Željko Komšić - Komšo
- no_sekirli
#2551 Re: Željko Komšić - Komšo
Ublehar je konacno javno priznao da je Bakirov podrepak. S pravom ga je njegov sadasnji koalicijski partner Covke uvijek svrstavao u bosnjacku kvotu.
Yebo on njega, a on njega.
Yebo on njega, a on njega.
-
elk
#2552 Re: Željko Komšić - Komšo
zeljko, vi ste i statisticki najslabija karika (nije da nismo znali ranije).
zbogom...
onako voljen i postovan,a zapravo nesposoban populisticki supak, moze da zapadne samo nas.
glasao za njega 2006,2010,istorijska sansa 2004- 2006 zbog gmaza harisa propustena. uvijek kazem da su on i drugi supak zlatko sahranili sdp bih za vremena.i deceniju i vise kasnije se vidi ciji su igraci bili( pride svoje guzice) i jos uvijek jesu.
zbogom...
onako voljen i postovan,a zapravo nesposoban populisticki supak, moze da zapadne samo nas.
glasao za njega 2006,2010,istorijska sansa 2004- 2006 zbog gmaza harisa propustena. uvijek kazem da su on i drugi supak zlatko sahranili sdp bih za vremena.i deceniju i vise kasnije se vidi ciji su igraci bili( pride svoje guzice) i jos uvijek jesu.
-
°u°
#2553 Re: Željko Komšić - Komšo
Mrzili su ga hdzovi rvati, mrze svakog koji ne misle kao oni. Mrzili bi i Isusa
Komšu mrze i oni Hrvati koji nisu glasali nikako, nisu ga ni prije voljeli, prezirali su ga. Sad ga ipak najviše više mrze oni koji su za njega glasali. Njima je najviše šuknuo. S njim će ostati samo oni koji se mogu uhljebit na bilo koji način.
Biće sad interesantno pratit reakciju buranije iz njegove stranke
- Abate Fetel
#2554 Re: Željko Komšić - Komšo
pripremila je SDA novu ublehu nakon govnara komšića, ide u igru mirso hadžikadić novi SDA igrač
-
Dr Arsla
#2555 Re: Željko Komšić - Komšo
Mirsad autentični RvatAbate Fetel wrote: ↑14/12/2019 09:55 pripremila je SDA novu ublehu nakon govnara komšića, ide u igru mirso hadžikadić novi SDA igrač
ŽK je samo dokazao kakva je gnjida i da ganja samo vlastite interese.
- Abate Fetel
#2556 Re: Željko Komšić - Komšo
ma treba dovest onoga mensura omerbašića kralja engleske, bosne, srbije, hrvatske, ilirije i postavit ga da vlada(
Novoprvouvlašteni suveren prave Bosne terra nullius in de jure Vojvoda dubočki i grof srebrenički dr. Mensur pl. Omerbašić Berislavić Nemanjić Boričević, Procter et Praeses Bosnae)
https://www.radiosarajevo.ba/metromahal ... nije/32529
Novoprvouvlašteni suveren prave Bosne terra nullius in de jure Vojvoda dubočki i grof srebrenički dr. Mensur pl. Omerbašić Berislavić Nemanjić Boričević, Procter et Praeses Bosnae)
https://www.radiosarajevo.ba/metromahal ... nije/32529
-
Android Knego
- Leverage
#2558 Re: Željko Komšić - Komšo
Mensur Windsor
Ovdje Zike, imal Mensura.
Ovdje Zike, imal Mensura.
- General War
#2559 Re: Željko Komšić - Komšo
Odlicna "pro bosanska" taktika
Ljudi skupljaju fazone iz Monty paytona i alan forda.
Ljudi skupljaju fazone iz Monty paytona i alan forda.
- General War
#2560 Re: Željko Komšić - Komšo
Abate Fetel wrote: ↑14/12/2019 09:55 pripremila je SDA novu ublehu nakon govnara komšića, ide u igru mirso hadžikadić novi SDA igrač
Koji ce qurac SDA Mirsadu?
- Hank Paldum
#2561 Re: Željko Komšić - Komšo
Pa treba narodu opet alternativa SDA za koga će nezadovoljni anti-SDA gradani glasati koji će kasnije u koaliciju. Al vas uzimaju na isti fazon svake izboreGeneral War wrote: ↑14/12/2019 10:34Abate Fetel wrote: ↑14/12/2019 09:55 pripremila je SDA novu ublehu nakon govnara komšića, ide u igru mirso hadžikadić novi SDA igrač![]()
Koji ce qurac SDA Mirsadu?
- Manual
#2562 Re: Željko Komšić - Komšo
Da se zna i ja sam ga citiraoAndroid Knego wrote: ↑14/12/2019 10:04Vidim citiraš moj top komentar sa klix-vijesti... neka, neka, dobar glas daleko se čuje...![]()
Nego, meni je ono što se juče desilo za istinskog dana žalosti... Dan kad su ovdje pokopane sve nade...
