Saučesnici su i sudstvo, policija, pisaće te za sitnicu, ali će pustiti malog od brata, tetke, dobrog jarana, nekog guzonje, haj šta fali, dijete malo drifta....pa kad nekog ubije, onda opet ide razvlačenje pameti i pravi se cirkus.Naslovnica wrote: ↑17/12/2019 09:49Tako nekako.zateznistub wrote: ↑17/12/2019 09:36U vrlo malim procentima je to razlog.Tomahawk11 wrote: ↑17/12/2019 08:45 Bilo je 17 puta manje auta, onda malo je kome padalo na pamet da divlja sa Jugom, stojkovićem, ladom...a i narod danas puno blesaviji.
I danas može svako neku krntiju za male pare izvesti na cestu.
Tako dobiješ bosanski lonac na cestama.
Danas, opšteprihvaćena kultura bahiluka, kabadahiluka i sl. pojava.... Ndalje, današnji instruktori su djeca, bar ovo što ja vidim, koja jednostavno ne mogu parirati prijeratnim instruktorima...
Ima i u Njemačkim zapadnim gradovima "bruka" automobila u saobraćaju, pa se ipak zna neki zakon i red.
Ovo ovdje postaje opšte bezakonje, važi zakon jačega i bezobraznijeg, kabadahije rade sve što žele i prolaze nekažnjeno, ja miš gledam svako malo da mi ne istekne atest PP aparata da me kerovi ne bi zajebavali.
Pošten čovjek će uvijek biti sankcionisan u ovoj državi, za svaki i minimalni prekršaj i gledaće da kaznu odmah plati, da popravi ono što je protiv pravila.