Demokratska fronta Željko Komšić
- Prpa.ba
#38976 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Odlicno zapazanje kolega, troje zastupnika i ministrica ispali saucesnici u radikalizaciji i kokainizaciji Kantona Sarajevo jer nisu javno istupali protiv dodjele novca Zukorlicu i "radikalnim" imamima
Mozda su odlucili ostati uz aktuelnu Vladu

-
kluz franjo
#38977 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ljudski je pogriješiti.
Inače je Željokio poznat po dobrom "oku" za odabir kadrova.
Evo ja sam npr. siguran da će Sifet Podžić odlično sarađivati sa kolegama doministrima odbrane iz HDZ-a i SNSD-a.
Evo ja sam npr. siguran da će Sifet Podžić odlično sarađivati sa kolegama doministrima odbrane iz HDZ-a i SNSD-a.
- MarshalDodik
#38978 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zeljko ce rusenjem vlade KS vjerovatno spasiti izmjestanje HDZ-ovih kladionica u Sarajevu 
- bunk
#38979 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A inace da je recimo sdp ministar odbrane on bi opalio samar zamjenicima iz hdz i snsd opsovo im ruralnu majku i sam vodio ministarstvo?kluz franjo wrote: ↑15/12/2019 10:30 Ljudski je pogriješiti.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#38980 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Očigledno je da je SDP, kako bi to rekao Dragan Čavić, dio onog njihovog plana B koji podrazumjeva SDP , Dodika i Dragana Čovića. To je vše nego očigledno po svemu, rekao je Komšić.
Svaka dejtonska jednačina pri formiranju državne vlasti mora imati minimalno tri nepoznate. Ako je HDZBiH jedna, a SNSD druga, preostaje da se izračuna još samo jedna. Nju će, ako ćemo vjerovati Dodiku i njegovoj izjavi iz jula 2017. godine, odrediti HDZBiH i SNSD, a ne glasači.
Predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić vjeruje da je treća nepoznata, koju namjeravaju odrediti HDZBiH i SNSD, zapravo SDP, čiji postupci, slučajno ili ne, korespondiraju sa interesima ove dvije stranke. Izbor SDP-a kao "bošnjačkog partnera" ne isključuje i četvrtog, odnosno SBB, sa kojim su ove dvije stranke već u neformalnoj koaliciji
Last edited by izvrsni direktor on 15/12/2019 11:08, edited 1 time in total.
- Styling
#38981 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SDP ministar ne bi bio u ovoj koaliciji.bunk wrote: ↑15/12/2019 10:49A inace da je recimo sdp ministar odbrane on bi opalio samar zamjenicima iz hdz i snsd opsovo im ruralnu majku i sam vodio ministarstvo?kluz franjo wrote: ↑15/12/2019 10:30 Ljudski je pogriješiti.
![]()
-
putokaz1
#38982 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ali SD biStyling wrote: ↑15/12/2019 10:59SDP ministar ne bi bio u ovoj koaliciji.bunk wrote: ↑15/12/2019 10:49A inace da je recimo sdp ministar odbrane on bi opalio samar zamjenicima iz hdz i snsd opsovo im ruralnu majku i sam vodio ministarstvo?kluz franjo wrote: ↑15/12/2019 10:30 Ljudski je pogriješiti.
![]()
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
-
kluz franjo
#38984 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja shvatam kolega već dokazanu reduciranost kapaciteta, ali evo polako da pročitate još jednom:bunk wrote: ↑15/12/2019 10:49A inace da je recimo sdp ministar odbrane on bi opalio samar zamjenicima iz hdz i snsd opsovo im ruralnu majku i sam vodio ministarstvo?kluz franjo wrote: ↑15/12/2019 10:30 Ljudski je pogriješiti.
![]()
Ja sam siguran, uvjeren, i Željko, DF i Sifet su to već puno puta dokazali, da će saradnja sa kolegama iz HDZ-a i SNSD-a biti bez šamaranja, pljuvanja i psovanja.Evo ja sam npr. siguran da će Sifet Podžić odlično sarađivati sa kolegama doministrima odbrane iz HDZ-a i SNSD-a.
