Željko Komšić - Komšo

Locked
Hafis

#2726 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Hafis »

Kolinda wrote: 15/12/2019 14:10
Hafis wrote: 15/12/2019 13:58
Kolinda wrote: 15/12/2019 13:43

Ako mi vjeruješ evo odvojio sam 55 minuta da čujem velikog vođu i na kraju se samo dobro nasmijao.
Jedno 15 puta je nešto rekao pa porekao, Senade jedno 150 puta, ne znam jedno 30. Čas će im svima j...Nane a čas ima premalo ruku za promjenu. Ovo se izgleda još samo u Bakirstanu puši...
Ja sam s doista velikim naporom uz preskaknje pogledao ovo mučenje. Jebote, pa onakvo presweravanja i onakvu aroganciju...isto skrivena kamera. Nemam nikakvih zaključaka vezanih za ovo alkoholičarko (napamet naučeno) trabunjanje zbrda zdola, ali sam se stvarno iskreno upitao: pa kako je tim ljudima koji žive njim u kućanstvu. Onakve arogancije i glumljenja nekakve pameti.... meni bi ono od degeneka stalno plavo bilo.
Obzirom da svi znamo da sa Senadom sve unaprijed dogovori i opet ispada ko kakav pubertetlija, zamisli kako bi izgledalo da ga ugosti novinar bez oraha u džepu???? Stanković je pokazao kako bi izgledalo da BiH ima medije.
Onaj mali Komšić iz N1 ima muda a i talenta. Da ga je negdje još malo uputiti da se izbrusi na toj vrsti novinarstva, razvaljivao bi.
A ovaj Senad i njegova priča isto kao kad nana Hata primi svoje kone na kahvu, pa raspravljaju o receptu za rahvanije.
Kolinda

#2727 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Kolinda »

Ma ima mali muda dok se stvari odvijaju po špranci "gazi neprijatelja" ali gedao sam ga dosta puta i previše si uzima za pravo kad je s druge strane netko ko mu nije po volji, dok kad je netko miljenik izgleda previše ofucano.
Hafis

#2728 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Hafis »

Kolinda wrote: 15/12/2019 14:22 Ma ima mali muda dok se stvari odvijaju po špranci "gazi neprijatelja" ali gedao sam ga dosta puta i previše si uzima za pravo kad je s druge strane netko ko mu nije po volji, dok kad je netko miljenik izgleda previše ofucano.
Gledao sam ga jednom upravo s Komšom...pa možda prije godinu dana...čini mi se uoči samih izbora...Dobro ga je nasekirao...mislim da je to prvi put da se netko od novinara javno ''usudio'' ići protiv sina svih naroda i narodnosti u BiH.
Eh, danas vjerojatno ne bi smio.
Visavi podobnosti. Jebat ga, mora slijediti pravila ''igre'' koja mu nameće TV kuća...ali htio sam reći da stvarno momački odradi one koje to smije u tom trenutku. Vremenom, kada bi se etablirao i učvrstio, možda bi imao i širi asortiman takvih likova. Uglavnom, bolji je i sada za koplje od ovih starih uhodanih frulaša tipa Đaković, Hadžifejzić, Hadžiomerović birvaktile, Duška i dr. A dosta je mlad i rekoh - ima talenta.
howdy

#2729 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by howdy »

Jedan hajvan, dva profila. Siti se napricase.
512MB

#2730 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by 512MB »

Željko je produžena ruka NATO, takoreći ujedno Thor Hammer i penicilin sa kojim US diriguje političku situaciju u BiH. Takozvani lijeviĆari su pre slabi da bi sa njima moglo utjecati na neke ishode na državnoj razini. Kad budu jači o tom po tom.

Dodik potpisao MAP za sva vremena, Čović se mjesecima ne čuje ko najgora pičoka i nada se mrvicama sa stola, Bake tulumari okolo ni sam ne zna kud goni. Dok gospodin predsjednik Željko Komšić šalje poyy direktno iz Pentagona:

Image

Na još jedan mandat :sampanjac: :bih:
Hafis

#2731 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Hafis »

Samo za FGR društvo u čošku i nju koja nije tu

Image
dustaban

#2732 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by dustaban »

Sinoc mi doslo da uletim u studio i objasnim sta je Komsic htio reci.

A rekao ej samo jednu bitnu, NAJBITNIJU stvar u svem ovom cirkusu - VAZNA JA DRZAVA JEBO VAS KANTON!

