Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prve 4 ep warchman bile su mi bezveze. Onda sam narucio strip i nakon citanja sve je postalo jasno. Odlicna serija , nadam se da ce odluciti da napravi i drugu sezonu.
Jack Be Nimble wrote: ↑18/12/2019 14:47
Prve 4 ep warchman bile su mi bezveze. Onda sam narucio strip i nakon citanja sve je postalo jasno. Odlicna serija , nadam se da ce odluciti da napravi i drugu sezonu.
Ja sam pogledao prvu epizodu i bila mi je vrh nakon toga sam dobio preporuku da pogledam film i iako mi se svidio i sve to i bez njega bi mi bilo gledanje identicno s istim uzitkom.
Jebiga kad je nesto dobro napravljeno imaju vala podlogu savršenu za 2 sezonu.
Ja sam pogledao prvu epizodu i bila mi je vrh nakon toga sam dobio preporuku da pogledam film i iako mi se svidio i sve to i bez njega bi mi bilo gledanje identicno s istim uzitkom.
Kazao je onaj david u hbo podcast da je on kazao sve sto ima kazati u vezi watchman i misli da je druga sezona nepotrebna. Mozda neko drugi preuzme u svoje ruke.
Kazao je onaj david u hbo podcast da je on kazao sve sto ima kazati u vezi watchman i misli da je druga sezona nepotrebna. Mozda neko drugi preuzme u svoje ruke.
Da sve je receno i po meni, al' sam jedan od onih kojima je bolje da mi uništiš gledanje s pretjerivanjem sto se tice materijala nego da ostanem gladan..
A trenutno sam sigurno gladan za jos jednom.
A i mora biti još bar jedna ne znam jesi li vidio gledanost?
90minut wrote: ↑19/12/2019 02:04
ko ti je to rekao baš me nasmija?
Procitao sam negdje da nije ni blizu ko ove prve tri a i rekli su mi neki ljudi. Sto, jel valja?
Nisam bas u tom elementu sada, ne gleda mi se.
Poceo sam ispocetka gledati Seinfeld. Nisam nikad fino sve pregledao a gledam i Mr. Robota pomalo
Ma isti ljudi pravili isti kvalitet sacekaj februar pa pogledaj obje u nizu svakako je kraj prve baš ono da iznerviraš što je kraj dolaze američke ubice da se revanširaju za ubistvo baš kako se desilo u pravom životu.
Sutra witcher da vidimo oce li ispuniti ocekivanja ništa kao netflix i izbacivanje svih epizoda odma.
90minut wrote: ↑19/12/2019 02:04
ko ti je to rekao baš me nasmija?
Procitao sam negdje da nije ni blizu ko ove prve tri a i rekli su mi neki ljudi. Sto, jel valja?
Nisam bas u tom elementu sada, ne gleda mi se.
Poceo sam ispocetka gledati Seinfeld. Nisam nikad fino sve pregledao a gledam i Mr. Robota pomalo
Ma isti ljudi pravili isti kvalitet sacekaj februar pa pogledaj obje u nizu svakako je kraj prve baš ono da iznerviraš što je kraj dolaze američke ubice da se revanširaju za ubistvo baš kako se desilo u pravom životu.
Sutra witcher da vidimo oce li ispuniti ocekivanja ništa kao netflix i izbacivanje svih epizoda odma.
Ajde pogledat cu kad izadje
Ne znam za witcher nisam upucen u tu tematiku, nisam igrao ni tu igru pa ne znam imal smisla da ja to gledam al svakako cu zatrolat i napisat da je smece kad fanboysi krenu bacati drkitzu.
Ma jebo igricu vidiš nisam imao pojma da je po igrici pravljena
Ne moraš to ni znati da bi gledao sigurno je nece praviti po igrici vec po svojoj nekoj priči kao i uvijek do sad i u pravu si ako ima fanboy likova na forumu pljuvace seriju zbog toga kako se kreator usuđuje da skrece s puta.
90minut wrote: ↑19/12/2019 02:18
Ne moraš to ni znati da bi gledao sigurno je nece praviti po igrici vec po svojoj nekoj priči kao i uvijek do sad i u pravu si ako ima fanboy likova na forumu pljuvace seriju zbog toga kako se kreator usuđuje da skrece s puta.
90minut wrote: ↑19/12/2019 02:18
to mi je najjace ili ako ne prate strip
Jbo te strip nije sveto slovo
A kad bi pravio po stripu od slova do slova onda bi se nervirao što nema misterije malo da pogađaš šta i kako takvi su to likovi nikad udovoljit.
Solidna.
Dobra pichoka u prvoj. Nema golotinje ali treba mi se bas svidila. Imala je jednu finu scenu cini mi se u donjem vesu kad masturbira ili nesto tako.
Nadam se da ce i u drugoj sezoni schapiti kakvu dobru.