Takve stvari Željokio ne troši na poslovne partnere gazde Bakira.
A evo i od mene jedan
-
statixx
#38985 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kamo sam ja upratio bio je transfer od 50ak hiljada, ali pricaju kao da se radi o helikopteru. 
-
Dr Arsla
#38986 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Priča se da će vojvoda Poplašen biti Sifetov savjetnik u kabinetukluz franjo wrote: ↑15/12/2019 10:30 Ljudski je pogriješiti.
- cvrčak_na_hedonizmu
#38987 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
60.000 maraka je donirano BANU ( Bosnjacka Akademija Nauke i Umjetnosti ) na cijem je celu ZukorlicChallenger_ wrote: ↑15/12/2019 11:02"Sistem vrijednosti - ili Nenadić ili Zukorlić".
Šta on, u stvari, zamjera Konakoviću? Što daje pare za BANU, što finansijski pomaže Zukorlića iz budžeta Kantona? Je li to to?
Dug je zao drug, a kada nema smislenih objasnjenja onda se hvata NATA, Izbornog zakona i sistema vrijednosti Nenadic > Zukorlic, sto veze sa zivotom nema + ostale nebuloze koje je jazavac napricao.
-
statixx
#38988 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Lazna dilema by Smucko.
- Toffee karamela
#38989 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ne zamjera on nista nego pokusava surfati na najprimitivnijem antisandzackom sentimentu.prisutnom kod dobrog dijela lokalaca...ne bira vise dasku za surfanje,samo da je nos iznad vode!Challenger_ wrote: ↑15/12/2019 11:02"Sistem vrijednosti - ili Nenadić ili Zukorlić".
Šta on, u stvari, zamjera Konakoviću? Što daje pare za BANU, što finansijski pomaže Zukorlića iz budžeta Kantona? Je li to to?
-
Novak20
#38990 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kao trojanac od prvog dana šestorke, Komšić nije mogao dopustiti Konakoviću da nastavi raditi sa uhodane pozicije Premijera KS. To su mu dozvolile NiP/NS/SDP u zamjenu za lojalnost građanskoj koaliciji.
Komšić je time direktno sabotirao Vladu KS prisiljavajući Fortu da u nemogućoj misiji za godinu dana uhodavanja proba ispraviti sve ono što se zapuštalo desetinama godina. Imao je informacije iz prve ruke o radu Vlade, a preko svog ministra koji nije bio Mario je istu cinkario i sabotirao.
Smiješno i žalosno.
Uništio je nadu da građanska opcija koja se ne želi podrediti SDA može egzistirati u Bošnjaka. Za građanštinu S/H da ne pričam.
Komšić je time direktno sabotirao Vladu KS prisiljavajući Fortu da u nemogućoj misiji za godinu dana uhodavanja proba ispraviti sve ono što se zapuštalo desetinama godina. Imao je informacije iz prve ruke o radu Vlade, a preko svog ministra koji nije bio Mario je istu cinkario i sabotirao.
Smiješno i žalosno.
Uništio je nadu da građanska opcija koja se ne želi podrediti SDA može egzistirati u Bošnjaka. Za građanštinu S/H da ne pričam.
- Abate Fetel
#38991 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
šta će sad maho trčalo, tara čehić i kompanija iz mostarskog DF, možda pređu do ede batlaka i bivše koleginice iz DF zejne u platformu za regres
- madner
#38992 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nije nista unistio, jaca opcija danas nego prije dva dana. Jedino je ugasio sebi stranku.
Nadam se samo da ce halaliti dug covjeku bez KSa.
Nadam se samo da ce halaliti dug covjeku bez KSa.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#38993 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Da to mu je isprika za rusenje sestorke... Konakovic je za njega radikalniji i od šČepe i od trezorasa... lik je totalno pukao pokusavajuci prikrit stvarni razlog rusenja sestorke a to je fotelja, pozicija, vlast i naravno paareeee... koji crni ANP i IZ... jos dok su sabirali glasove ovi su vec imali zdruzenu koaliciju.Challenger_ wrote: ↑15/12/2019 11:02"Sistem vrijednosti - ili Nenadić ili Zukorlić".