I zaista koji ce nam kuratz nekorumpirana i najbolja kantonalna vlada koja ce Sarajevo uciniti najljepsim mjestom... na Titaniku!

Inace nema vece budalastine od teze da ne treba ici u koaliciju. PA UZMI VLAST bez njih pizdatimaterina ako mozes.
Ako ne mozes onda ne seri. Uzmi svoj dio i radi najbolje sto mozes (i koriguj bandu s kojom dijelis vlast) ili idi na balkon sa Kojevicom i ekipom i zvizdi sa balkona.

Oko ba budimo realni.

(da je bogdo nekako spojiti Konakovicev hardver u Komsicev softver)
Hafis

#2733 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Hafis »

ja bi se poslužio riječima našeg mudrog @512MB:
Dodik potpisao MAP za sva vremena, Čović se mjesecima ne čuje ko najgora pičoka i nada se mrvicama sa stola, Bake tulumari okolo ni sam ne zna kud goni. Dok gospodin predsjednik Željko Komšić šalje poyy direktno iz Pentagona...
A vi se ko Željko Komšić držite plota, i svezali se tko će biti vlast u nekom jebenom kantonu, nekakvih 3 milijarde i nekakvih ''najboljih kantonalnih vlada do sada''.
A čovjek se javlja iz Pentagona...hej ba!!! Iz Pentagona kume!
To Želja majstore, samo dalje patrijotski gazi ove uhljupe.
zavrzlama

#2734 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by zavrzlama »

dustaban wrote: 15/12/2019 15:08 Sinoc mi doslo da uletim u studio i objasnim sta je Komsic htio reci.

A rekao ej samo jednu bitnu, NAJBITNIJU stvar u svem ovom cirkusu - VAZNA JA DRZAVA JEBO VAS KANTON!

I zaista koji ce nam kuratz nekorumpirana i najbolja kantonalna vlada koja ce Sarajevo uciniti najljepsim mjestom... na Titaniku!

Inace nema vece budalastine od teze da ne treba ici u koaliciju. PA UZMI VLAST bez njih pizdatimaterina ako mozes.
Ako ne mozes onda ne seri. Uzmi svoj dio i radi najbolje sto mozes (i koriguj bandu s kojom dijelis vlast) ili idi na balkon sa Kojevicom i ekipom i zvizdi sa balkona.

Oko ba budimo realni.

(da je bogdo nekako spojiti Konakovicev hardver u Komsicev softver)
:thumbup:
hAZNADAR

#2735 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by hAZNADAR »

Bodkin wrote: 15/12/2019 11:57
sinuhe wrote: 15/12/2019 11:40 Jer u Sarajevu 2019 zivi Hrvat/Bosnjak/Srbin, liberal, spreman da preuzme palicu. :lol:
Pa eto pedja je bio. Sarajevo je miljama ispred ostatka bih. To bez rasprave.

Ali kakvo je govno komsic to je za pricu. Priznajem, glasao sam za njega u njegovom prvom mandatu dok je u sdpu bio. Ali ovo sto je napravio sad :lol:
Bas zalosno sto Sarajevo nece biti vise miljama ispred ostatka BiH. I bas zalostno sto pade pokusaj jugo enklave u BiH. A najzalosnije sto ode Pedja spasitelj i dizac prosjeka. :D
E moje Sarajlije,.. tako je to kada divlja barbarska plemena uz pomoc domacih izdajnika sruse civilizaciju.
hAZNADAR

#2736 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by hAZNADAR »

_BataZiv_0809 wrote: 15/12/2019 11:02 Sinoc je Dragan Covic dobio par hiljada bosnjackih glasova.

Evo ne znam Senade...
Pa red je da se stvari ogole.

Kao Sanja Vlaisavljevic, fgr princeza poslije kritika pronadje utociste na poskoku a u Susnjaru zastitnika. Nista iznenadjujuce kada se zna da mrze istu stvar. Na drugacije nacine doduse .. Vidim koristi se i ista terminologija - Sejdo balija. :mrgreen:

Zato nebi bilo lose da sarajevski borci protiv povampirenog bosnjackog nacionalizma i talibanizacije nadju saveznika i sapatnika u nevolji.
hAZNADAR

#2737 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by hAZNADAR »

