Ma ja, insideri sa informacijama sa GG foruma....
Investitori...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Čekamo bijeli dim...Pitar sa Kariba wrote: ↑13/12/2019 15:06![]()
Ma ja, insideri sa informacijama sa GG foruma....
Investitori...
Koliko je vama godina majke tiduffy_duck wrote: ↑13/12/2019 17:54 Zamolio bi sve navijače našeg FK Sarajeva da se pridruzi novoj grupi na viberu koja sakuplja SVE navijače našeg kluba.
https://invite.viber.com/?g2=AQAjkGHhEy ... l6Pu%2FlFL
Pa s kakvim se imenima licitira on jos i ne bi bio los.
Sa Sportsport.baVenamaHrabrih je napisao/la: ↑Ne volim da prenosim price za koje sam zamoljen da ne navodim izvor, jer su iste u domenu traca.
Svi, odnosno, vecina navijaca sa kojima se druzim i koje zatičem na raznoraznim mjestima, uključujuči i ovaj forum, pitali su se; zasto Musemicu nije urucen otkaz nakon zadnjeg kola, a ne prije njega. Koristi se eufemizam; nesloga i nedisciplina u svlacionici i sl. i sl.
Međutim, po informaciji koju ja imam, Musemic je dobio momentalni otkaz na poluvremenu susreta protiv zeljeznicara. Razlog su najogavnije psovke (djeca, mrtvi roditelji itd) koje je dotični uputio igračima, tako da je i Ahmetovic ustao da se bije sa njim. Onaj Ahmetovic koji je, od dolaska u klub, bio oličenje rada, poštenja, profesionalizma i koga je publika obozavala. To je bila definitivna kap koja je prelila čašu. Rahmanovic je dobio suspenziju jer se uhvatio u koštac sa Musemicem, a svi ostali igrači su stali uz Rahmanovica. Sa Musemicem se vise nije moglo.
Manje-više, to se ionako zna. Ja bih se upitao nesto drugo;
Mi smo skloni stvaranju legendi, heroja, junaka gazija... Da li je to zbog toga što smo 500 godina bili pod tuđom vlašću i nečiji podanici, pa nam sad fale naše istorijske ličnosti, ne znam, nek se time bave stručnjaci socijalnih kretanja. Ja hocu da pitam, da li mi pravljenjem legende od osobe koja psuje mrtvu majku, djecu, babine svatove itd., ne vrijeđamo istinske legende Haseta i Kelija? Kako mogu u isti partenon stati Hase, koji je szu pustao nad gladnom djecicom i osoba koja tu istu djecu psuje? Kako ispod istog slavoluka mogu proci osoba koja je poginula spasavajuci očeve i majke i osoba koja koja yebe te iste roditelje?
Budala, nasilnika, laznih proroka, laznih legendi, bilo je i uvijek ce biti. Ostalo je do nas!
Sta kazu jos iz uprave?
Kakve čovjek ima veze sa Upravom?! Momak, ti si zalut'o ovdje!!!
Ovo je vjerovatno pisao neko od igraca. 99% ovog je istina, samo nije on odmah dobio otkaz. To je bila kap koja je prelila casu i bilo je jasno da je on bivsi, ali zvanicni otkaz je dobio kad je odbio da razgovara sa upravom.Manual wrote: ↑14/12/2019 12:52Sa Sportsport.baVenamaHrabrih je napisao/la: ↑Ne volim da prenosim price za koje sam zamoljen da ne navodim izvor, jer su iste u domenu traca.
Svi, odnosno, vecina navijaca sa kojima se druzim i koje zatičem na raznoraznim mjestima, uključujuči i ovaj forum, pitali su se; zasto Musemicu nije urucen otkaz nakon zadnjeg kola, a ne prije njega. Koristi se eufemizam; nesloga i nedisciplina u svlacionici i sl. i sl.
Međutim, po informaciji koju ja imam, Musemic je dobio momentalni otkaz na poluvremenu susreta protiv zeljeznicara. Razlog su najogavnije psovke (djeca, mrtvi roditelji itd) koje je dotični uputio igračima, tako da je i Ahmetovic ustao da se bije sa njim. Onaj Ahmetovic koji je, od dolaska u klub, bio oličenje rada, poštenja, profesionalizma i koga je publika obozavala. To je bila definitivna kap koja je prelila čašu. Rahmanovic je dobio suspenziju jer se uhvatio u koštac sa Musemicem, a svi ostali igrači su stali uz Rahmanovica. Sa Musemicem se vise nije moglo.
