SDP
-
KomunistaTZ
#58701 Re: SDP
Samo principjelno, nece oni nama oteti milijardu 
-
invincible1921
-
mrgreen
#58703 Re: SDP
Niksic u skoro istoj recenici:
- Prizna da je bio za ulazak u vlast sa SDA na visim nivoima, sve dok oni nisu isporucili HDZ-u Dom naroda
- Objasnjava da nisu htjeli u koaliciju sa SDA jer su obecali glasacima da nece.

- Prizna da je bio za ulazak u vlast sa SDA na visim nivoima, sve dok oni nisu isporucili HDZ-u Dom naroda
- Objasnjava da nisu htjeli u koaliciju sa SDA jer su obecali glasacima da nece.
- _Reds_
#58704 Re: SDP
KO je ono pisao za rahmetli nanu ?
- MorningStar
#58705 Re: SDP
Cuj uzet. Eno ti bakira nek te reprezentira dok ti drzi ruku u dzepu ha ja.Ljudi koji glasaju za SDP i lijevo orijentisane stranke glasaju za BiH a ne Bosnjakistan.
-
mrgreen
#58706 Re: SDP
SDA najzasluznija za danasnju principijelnost SDP-a.
10 minuta Niksicevog izlaganja, krvarim.
10 minuta Niksicevog izlaganja, krvarim.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#58707 Re: SDP
kako sdpovci napadaju na komšić, kao osice. a o šćepi ni riječi da kažu. što li bože? nije valjda da su nastavili kontinuitet službovanja voždu iz tornja?
- madner
#58708 Re: SDP
Lizanje sa SBBom je strateska greska.
Pisao sam vec na temi o SBBu da mi nije jasno zasto SDP propusta zicer i pusta SBB da skuplja poene preko njih. Ocito je Niksic dio problema.
Pisao sam vec na temi o SBBu da mi nije jasno zasto SDP propusta zicer i pusta SBB da skuplja poene preko njih. Ocito je Niksic dio problema.
-
last mohicans
#58709 Re: SDP
Izgleda da su se rasporedili. Dino je udario na Fahra, NS i SDP na ZK. Dino je bas bio direktan, okarakterisao je sve ovo mafijškim metodama u vezi pritisaka na zastupnike, i ako se do sada ustručavao, nece ubuduce. Ovo moze izroditi nesto sasvim dobro. Opcinski izbori su vrlo brzo, ali eto ljigavci su se spremeni na tu činjenicu zarad još tri godine i pljačke.
-
zbiljovski
#58710 Re: SDP
Za glasače SBB-a, SDA i SDP su isto, glasače SBB-a uzima Dino. Nikšić je gostovanje večeras maestralno odradio, bio iskreniji nego ikad i u potpunosti razotkrio DF i Komšića i na taj način ih pokopao za sva vremena i uzet će dio DF glasača sigurno.
Čovjek nije naivan i nije se trošio na SBB, očigledno da ima neka sinhronizacija između njega i Dine Konakovića koji je također bio odličan i pokopao Fahru i uzet će mu 70% glasova!
Čovjek nije naivan i nije se trošio na SBB, očigledno da ima neka sinhronizacija između njega i Dine Konakovića koji je također bio odličan i pokopao Fahru i uzet će mu 70% glasova!
- Kikibombona
#58711 Re: SDP
Nermin Niksic kod Senada kaze da se zalagao za ulazak SDP-a u vlast sa SDA. Poslije kaze kako je Zeljko mogao slagati birace, govoriti jedno prije a drugo poslije izbora.
Samog sebe pobija...
Da im Damir Niksic nije jebo majku i Busuladzica, oni bi usli. I sta bi sad imali? Ne bi imali nikako opoziciju i nikakvu nadu. Sekunde su falile.
...
SDP se mora jos cistiti. Dosta SDA govana je izbaceno, ali ih ima jos.
...
Niksic je mutan. I Becirovic isto. Jedino raduju mladi koji su iskreno anti-SDA.
Da im Damir Niksic nije jebo majku i Busuladzica, oni bi usli. I sta bi sad imali? Ne bi imali nikako opoziciju i nikakvu nadu. Sekunde su falile.
...
...
Niksic je mutan. I Becirovic isto. Jedino raduju mladi koji su iskreno anti-SDA.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#58712 Re: SDP
predsjednik mladih sa diplomom iz travnika, a većini mladih uzor vječiti student irfan čengić. nije to informacija za pohvaliti.Kikibombona wrote: ↑14/12/2019 00:17 Nermin Niksic kod Senada kaze da se zalagao za ulazak SDP-a u vlast sa SDA. Poslije kaze kako je Zeljko mogao slagati birace, govoriti jedno prije a drugo poslije izbora.Samog sebe pobija...
...
...
- Kikibombona
#58713 Re: SDP
To je najbolje sto imamo. 50% mladih u BiH je nepismeno. Stari su jos gori. 80% stanovnistva ne zna odvojiti negaciju od glagola.
Irfan Cengic je bolji od Harisa Zahiragica i Kaplana. To je dovoljno da ga podrzim.
- Kikibombona
#58714 Re: SDP
Niksic kod Senada dosao kao advokat Radoncica.
Bogtejebo dragi. Nevidjeno.
...
Kakav politicki beskicmenjak, kakav diletant... jebeni, jebeni uzas!!!!! Kriminalan nastup. Jadan. Ne mogu da vjerujem, brani Izetbegovica i Radoncica. Smjena Vlade KS je njemu normalna. Lik je ucijenjen.
