Citava Bosnjacka politicka svita nije ni do koljena muftiji Zukorlicu.Rijedak primjerak Bosnjaka sa mu dima i pamecu.Kikibombona wrote: ↑15/12/2019 19:58Narod kod nas voli Zukorlica. Znam iz kontakta sa ljudima i vidim po komentarima na drustvenim mrezama.
Jedino ga ne vole SDA stranacki vojnici. I ne zato sto imaju nesto efikasno protiv njega vec zato sto im je tako receno.
I naravno, komunisti, oni mrze sve vjerske poglavare. Medjutim, oni svakako nece glasati za NiP.
Zakljucak:
Zukorlic moze biti itekako koristan za NiP.
Najbolje od svega je sto je snage udruzio upravo sa Konakovicem
Kako god ovo zavrsilo,25 godina je trebalo da Bosnjaci izbace dva ovakva kapaciteta da se uhvate u kostac sa ovim papcima sto su nam drzavu urusili do samih temelja.Mogu oni osporavati Dinu i ovu njegovu borbu,al krajnji rezultat uopste nije nepoznat jer ovo drustvo mora ozdraviti a na celu te borbe je upravo sad Konakovic.Imali smo mi i dosad na politickoj sceni tu i tamo pametnih politicara,ali ih je SDA kriminalna masinerija jednostavno pojela jer nisu bili dovoljno jaki.
Sto se tice Konakovica,covjek je do prije dvije godine bio totalno nebitan lik,sad mu oponiraju direktno Radoncic,Komsic,Izetbegovic i ostala SDA svita sto dovoljno govori koliko je on postao bitan.Ovo nije borba za vlast,dosad su se vlade smjenjivale i pravile i skoro da nikoga nije ni zanimalo,ovaj put je borba izmedju onoga sto nam serviraju zadnjih 25 godina(bijedu,iseljavanje,ponizavanje,pljackanje,pisanje po nama) i jednog normalnog i patriotskog bloka koji predvodi upravo Konakovic.
Po ovome sad sto vidimo,mislim da ce NS i Konakovic definitivno imati dosta zajednickih kandidata na izborima,mozda ih eventualno podrzi i Hadzikadic jer je u odlicnim odnosima sa Konakovicem.