Mi smo skloni stvaranju legendi, heroja, junaka gazija... Da li je to zbog toga što smo 500 godina bili pod tuđom vlašću i nečiji podanici, pa nam sad fale naše istorijske ličnosti, ne znam, nek se time bave stručnjaci socijalnih kretanja. Ja hocu da pitam, da li mi pravljenjem legende od osobe koja psuje mrtvu majku, djecu, babine svatove itd., ne vrijeđamo istinske legende Haseta i Kelija? Kako mogu u isti partenon stati Hase, koji je szu pustao nad gladnom djecicom i osoba koja tu istu djecu psuje? Kako ispod istog slavoluka mogu proci osoba koja je poginula spasavajuci očeve i majke i osoba koja koja yebe te iste roditelje?
Budala, nasilnika, laznih proroka, laznih legendi, bilo je i uvijek ce biti. Ostalo je do nas!
Sta kazu jos iz uprave?
Ljudima je lakse jednostavno izmisliti neku svoju verziju price da se osjecaju bolje i moralno ispravnije. Na tom poluvremenu je bilo najmanje 20 svjedoka i niko nije iznio pricu slicnu ovoj. Ipak treba ruku na srce staviti i priznati da smo mi ko narod genetski obicne mahaluse i da bi se ovakav dogadjaj zabiljezio barem audio snimkom ako ne i kamerom. Sad se ovo prenosi kao neka univerzalna istina, a razloga moze biti puno i svi su ocigledni.Manual wrote: ↑14/12/2019 12:52Sa Sportsport.baVenamaHrabrih je napisao/la: ↑Ne volim da prenosim price za koje sam zamoljen da ne navodim izvor, jer su iste u domenu traca.
Sta kazu jos iz uprave?
Jako cudno ode Husref a vrati se Jeleskovic bice da je Analiticar svo vrijeme lagao i muljao bez veze je li tako ?Logovan wrote: ↑14/12/2019 12:50 Vratio se.![]()
![]()
Eldin Jelešković ponovo dio stručnog štaba Bordo tima
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/el ... -tima/5555
Dobar dio sto je pricao je istina. O laziranju povreda igraca, to nije istina ni za Tatara i za Amara i Oremusa sto je govorio.Dinostula wrote: ↑14/12/2019 19:36Jako cudno ode Husref a vrati se Jeleskovic bice da je Analiticar svo vrijeme lagao i muljao bez veze je li tako ?Logovan wrote: ↑14/12/2019 12:50 Vratio se.![]()
![]()
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/el ... -tima/5555![]()
I dalje odgovorno tvrdim da su oni lazirali povrede samo zbog svadja sa husrefom, tj zbog njegovih napada i uvreda. To je prijatelju 100% istina.F&N wrote: ↑14/12/2019 22:22Dobar dio sto je pricao je istina. O laziranju povreda igraca, to nije istina ni za Tatara i za Amara i Oremusa sto je govorio.Dinostula wrote: ↑14/12/2019 19:36Jako cudno ode Husref a vrati se Jeleskovic bice da je Analiticar svo vrijeme lagao i muljao bez veze je li tako ?Logovan wrote: ↑14/12/2019 12:50 Vratio se.![]()
![]()
Isto ovo da je dobio otkaz na poluvremenu ili da je odbio sjesti s upravom. Nije njega ni uprava zvala, vec ga je nazvao Emir sa njim sjeo i saopstio mu, prije nego je izaslo saopstenje. Tako da ne znam iz kojeg razloga, da li namjerno ili slucajno malo doda svojih pikanterije u ono sto pise.
Jela je dao otkaz zbog Husrefa jer je ovaj konstantno mijenjao(skracivao) program koji je on zadavo igracima i vrhunac je bio ljetos kada je reko da mu ne treba Jelin plan priprema.
Pa sta je onda istina ako si ti kasnije sve pobioF&N wrote: ↑14/12/2019 22:22Dobar dio sto je pricao je istina. O laziranju povreda igraca, to nije istina ni za Tatara i za Amara i Oremusa sto je govorio.Dinostula wrote: ↑14/12/2019 19:36Jako cudno ode Husref a vrati se Jeleskovic bice da je Analiticar svo vrijeme lagao i muljao bez veze je li tako ?Logovan wrote: ↑14/12/2019 12:50 Vratio se.![]()
![]()
Isto ovo da je dobio otkaz na poluvremenu ili da je odbio sjesti s upravom. Nije njega ni uprava zvala, vec ga je nazvao Emir sa njim sjeo i saopstio mu, prije nego je izaslo saopstenje. Tako da ne znam iz kojeg razloga, da li namjerno ili slucajno malo doda svojih pikanterije u ono sto pise.
Jela je dao otkaz zbog Husrefa jer je ovaj konstantno mijenjao(skracivao) program koji je on zadavo igracima i vrhunac je bio ljetos kada je reko da mu ne treba Jelin plan priprema.
PItanje je da li je 3 mjeseca dovoljno da ih vrati u formu kakva je bila prosle sezone.