Bodkin wrote: 14/12/2019 17:05
exliberal-ex wrote: 14/12/2019 16:37 I kamo dalje rodjace....?!
Ja sam davno govorio da je Komsic isti ko i Zlatko...za vlast ce dat guzice...sva suplja o demokratij i ljudskim pravima je samo maska dok odradjuju poslove za SDA i naravno obezbjedjuju sebi finansijsku sigurnost.
Samo me interesuje koji se sad spin krenut, obicno je veoma aktivna i glasna ekipa koja na svaku kritiku njegovog visocanstva odgovara sa eto bolji je od Covica ako nista neradi naustrb drzave.....
Sve se svodi da ce ove tkz socijaldemokrate zakucat zadnji ekser u mrtvacki kovceg
Zlatko je za ovog prosjecnog ulicara harvard doktor. Zlatko i komsic se ne mogu porediti. Komsic je na sda uzici i glupi narod to ne vidi ili niie do sad. Zlatko nikad nije bio. Sda je bila nuzno zlo
Jako je pametan inace narod koji se nada mini Jugi u jednom kantonu i ko hebe sve iza Trebevica. :lol: Jako pametni i oni koji se bave politkom a ne izlaze na megdan sa izabranima - cekaju nake potencijalne novopecene osvijesene Bosance u RS pa da tek onda postanu aktivni, jako pametni oni koji su toliko opsjednuti sa SDA da se nastoje ograditi od svih biraca koje smatraju neprijateljima drzave,... jako pametni kvazi multikulturalci koji ganjaju propale principe i ne prihvataju razlicitosti,...

Facebook se uzario od psovki i placa onih koji redovno podsjete sjetno na 29 Novembar,... psuju kako kazu baliji Sejdi mrtvu majku,...
piupiu

#2738 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by piupiu »

Kolinda wrote: 15/12/2019 13:43 Ovo se izgleda još samo u Bakirstanu puši...
To samo nijema kamera i Senad mogu popušiti. I niko više.
exliberal-ex

#2739 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by exliberal-ex »

Damir Nikšić
5 hrs ·
Javna je tajna da je Komšićevu predizbornu kampanju u 2018 finansirao Erdogan, a da je Zukorlić poznat po tome što ne voli turskog diktatora. To objašnjava činjenicu da su Komšićevi prioritetni politički zadaci u BiH: NATO, izborni zakon i - Zukorlić.

NATO i izborni zakon su nešto što Komšić vjerovatno sam od sebe želi progurati u BiH, ali onako opsesivno insistiranje na Zukorliću može samo dolaziti od njegovog šefa. Ne Bakira, već Erdogana lično.

-Precjedniče WHO IS YOU?-

Sve su prilike da je član predsjedništva jedne suverene države dobio zadatak od finansijera njegove predizborne kampanje (a to je predsjednik, tj. diktator druge države), da isporuči tj. očisti Kanton Sarajevo (i šire) od anti-erdoganovskih elemenata u BiH.

Ako ćemo do kraja slijediti Željkovu strategiju raskrinkavanja i razotkrivanja pozadine Vlade Kantona i izvlačiti iz sjene prave aktere i motive političkog djelovanja u Kantonu Sarajevo, onda to moramo uraditi i u Komšićevom slučaju. Dakle ne radi o Zukorliću i Nenadiću u Kantonu Sarajevo, već o Zukorliću i Erdoganu. Nenadić je tu samo figura kao što je i sam Komšić.

Nije li to pomalo nedržavnički (da ne koristim težu riječ)? Ne kompromituje li time Komšić, kao mandžurijski kandidat koji duguje svoj predsjednički mandat SDA-ovom izbornom inžinjeringu u službi Erdoganovog kapitala i plana vladanja “amanetom” putem svojih političkih i medijskih satelita (Faktor i Stav direktno finansira Erdogan, a ni SB navodno nije daleko od toga) ne kompromituje li ne samo BH demokratiju, već i njen suverenitet?

Ne znam.

Čuli smo sinoć da je on “mali” i da se ne snalazi najbolje u tim velikim geopolitičkim igrama. Njegovo je da išćera svoje: NATO, izborni zakon i “Zukorlića” (čitaj: antierdoganovske elemente) iz Kantona Sarajevo.

