Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pitanje, koja je najniza temperatura na kojoj ste palili i vozili auto? Da li treba i koliko da auto radi u mjestu prije kretanja kad su ovakvi uslovi u pitanju?
Ja sam palio i vozio na najvise minus 10 i nije bilo nekih problema, nakon minutu se sve razradi.
-23,5, Korsa 1,8
Upalila odmah, samo je gas ostao zakucan na 1800 obrtaja dok nisam dosao do posla. Nit je pada nit sam mogao dizat obrtaje. Kasnije upalio, sve ok
Industrialyzer wrote: ↑17/12/2019 12:03
Gledaj Avdije sto vergla
Pitanje, koja je najniza temperatura na kojoj ste palili i vozili auto? Da li treba i koliko da auto radi u mjestu prije kretanja kad su ovakvi uslovi u pitanju?
Ja sam palio i vozio na najvise minus 10 i nije bilo nekih problema, nakon minutu se sve razradi.
Throttle wrote: ↑17/12/2019 12:10
-23,5, Korsa 1,8
Upalila odmah, samo je gas ostao zakucan na 1800 obrtaja dok nisam dosao do posla. Nit je pada nit sam mogao dizat obrtaje. Kasnije upalio, sve ok
Ma sad mi je posao blizu, ne bih patio ni sebe ni auto po takvim minusima
Gledaj Avdije sto vergla
Prije nekoliko godina Han Pijesak, -34 ili -37, ne sjećam se više.
Uglavnom, ugasio auto da natočim plina, pa ga upalio, bez problema.
-27 C prema pokazivaču vanjske temperature na tabli / -29 C prema termometru na prozoru, januar 2017.g. ... Dok sam odledio prozore krenuo , naravno bez visokih obrtaja dok se ne ugrije...
-26, bez ikakvih problema i verglanja, grijaci inace nisu radili na autu.