Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
Nero Histrion

#3051 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Nero Histrion »

Kikibombona wrote: 14/12/2019 20:59
Nero Histrion wrote: 14/12/2019 20:55Je li to fakat Komšić rekao da Kifla rastura kokain?
Jeste rekao.
napakovat ce mu svasta, ako ovaj ne reaguje kako treba, ozbiljne su ovo optuzbe
Kikibombona

#3052 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kikibombona »

Komsic:

Konakovic je najradikalnija bosnjacko-muslimanska struja

Konakovic rastura kokain

...

Ovo prvo apsolutno nije tacno. Za ovo drugo, vrijeme ce reci.
MorningStar

#3053 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MorningStar »

Nero Histrion wrote: 14/12/2019 21:00

napakovat ce mu svasta, ako ovaj ne reaguje kako treba, ozbiljne su ovo optuzbe
Kako ce reagovati - tuziti za klevetu pa nakon 4 godine 2000 maraka dobiti po presudi standardno- nas pravni sistem vas pozdravlja :lol:
The BEN10

#3054 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by The BEN10 »

Ma zna i Konaković da Željkana više niko ne uzima za ozbiljno. :-D

https://www.facebook.com/elmedindino.ko ... 5379783585
Elmedin Dino Konakovic
1 hr ·
Zakljucak Komsic: “ Konakovic je radikal koji uzima glasove ljevice, pere pare od kokaina i kupuje stanove efendijama”
Zeljko brat 💪
https://www.facebook.com/elmedindino.ko ... 9759786147
Elmedin Dino Konakovic
1 hr ·
Komsic:
“Nece Konakovic efendijama davati pare”
A kaze i da perem pare od kokaina :-D
MaksprotivMarksa

#3055 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MaksprotivMarksa »

Reagovao je kako treba, ismijao je debila koji mu je digao cijenu, nije Bakiru trebao KS da mu napakuje drogu, ne ide to bas tako kako neko misli, da su ista imali Dino bi 2018. bio uhapsen, a u svemu Dino nije sam, Dino je uzeo citav jedan dio njohove strukture, ima tu i dijelova pravosudnog sistema 😁
mali_balon

#3056 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by mali_balon »

"Da sm imao neplcen sendvic iz osnovne skole sda bi me sa zvonom oko vrata vodala po gradu", rece Konakovic sinoc u cedeu....
2020 idu opstinski izbori bit ce zivahno....jedva cekm koprcanje sda
strucnjakdemagog

#3057 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by strucnjakdemagog »

KatarinaKosaca wrote: 14/12/2019 19:46
palermo wrote: 14/12/2019 19:43 Nisam za Konakovića, ali ..... :D
i nikad ga neću glasat, ali treba imati damu i Fahri koji je sklon plaćanju profesionalnih ubojica, a i vrlo sujetan reći u eter da je mafijaš. Hrabro do koske. Ko bi od nas smio? Ja ne.. Da me sačekaju kao Ćelu..

Pa misliš da je Dino siroče? Znaš li ti ko su prvi ljudi oko Dine? Ne budite djeca.
tvojkomsija

#3058 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tvojkomsija »

I ja bih smio prozvat neciju mafiju da imam jos vecu iza svojih ledja. Neka Sabina Cudic ovako o Fahri prica, zivot bi joj zagorcali, u New York bi odselila.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3059 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by KatarinaKosaca »

tvojkomsija wrote: 14/12/2019 21:59 I ja bih smio prozvat neciju mafiju da imam jos vecu iza svojih ledja. Neka Sabina Cudic ovako o Fahri prica, zivot bi joj zagorcali, u New York bi odselila.
zbog Fahre se ne seli u NY nego na ahiret kad plati Buhine ubojice :roll:
MaksprotivMarksa

#3060 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

tvojkomsija wrote: 14/12/2019 21:59 I ja bih smio prozvat neciju mafiju da imam jos vecu iza svojih ledja. Neka Sabina Cudic ovako o Fahri prica, zivot bi joj zagorcali, u New York bi odselila.
Fahru je prozvala i najveca fukara, pa nismo mi u vrhu policije, pa samo mi to znamo, citava Bosna o tome bruji, morao je neko to ponoviti hiljadu puta da postane tako samorazumljivo, boli falus Fahru sta sirotinja slusa, dosta toga vjerovatno i nije istina, ali da jeste, samo mu se mozemo sageti i sutiti 😁