- Roccohljup
#38994 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komsicu i fahri stranke uopste nisu bitne ni sta ce se kasnije desiti sa onima oko njih. Vazne su samo fotelje, ovom u predsjednistvu a ovom u min sigurnosti. Zatonsu i docekali sabah sa sejtanom.
- bunk
#38995 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ah,da,oni suradjuju iskljucivo sa sdsStyling wrote: ↑15/12/2019 10:59SDP ministar ne bi bio u ovoj koaliciji.bunk wrote: ↑15/12/2019 10:49A inace da je recimo sdp ministar odbrane on bi opalio samar zamjenicima iz hdz i snsd opsovo im ruralnu majku i sam vodio ministarstvo?kluz franjo wrote: ↑15/12/2019 10:30 Ljudski je pogriješiti.
![]()
-
kluz franjo
#38996 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ispravka krivog navoda, ako je dozvoljeno...
"Trojanac" je nešto, što se posmatračima naizgled čini bezopasnim, a onda u odgovarajućem trenutku, iznenada "pokaže pravo, destruktivno lice".
Svakom ko je barem površno pratio političku scenu zadnjih decenija u BiH je odavno jasno, da je jedina politička konstanta i standard djelovanja Željokia i ekipe, bespogovorna servilnost nalozima SDA, a time interesima "tronošca".
Dakle, nikakvo iznenađenje.
Takvih "patriJotskih kvaliteta" kao što je Željokio ima na hiljade u politici u BiH.
Jedino što njega ističe u moru raznih ajanovića, stevandića, ljubića i halilovića je iskoristivo ime i prezime na rodnom listu.
- bunk
#38997 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tek sad procitah ovo.kluz franjo wrote: ↑15/12/2019 11:05Ja shvatam kolega već dokazanu reduciranost kapaciteta, ali evo polako da pročitate još jednom:bunk wrote: ↑15/12/2019 10:49A inace da je recimo sdp ministar odbrane on bi opalio samar zamjenicima iz hdz i snsd opsovo im ruralnu majku i sam vodio ministarstvo?kluz franjo wrote: ↑15/12/2019 10:30 Ljudski je pogriješiti.
Ja sam siguran, uvjeren, i Željko, DF i Sifet su to već puno puta dokazali, da će saradnja sa kolegama iz HDZ-a i SNSD-a biti bez šamaranja, pljuvanja i psovanja.Evo ja sam npr. siguran da će Sifet Podžić odlično sarađivati sa kolegama doministrima odbrane iz HDZ-a i SNSD-a.
Takve stvari Željokio ne troši na poslovne partnere gazde Bakira.
A evo i od mene jedan![]()
Hvala rista..
Sve je ok.
-
Nivelacija
#38998 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sta kaze Komsic nisam ja ovdje zbog glasova nego da nesto radim..Ako se ne varam jedini parlamentarac koji za 4 godine je imao 0 inicijativa i 0 pitanja haha
Covic je za ovo spadalo doktor profesor.
Hitno se treba rjesiti problem u kojem bosnjaci mogu glasati za predstavnika Hrvata jer je to klasicna PREVARA !
Covic je za ovo spadalo doktor profesor.
Hitno se treba rjesiti problem u kojem bosnjaci mogu glasati za predstavnika Hrvata jer je to klasicna PREVARA !
-
kluz franjo
#38999 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Moli se (pošteni) nalazač lozinke za username "Nivelacija" da istu vrati zakonitom vlasniku.
Hvala.
Hvala.
- Styling
#39000 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kada ga covjek dobro analizira, ni on sam ne zna zbog cega je u vlasti. A uvredu da ga ne interesuju glasaci mu isti ti ne bi trebali halaliti. Na ovakvo omalovazavanju ljudi bi mu i Trump pozavidio. Nize ne moze. Ponovicu ono sto sam davno jednom napisala na ovom forumu. Zeljko je najveci amater bh politicke scene.