-
1Dante1
#2563 Re: Željko Komšić - Komšo
How yes no, onako skolovan covjek ce biti neciji igrac, pogotovo igrac SDA mazluma i nepismenjakaHank Paldum wrote: ↑14/12/2019 11:06Pa treba narodu opet alternativa SDA za koga će nezadovoljni anti-SDA gradani glasati koji će kasnije u koaliciju. Al vas uzimaju na isti fazon svake izboreGeneral War wrote: ↑14/12/2019 10:34Abate Fetel wrote: ↑14/12/2019 09:55 pripremila je SDA novu ublehu nakon govnara komšića, ide u igru mirso hadžikadić novi SDA igrač![]()
Koji ce qurac SDA Mirsadu?Zlatko, Fahro, Komšo
- Hank Paldum
#2564 Re: Željko Komšić - Komšo
A ko kaže da su svi SDA igrači neškolovani?
- Abate Fetel
#2565 Re: Željko Komšić - Komšo
Među sljepcima čovjek sa jednim okom je kralj, e tako i mirso djeli svoju naobrazbu među nepismenom svjetinom, al eto kad mirso izda i nasmije vam se svima u lice i kaže rkkeeee kokeeeeeeeee
-
Android Knego
#2566 Re: Željko Komšić - Komšo
Fala, fala...Manual wrote: ↑14/12/2019 11:13Da se zna i ja sam ga citiraoAndroid Knego wrote: ↑14/12/2019 10:04Vidim citiraš moj top komentar sa klix-vijesti... neka, neka, dobar glas daleko se čuje...![]()
Nego, meni je ono što se juče desilo za istinskog dana žalosti... Dan kad su ovdje pokopane sve nade...![]()
-
Škobo Habu
#2567 Re: Željko Komšić - Komšo
U cijelo priči je najveći gubitnik sam Željko Komšić.elk wrote: ↑14/12/2019 09:50 zeljko, vi ste i statisticki najslabija karika (nije da nismo znali ranije).
zbogom...
Zašto? Zato što je prodao vlastiti kredibilitet, ono malo kredibiliteta za koji su se držali njegovi vjerni birači, dijasporu u to ne brojim - oni su posve nebitni sa tim likovanjem, za frtalj vlasti.
Poznajem dosta ljudi koji su cio svoj život bili anti-SDA, a sami tim i anti-HDZ, i iz tog razloga su glasali ili pristupili DF-u.
Njihovo razočarenje je postalo dublje od Marijanske brazde.
Njih ne treba ni žaliti, jer su, na ovaj ili onaj način, podržavali nekoga ko se oduvijek ponašao kako kakav politički komesar - a znamo kakva je uloga politički komesara bila u totalitarnim sistemima. Željku je bitno da uvjeri svoje birače u ono što govori, kao što mu je i bitno da mu vjeruju, sve ostalo što proizilazi iz njegovog populizma nije ni bitno.
Sjetimo se, kada je započela Brexit kampanja, mozgovi cijele oparacije su lansiralni spin o tome kako na godišnjem nivou Britanije plaća EU stotine miliona za članstvo, iako je to bila čista laž. No, to na koncu nije bilo ni bitno, takva informacija je podstakla one koji su bili nezadovoljni da povjeruju u nešto u što su i sami mislili da je tako.
Takav je Komišić. Prodaje jugonostalgične mitove i zablude populaciji koja je najbolje godine provela u bivšoj Jugi, igra na njihov ideološki sentiment, kljuka ih parolama kojima je još u vrijeme zadnje Titove štafete istekao rok, a stado se prima svaki put na istu foru, jer njima treba taj Željko kako bi se osjetili nekim faktorom u društvu.
Trenutno im je Željko dao do znanja da su oni ovce od tog faktora. On je ostvario svoje cilj, a njima se samo može poručiti - bašumsagosum ili primite moje sučešće.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2568 Re: Željko Komšić - Komšo
Sta kazu Hercegovci, jel im sad drazi ili je jos persona non grata? 
- Hank Paldum
#2569 Re: Željko Komšić - Komšo
Čovjek u BiH u eri nakon uništenja ljevice, propalog aprilskog paketa i visokog predstavnika što je zabrinut želi biti iskra promjeneAbate Fetel wrote: ↑14/12/2019 11:19Među sljepcima čovjek sa jednim okom je kralj, e tako i mirso djeli svoju naobrazbu među nepismenom svjetinom, al eto kad mirso izda i nasmije vam se svima u lice i kaže rkkeeee kokeeeeeeeee
- vjeshalica
#2570 Re: Željko Komšić - Komšo
Zeljko je cijeli zivot od kako je na poziciji bio govančer
Pola je familije uposlio preko stele jos dok je Nacelnik bio
Sta ocekivat od takve postenjacine?
Obicni horoz koji leta Narandjastom Kakiru
Pola je familije uposlio preko stele jos dok je Nacelnik bio
Sta ocekivat od takve postenjacine?