Ne ubija se za takve stvari, u ovoj drzavi svi sve o svima znaju,a imamo par ubistava godisnje, ne pamtim kada smo imali politicko ubistvo 😁
nikad_vise

#3061 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by nikad_vise »

Na profilu Konakovica se javio Zahiragic u komentaru :D
Haris Zahiragic Ovo je čak i za tebe novi stepen spinovanja i podcjenjivanja inteligencije svojih, često iskrenih i naivnih glasača.
Prije godinu je najavljeno da ova većina u KS ima godinu, znao si ti to puno prije jučer u 11h, znao je to svako ko prati politiku i najmanje. Međutim, izgleda da su tvoja ciljna skupina baš oni ljudi koji ne prate i ne znaju ništa, jer samo oni mogu nasjesti na ovu priču Dino.
Elmedin Dino Konakovic Haris Zahiragic ti se trudis da branis k’o da ti je plata u ZZO kao opsluzivacu sjednica upravnog odbora 10.000, a ne 2.000. I na dnevnoj bazi se javljas i trazis paznju. Evo malo paznje.
:lol:
Jel ovo taj buduci ministar pravde :?
stranacc

#3062 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by stranacc »

nikad_vise wrote: 14/12/2019 22:42 Na profilu Konakovica se javio Zahiragic u komentaru :D
Haris Zahiragic Ovo je čak i za tebe novi stepen spinovanja i podcjenjivanja inteligencije svojih, često iskrenih i naivnih glasača.
Prije godinu je najavljeno da ova većina u KS ima godinu, znao si ti to puno prije jučer u 11h, znao je to svako ko prati politiku i najmanje. Međutim, izgleda da su tvoja ciljna skupina baš oni ljudi koji ne prate i ne znaju ništa, jer samo oni mogu nasjesti na ovu priču Dino.
Elmedin Dino Konakovic Haris Zahiragic ti se trudis da branis k’o da ti je plata u ZZO kao opsluzivacu sjednica upravnog odbora 10.000, a ne 2.000. I na dnevnoj bazi se javljas i trazis paznju. Evo malo paznje.
:lol:
Jel ovo taj buduci ministar pravde :?

Zaboravio si jos jedan

Elmedin Dino Konakovic to ti je nivo političke komunikacije... Dosta je manja od dvije, a jedini koga sam opsluživao na tim sjednicama si ti, kada si nespreman dolazio na sjednice.
Tako je i danas, dao si taj Upravni odbor DF-u, Direktora SBB-u, ministarstvo zdravstvu DF, sve kantonalne zdravstvene ustanove također - tolika je tvoja briga za zdravstvo u KS na kojem si čitavu kampanju napravio.

Uglavnom, ne tražim pažnju, niti se javljam radi plate, da mi je to bilo u cilju odavno bih bio na većoj plati, a ne zaposlen na određeno vrijeme. Usput, ti si mi prije tri godine govorio da puno radim i koristim društvu, a da nemam platu i da se moram zaposliti. A ja sam ti i tada, k'o i sada, kazao da mene plata/plate ne pokreću.

Kad smo kod stranačkog zapošljavanja i zakona, realno ti trebaš pisati taj Zakon, jer mislim da si rekorder u tome. Možemo i dalje?

Evo i tebi malo pažnje.

:bih:
MorningStar

#3063 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MorningStar »

Zahiragica ako montiraju za ministra pa makar to bilo javnih wc ova ja se uclanjujem u snsd :bih: :D
Sanabija

#3064 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Sanabija »

MorningStar wrote: 14/12/2019 23:16 Zahiragica ako montiraju za ministra pa makar to bilo javnih wc ova ja se uclanjujem u snsd :bih: :D
I ja
MaksprotivMarksa