Možda je taj veliki i sveprisutni Erdoganov uticaj u BiH preko SDA i njenih satelita i plaćenika kao što je Komšić jedan od razloga zašto od strane bošnjačke javnosti Erdogan nikad nije posmatran jednako kao i drugi koji negiraju Srebrenički genocid, već upravo suprotno, i pored toga što sam nikada nije usvojio rezoluciju o srebreničkom genocidu u Turskoj. O tome se u BiH, u Kantonu Sarajevo na primjer, ne smije ni pisnuti i najvjerovatnije će me njegovi Stav i Faktor po zadatku napasti zbog pisanja o tome u ovom statusu, ali to samo dokazuje da smo pod nekom vrste opsade u KS, da se radi o odredjenoj, nimalo pasivnoj agresiji strane sile, o jednoj prilično konkretnoj i direktnoj neokolinijalnoj okupaciji koja hapsi civile, doktore, profesore i sve druge koji se protive totalitarnom režimu turskog diktatora, režimu koji dopire i do nas u BiH. I umjesto da nas naša suverena država, naš “gradjanski predsjednik” zaštiti od toga i od takvih, ispada da i on radi za njih !!!

Prilično teška i ozbiljna politička situacija, kada malo o tome trezveno razmislimo, bez dnevnopolitičkog mahalanja na male golove.

Tako da ja razumijem Komšićevo insistiranje na tome da Kantonom vlada Sarajlija, Hrvat, a ne “Zukorlić” koji je npr. iz druge države. Apsolutno imam sluha za slobodarski poklič Željka Komšića kada kaže da ne želi da Kantonom Sarajevo vlada neko iz druge države. Zato ga i pozivam, ako smije, i njega i Fahru, da to samo malo proširimo i dovedemo na pravi nivo kada se o slobodi i suverenitetu Bosanaca i Hercegovaca radi, pa da zajedno kličemo i povičemo da isto tako ne želimo ni da nam u Sarajevu i šire vlada Erdogan.
spreca

#2740 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

exliberal-ex wrote: 15/12/2019 17:26 Damir Nikšić
5 hrs ·
Javna je tajna da je Komšićevu predizbornu kampanju u 2018 finansirao Erdogan, a da je Zukorlić poznat po tome što ne voli turskog diktatora. To objašnjava činjenicu da su Komšićevi prioritetni politički zadaci u BiH: NATO, izborni zakon i - Zukorlić.

NATO i izborni zakon su nešto što Komšić vjerovatno sam od sebe želi progurati u BiH, ali onako opsesivno insistiranje na Zukorliću može samo dolaziti od njegovog šefa. Ne Bakira, već Erdogana lično.

Sve su prilike da je član predsjedništva jedne suverene države dobio zadatak od finansijera njegove predizborne kampanje (a to je predsjednik, tj. diktator druge države), da isporuči tj. očisti Kanton Sarajevo (i šire) od anti-erdoganovskih elemenata u BiH.

Ako ćemo do kraja slijediti Željkovu strategiju raskrinkavanja i razotkrivanja pozadine Vlade Kantona i izvlačiti iz sjene prave aktere i motive političkog djelovanja u Kantonu Sarajevo, onda to moramo uraditi i u Komšićevom slučaju. Dakle ne radi o Zukorliću i Nenadiću u Kantonu Sarajevo, već o Zukorliću i Erdoganu. Nenadić je tu samo figura kao što je i sam Komšić.

Nije li to pomalo nedržavnički (da ne koristim težu riječ)? Ne kompromituje li time Komšić, kao mandžurijski kandidat koji duguje svoj predsjednički mandat SDA-ovom izbornom inžinjeringu u službi Erdoganovog kapitala i plana vladanja “amanetom” putem svojih političkih i medijskih satelita (Faktor i Stav direktno finansira Erdogan, a ni SB navodno nije daleko od toga) ne kompromituje li ne samo BH demokratiju, već i njen suverenitet?

Ne znam.

Čuli smo sinoć da je on “mali” i da se ne snalazi najbolje u tim velikim geopolitičkim igrama. Njegovo je da išćera svoje: NATO, izborni zakon i “Zukorlića” (čitaj: antierdoganovske elemente) iz Kantona Sarajevo.