Obicni horoz koji leta Narandjastom Kakiru
- MarshalDodik
#2571 Re: Željko Komšić - Komšo
Bravo. Takvim se samo grohoto nasmijati i u startu odbacit.Hank Paldum wrote: ↑14/12/2019 11:36Čovjek u BiH u eri nakon uništenja ljevice, propalog aprilskog paketa i visokog predstavnika što je zabrinut želi biti iskra promjeneAbate Fetel wrote: ↑14/12/2019 11:19Među sljepcima čovjek sa jednim okom je kralj, e tako i mirso djeli svoju naobrazbu među nepismenom svjetinom, al eto kad mirso izda i nasmije vam se svima u lice i kaže rkkeeee kokeeeeeeeeeali eto da ne idemo u off-topic
Okrenuti se samo provjerenim vođama.
-
Hafis
#2572 Re: Željko Komšić - Komšo
Pa iskreno, nije nas nešto naročito iznenadio. Njemu je ovdje davno ustanovljena dijagnoza karakterne crte. To je to, to je jednostavno on - u sto vira za sto lira. Doduše, vremenom sve namazaniji i pokvareniji.plain vanilla wrote: ↑14/12/2019 11:33 Sta kazu Hercegovci, jel im sad drazi ili je jos persona non grata?![]()
Jebat ga, valjda će i ovim njegovim fanovima jednog dana doći iz guzice do mozga.
-
Bodkin
#2573 Re: Željko Komšić - Komšo
Nece. Da ih jebu u mozak cijeli zivot nije dovoljno da gledaju dalje od “daj da ga zavucemo hrvatima” ili “bolje on nego hdz”Hafis wrote: ↑14/12/2019 12:07Pa iskreno, nije nas nešto naročito iznenadio. Njemu je ovdje davno ustanovljena dijagnoza karakterne crte. To je to, to je jednostavno on - u sto vira za sto lira. Doduše, vremenom sve namazaniji i pokvareniji.plain vanilla wrote: ↑14/12/2019 11:33 Sta kazu Hercegovci, jel im sad drazi ili je jos persona non grata?![]()
Jebat ga, valjda će i ovim njegovim fanovima jednog dana doći iz guzice do mozga.
- Hank Paldum
#2574 Re: Željko Komšić - Komšo
Sigurno ima takvih birača ali za većinu njegovih birača se ne bih složio. Evo ja sam lično za Komšića glasao pa sam opet iskren a i to mora većina priznati, Komšić nije ništa spektakularno uradio da bi zaslužio da se izabere osim "samo da ne pobjedi Čović".Škobo Habu wrote: ↑14/12/2019 11:25 U cijelo priči je najveći gubitnik sam Željko Komšić.
Zašto? Zato što je prodao vlastiti kredibilitet, ono malo kredibiliteta za koji su se držali njegovi vjerni birači, dijasporu u to ne brojim - oni su posve nebitni sa tim likovanjem, za frtalj vlasti.
Poznajem dosta ljudi koji su cio svoj život bili anti-SDA, a sami tim i anti-HDZ, i iz tog razloga su glasali ili pristupili DF-u.
Njihovo razočarenje je postalo dublje od Marijanske brazde.
On nije Fahrudin Radončić koji je osnovao SBB " jer se dijete trgnulo od SDA majke" i najavio obračun sa mafijaškom hobotnicom samo da bi iznevjerio svoje birače.
On nije ni SDP prije 10 godina koji je opalio šamar svojim vjernim glasačima koalicijom sa SDA.
Ja uopšte ne znam šta je on zadnjih 5 godina rekao ili uradio da ima vjerne birače
Uvijek je bilo glas protiv Čovića a neglas za Komšića tako da ne vidim čime bi on mogao uništiti kredibilitet osim da izgubi par desetina glasova od birača koje je naveo.
-
°u°
#2575 Re: Željko Komšić - Komšo
Ja da sam hdzov strateg sad bi najviše podebavao one Hrvate koji su za Komšu glasali.
Sad ga nemaju nikakve potrebe napadati, ostali to vrlo dobro rade. Sad se samo mogu smijati i pripremati za nove izbore koji će uskoro. Pitanje je po kakvim pravilima?
Komšo je najviše šuknuo svojim gladačima, najviše hrvatima.
Uslugu je napravio svim svojim protivnicima, HDZu i SDAu najviše, SBBu također. A vjerovatno i SDPu i NS, dobiće njegove glasove.
Sad ga nemaju nikakve potrebe napadati, ostali to vrlo dobro rade. Sad se samo mogu smijati i pripremati za nove izbore koji će uskoro. Pitanje je po kakvim pravilima?
Komšo je najviše šuknuo svojim gladačima, najviše hrvatima.
Uslugu je napravio svim svojim protivnicima, HDZu i SDAu najviše, SBBu također. A vjerovatno i SDPu i NS, dobiće njegove glasove.