#3065 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Pa nije li inteligentni Zahiragic prozvao svoje koalicione partnere u ovom postu, Zahiragica u buducnosti, sa Dinom i bez Dine, ceka tezak zivot, Gavrankapetnovici ne zaboravljaju i ne oprastaju, pametni Zaha je upravo prozvao Katanu, Kravica, Kacilu, ljude koji ce tek sada sa SDA kontrolisati kantonalno zdravstvo, DF je dobio samo Soficku, dakle, i DF i SBB imaju interes u zdravstvu, DF-u je to bio resor od kljucnog znacaja, bez toga ni SBB, a ni DF ne bi ni usli u Sestorku, zna to i Zaha, ali spinuje sto bi on rekao, a Dino nema sta polemizirati sa djecakom koji ce ga vuci za rukav za koju godinu, a sebi je mnogo vrata zatvorio, zatvorio je sebi i najvazniju funkciju za njega, a to predsjesnik asocijacije mladih, bio je i Garibija ministar, ljudi te funkcije precjenjuju, ako ga i postave, to je znak da nisu sigurni ni da ce njihova Vlada izdrzati puni mandat.
Akibh

#3066 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Akibh »

strucnjakdemagog wrote: 14/12/2019 21:51
KatarinaKosaca wrote: 14/12/2019 19:46
palermo wrote: 14/12/2019 19:43 Nisam za Konakovića, ali ..... :D
i nikad ga neću glasat, ali treba imati damu i Fahri koji je sklon plaćanju profesionalnih ubojica, a i vrlo sujetan reći u eter da je mafijaš. Hrabro do koske. Ko bi od nas smio? Ja ne.. Da me sačekaju kao Ćelu..

Pa misliš da je Dino siroče? Znaš li ti ko su prvi ljudi oko Dine? Ne budite djeca.
Kriminalci, znamo...
_Reds_

#3067 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _Reds_ »

Nemam pojma hoce li Zahiragic biti ministar, ali je za jednog Damira Filipovica svijet izmislio.

Obojca pravnici.
MaksprotivMarksa

#3068 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

_Reds_ wrote: 14/12/2019 23:32 Nemam pojma hoce li Zahiragic biti ministar, ali je za jednog Damira Filipovica svijet izmislio.

Obojca pravnici.
Obojica su primjer svega sto ne valja u BiH, mladi ljudi koji su svojim hinjalukom i podobnoscu uradili sve da se nametnu unutar stranaka, uvijek i iskljucivo uvlaceci se u supak nadredjenim, populizmom se uvlace svjetini, a cilj im je samo licna sitna korist, za nesto vise nisu kadri.

Filipovic i Zahiragic su isto, sljam i ljudi bez integriteta, to je i Cengic, sve su to SDA modeli mladih politicara, polupismeni, potkapacitirani i poslusni.
_Reds_

#3069 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by _Reds_ »

MaksprotivMarksa wrote: 14/12/2019 23:41
_Reds_ wrote: 14/12/2019 23:32 Nemam pojma hoce li Zahiragic biti ministar, ali je za jednog Damira Filipovica svijet izmislio.

Obojca pravnici.
Obojica su primjer svega sto ne valja u BiH, mladi ljudi koji su svojim hinjalukom i podobnoscu uradili sve da se nametnu unutar stranaka, uvijek i iskljucivo uvlaceci se u supak nadredjenim, populizmom.

Filipovic i Zahiragic su isto, sljam i ljudi bez integriteta, to je i Cengic, sve su to SDA modeli mladih politicara, polupismeni, potkapacitirani i poslusni.
Nisu, imao sam priliku sa obojcom razgovarati.
I nisu u istom kosu. Zahiragic je nadobudan, ali je debelo pametniji od Filipovica.
Nedo Bog da je Filipovic gostovao u kakvoj emisiji kod nekog pametnijeg novinara.

A ova Vlada je sama sebe d pocetka diskreditovala imenovanjima likova kao sto su Filipovic. Stranka ga je poslije zavrsnog fakulteta u Travniku zaposlila kao pripravnika u BH Posti, po zasluzi, a onda pravac ministarstvo.