Možda je taj veliki i sveprisutni Erdoganov uticaj u BiH preko SDA i njenih satelita i plaćenika kao što je Komšić jedan od razloga zašto od strane bošnjačke javnosti Erdogan nikad nije posmatran jednako kao i drugi koji negiraju Srebrenički genocid, već upravo suprotno, i pored toga što sam nikada nije usvojio rezoluciju o srebreničkom genocidu u Turskoj. O tome se u BiH, u Kantonu Sarajevo na primjer, ne smije ni pisnuti i najvjerovatnije će me njegovi Stav i Faktor po zadatku napasti zbog pisanja o tome u ovom statusu, ali to samo dokazuje da smo pod nekom vrste opsade u KS, da se radi o odredjenoj, nimalo pasivnoj agresiji strane sile, o jednoj prilično konkretnoj i direktnoj neokolinijalnoj okupaciji koja hapsi civile, doktore, profesore i sve druge koji se protive totalitarnom režimu turskog diktatora, režimu koji dopire i do nas u BiH. I umjesto da nas naša suverena država, naš “gradjanski predsjednik” zaštiti od toga i od takvih, ispada da i on radi za njih !!!

Prilično teška i ozbiljna politička situacija, kada malo o tome trezveno razmislimo, bez dnevnopolitičkog mahalanja na male golove.

Tako da ja razumijem Komšićevo insistiranje na tome da Kantonom vlada Sarajlija, Hrvat, a ne “Zukorlić” koji je npr. iz druge države. Apsolutno imam sluha za slobodarski poklič Željka Komšića kada kaže da ne želi da Kantonom Sarajevo vlada neko iz druge države. Zato ga i pozivam, ako smije, i njega i Fahru, da to samo malo proširimo i dovedemo na pravi nivo kada se o slobodi i suverenitetu Bosanaca i Hercegovaca radi, pa da zajedno kličemo i povičemo da isto tako ne želimo ni da nam u Sarajevu i šire vlada Erdogan.
:lol:
Tanja36

#2741 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Tanja36 »

Cuj Erdogan negira genocid u Srebrenici. Koja provala.
Kolinda

#2742 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Kolinda »

piupiu wrote: 15/12/2019 17:25
Kolinda wrote: 15/12/2019 13:43 Ovo se izgleda još samo u Bakirstanu puši...
To samo nijema kamera i Senad mogu popušiti. I niko više.
Nije to Senad popušio, zna on jako dobro da je sve izgovoreno sinoć u CD-u šuplja ali čuvaju se leđa za sutra.
exliberal-ex

#2743 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by exliberal-ex »

Tanja36 wrote: 15/12/2019 17:35 Cuj Erdogan negira genocid u Srebrenici. Koja provala.
Ja samo prenijeo text,
Ti posto si vrsni poznavalac Turske vojne industrije mozda imas drugaciju informaciju.
Prenesi svima nama a onda mozes i Niksicu da objasnis kako grijesi...ja priznajem neznam
Banksy

#2744 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Banksy »

exliberal-ex wrote: 15/12/2019 17:26 Damir Nikšić
5 hrs ·

Ne znam.

U sridu.
Banksy

#2745 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Banksy »

Zbog problema koje ima sa vlastitim priznanjem genocida koji je učinjen nad Armenima, turski parlament je jedan od rijetkih koji nije usvojio rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

exliberal-ex

#2746 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by exliberal-ex »

Banksy wrote: 15/12/2019 17:57

Zbog problema koje ima sa vlastitim priznanjem genocida koji je učinjen nad Armenima, turski parlament je jedan od rijetkih koji nije usvojio rezoluciju o genocidu u Srebrenici.

Fakat neznam dali je to istina ili ne....cekam Tanju da mi pojasni
spreca

#2747 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by spreca »

Hafis wrote: 15/12/2019 15:00
Samo za FGR društvo u čošku i nju koja nije tu

Image
:thumbup: :lol:
Image
Hafis

#2748 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Hafis »

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/13 ... stila.html
KOMŠIĆ DEMOLIRAO NIKŠIĆA: "Kukavička politika SDP-a uzalud priželjkuje poraz države, da bi DF-u napakostila..."

Pošto je povilenio Konaković, sad je red na demoliranje Nikšića.

To Želja, goni bandu preko izvora :thumbup:
zavrzlama

#2749 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by zavrzlama »

Hafis wrote: 15/12/2019 18:09 https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/13 ... stila.html
KOMŠIĆ DEMOLIRAO NIKŠIĆA: "Kukavička politika SDP-a uzalud priželjkuje poraz države, da bi DF-u napakostila..."

Treci sad ili nikad..
Kolinda

#2750 Re: Željko Komšić - Komšo

Post by Kolinda »

Hafis wrote: 15/12/2019 18:09 https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/13 ... stila.html

Ja sljedeći put glasam za Želju, nema šanse da itko drugi dokrajči ovo malo države što nam je ostalo...
Locked