branis laze o ANPu a ti i dalje guras tu neku drzavnost kod doticnog
i to ti...koja si ovdje kao neko i nesto (neki te tako gledaju,ja ne) nnamjerno spinujes,pokusavas nesto...podmeces itd itd...sve u sluzbi ovih istih...malo si zazmirila na oba oka ,a koji su ti razlozi,to samo ti znas
KatarinaKosaca

#39598 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by KatarinaKosaca »

zippoo87 wrote: 17/12/2019 21:08
KatarinaKosaca wrote: 17/12/2019 21:02
to je tuzno
nisam te ja vrijedjao...ovo nije uvreda ali dobro
ti namjerno ovdje guslas o nekoj drzavnosti a zanemarujes da je sve ovo laz i guslanje lazi da se dodje do plijena i da je scenario vrlo los a i film prelose reziran
dakle ti si za drzavnost a lik kojeg ovdje branis laze o ANPu a ti i dalje guras tu neku drzavnost kod doticnog
i to ti...koja si ovdje kao neko i nesto (neki te tako gledaju,ja ne) nnamjerno spinujes,pokusavas nesto...podmeces itd itd...sve u sluzbi ovih istih...malo si zazmirila na oba oka ,a koji su ti razlozi,to samo ti znas
Samoubij se ti, eto , jel sad jasno botu... nije ovo uvreda
palermo

#39599 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by palermo »

Škobo Habu wrote: 17/12/2019 20:56
palermo wrote: 17/12/2019 20:02
Pobogu, oni su SDP......stranka koja je nekad bila nada svima onima koji u ovoj zemlji ne misle kroz nacionalističku matricu.....

I ova buka i stvorena euforija zamagljuje najveći problem, a to je da se zbog vlade KS bilo spremno sve žrtvovati....između ostalog, kako vidimo i osnovne principe postojanja multietničkih ( barem sebe vole tako zvati) stranaka......( Našu stranku ovdje ne spominjem toliko, jer objektivno oni nemaju značaj kao što bi SDP trebao imati)
Pridaješ SDP značaj koji, objektivno gledajući, nema uopšte. SDP je, čak i u tom smislu koji potenciraš, minorna stranka.

Prije sedam-osam, godina jedan Hrvat, bio ministar u kantonalnoj vladi kao član HDZ-a, pa onda bio član HDZ 90-tke i isto ga zapade ministarska pozicija i kako poče 90-tka propadati, srete mene na ulici i pita, ima li kakve šanse da ja pređm u SDP. Danas me niko ne bi to upitao. Kome treba SDP. I naravno da je SDP postao minorna stranka, ali to i jeste najveći problem, odlaskom SDP-a je praktički izgubljena alternativa. Zbog čega, zbog sitnih malih šićardžijskih razloga, kratkog i varljivog osjećaja pobjede, pristaje se na sve i svašta. I gubi se smisao. I razlog postojanja

Ovo ostalo što si ti napisao je ok, tvoje viđenje rada vlade, ja ne živim u Sarajevu i zaista ne znam je li bolje ili lošije. Vjerovat ću ti da je bolje.
Ali cijena je, po mom mišljenju, prevelika.....i reperkusije na ono što se još zove Bosna i Hercegovina su negativne. A tome nije kriv ni SDA, ni Dino Konaković, ni Fahro, nego ovi koji se predstavljaju kao nekakva građanska alternativa
zippoo87

#39600 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by zippoo87 »

:lol: :lol: :lol:
i ja sam sada bot hahaha
aj zdra'o Kato...do skorog vidjenja :D
Post Reply