I jos je tu likova, tipa ova Kristic ili kako vec, ne vrijedi ni komentarisati.
MaksprotivMarksa

#3070 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Minustarstvo nije nikakva nagrada kada vecina nije stabilna, ozbiljni ljudi ne dolaze u situaciju gdje nemaju prostor da provedu politike kao ministri, svi su znali da ova Vlada nema zagarantovan mandat o 4 godine, izgleda da ni SDA nije sigurna za puni mandat, zato je ovaj ridikul u igri za ministra pravde.

Zahiragic nije pametan, da je pametan bio bi na celu asocijacije mladih, a ne dezurni bot koji se zamjerio ogromnom broju ljudi, ljudi koji ce mu sigirno blokirati sve puteve u buducnosti, a i eko komora u kojoj zivi ga cini ludim, nema svijest da je to SDA masina, kada ga marginaliziraju, nestaje i ta podrska, sve sto ostaje je samo gnjev ljudi koji je navukao na sebe, o strancima i njihovom eventualnom djelovanju necu ni govoriti.

Dakle, mozda bih cak zakljucio da je Filipovic pametniji, njega niko ne mrzi, a ciljeve koje su i jedan i drugi imali Filipovic je ostvario, a uz mnogo manke truda, plus sto je Filipovic zadovoljio i neke svoje bliske clanove porodice i prijatelja, Zahiragic je krenuo i iz bolje pozicije, malo toga je ostvario, lajkovi nw znace nista 😁
MorningStar

#3071 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MorningStar »

MaksprotivMarksa wrote: 14/12/2019 23:55 Minustarstvo nije nikakva nagrada kada vecina nije stabilna, ozbiljni ljudi ne dolaze u situaciju gdje nemaju prostor da provedu politike kao ministri, svi su znali da ova Vlada nema zagarantovan mandat o 4 godine, izgleda da ni SDA nije sigurna za puni mandat, zato je ovaj ridikul u igri za ministra pravde.

Zahiragic nije pametan, da je pametan bio bi na celu asocijacije mladih, a ne dezurni bot koji se zamjerio ogromnom broju ljudi, ljudi koji ce mu sigirno blokirati sve puteve u buducnosti, a i eko komora u kojoj zivi ga cini ludim, nema svijest da je to SDA masina, kada ga marginaliziraju, nestaje i ta podrska, sve sto ostaje je samo gnjev ljudi koji je navukao na sebe, o strancima i njihovom eventualnom djelovanju necu ni govoriti.

Dakle, mozda bih cak zakljucio da je Filipovic pametniji, njega niko ne mrzi, a ciljeve koje su i jedan i drugi imali Filipovic je ostvario, a uz mnogo manke truda, plus sto je Filipovic zadovoljio i neke svoje bliske clanove porodice i prijatelja, Zahiragic je krenuo i iz bolje pozicije, malo toga je ostvario, lajkovi nw znace nista 😁
Zahiragic i pamet ?!? Uskobeljao se gdje jeste jer je privlacan mladjoj sda publici - nargila bruda.PS naravno uz familijarno tradicionalnu pripadnost istoj stranci.
drug_profi

#3072 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by drug_profi »

Kaze Zeljkec mi smo protiv sistema vrijednsoti Zukorlica. Mi smo za Nenadica (btw. Mario je zaista ok lik, znam ga od malena). Ali jel mu ko rekao da Nenadic jeste = Zahiragic?
putokaz1

#3073 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by putokaz1 »

Jadni Kifla u kojoj god vladi bude ne dozivi nove izbore
Styling

#3074 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

Bakir sinoc rece na Hayat-u da je sa Fahrom i Zeljkom sve dogovorio jos u maju, znaci prije Zukorlica i para za stan tog nekog hodze. Znaci bilo je skidanje po svaku cijenu pa makar dzennetske hurije bili. Dokopati se tri milijarde za SDA a ti Zeljko na smetljiste istorije.
Styling

#3075 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Styling »

drug_profi wrote: 15/12/2019 02:24 Kaze Zeljkec mi smo protiv sistema vrijednsoti Zukorlica. Mi smo za Nenadica (btw. Mario je zaista ok lik, znam ga od malena). Ali jel mu ko rekao da Nenadic jeste = Zahiragic?
Nenadic je tu da slusa Fahru i Bakira i da usmjerava milijarde a ti Zeljko masi njim kao Hrvatom Nailovoj materi.
Post Reply