...
Slina se zalagala za ulazak u vlast sa SDA. Opet je otvoreno priznao. Da im Damir Niksic nije jebo mater fasisticku usli bi.
Bogtejebo dragi. Nevidjeno.
...
Kakav politicki beskicmenjak, kakav diletant... jebeni, jebeni uzas!!!!! Kriminalan nastup. Jadan. Ne mogu da vjerujem, brani Izetbegovica i Radoncica. Smjena Vlade KS je njemu normalna. Lik je ucijenjen.
...
Slina se zalagala za ulazak u vlast sa SDA. Opet je otvoreno priznao. Da im Damir Niksic nije jebo mater fasisticku usli bi.
- malakh
#58715 Re: SDP
stari moj to je tuga. naši mladi se više fokusiraju da završe fakultete u travniku, na sokocu, palama,u cazinu, brčkom i onda da služe kao partijsko topovsko meso, zarad radnog mjesta.Kikibombona wrote: ↑14/12/2019 00:28To je najbolje sto imamo. 50% mladih u BiH je nepismeno. Stari su jos gori. 80% stanovnistva ne zna odvojiti negaciju od glagola.
Irfan Cengic je bolji od Harisa Zahiragica i Kaplana. To je dovoljno da ga podrzim.
sljedeća stvar, bez da podržavam zahiragića, koji usput rečeno i mene vrijeđa, jer nismo iste nacionalnosti, ali taj momak je upisao fakultet u isto vrijeme kada i čengić i taj momak je magistar pravnih nauka, a čengić se, po mojim posljednjim informacijama, još nije pomakao iz druge godine.
ps u sdpu je izvjesna benjamina londrc, djevojka koja je sa nepunih 30 godina doktorirala na dva fakulteta i koja je profesorica na nekom od fakulteta. takavoj jednoj djevojcii se ne dopušta da u ime sdpa učestvuje u javnim emisijama i da u javnosti predstavlja sdp, već to isključivo moraju biti helez, mašić, magazinović i čengić.
-
invincible1921
#58716 Re: SDP
Ma kome da se vise cisti? Ljudi nemaju 5posto strucnih ili obrazovanih..Otjerali su sve sto su mogli svojom mahalskom politikomKikibombona wrote: ↑14/12/2019 00:17 Nermin Niksic kod Senada kaze da se zalagao za ulazak SDP-a u vlast sa SDA. Poslije kaze kako je Zeljko mogao slagati birace, govoriti jedno prije a drugo poslije izbora.Samog sebe pobija...
...
...
Puna usta SPOSBNIH I OBRAZOVANIH, a ne podobnih...a glavni ljudi u stranci Vjeciti poslanik Magazinovic, srdnjoskolac cengic , voditelj masic , ministri bez radnog staza i iskustva, direkotri sa srednjim skolama...
Ja znam dva doktora nauka osobe koje su to zvanje stekle sa jedva 30 godina, koji su otisli iz stranke jer su margilizovani od strane seljacina poput heleza ili ovih polupismenih sto se slikavaju po N1...
Koga da ociste vise?
Ne moze ti jedini kvalitet bit sto mrzis SDA
- Kikibombona
#58717 Re: SDP
Ja bih da se bavimo sustinom a ne formom.malakh wrote: ↑14/12/2019 00:41stari moj to je tuga. naši mladi se više fokusiraju da završe fakultete u travniku, na sokocu, palama,u cazinu, brčkom i onda da služe kao partijsko topovsko meso, zarad radnog mjesta.
sljedeća stvar, bez da podržavam zahiragića, koji usput rečeno i mene vrijeđa, jer nismo iste nacionalnosti, ali taj momak je upisao fakultet u isto vrijeme kada i čengić i taj momak je magistar pravnih nauka, a čengić se, po mojim posljednjim informacijama, još nije pomakao iz druge godine.
ps u sdpu je izvjesna benjamina londrc, djevojka koja je sa nepunih 30 godina doktorirala na dva fakulteta i koja je profesorica na nekom od fakulteta. takavoj jednoj djevojcii se ne dopušta da u ime sdpa učestvuje u javnim emisijama i da u javnosti predstavlja sdp, već to isključivo moraju biti helez, mašić, magazinović i čengić.
SDA je mafijaska organizacija. Najvece zlo BH politike.
SDP je u svakom pogledu manje zlo.
...
Dakle, ili SDA ili SDP. To je ono sto se nama nudi. Nemoguce je formirati vlast na bilo kojem nivou bez jedne od ove dvije stranke.
...
Jesi li za SDA ili si za SDP?
To je jedino pitanje.
- Kikibombona
#58718 Re: SDP
Da se cisti od SDA govana. Neka je tri puta doktor, ako je SDA mafijas, odjebati.invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 01:03Ma kome da se vise cisti? Ljudi nemaju 5posto strucnih ili obrazovanih..Otjerali su sve sto su mogli svojom mahalskom politikom
Puna usta SPOSBNIH I OBRAZOVANIH, a ne podobnih...a glavni ljudi u stranci Vjeciti poslanik Magazinovic, srdnjoskolac cengic , voditelj masic , ministri bez radnog staza i iskustva, direkotri sa srednjim skolama...
Ja znam dva doktora nauka osobe koje su to zvanje stekle sa jedva 30 godina, koji su otisli iz stranke jer su margilizovani od strane seljacina poput heleza ili ovih polupismenih sto se slikavaju po N1...
Koga da ociste vise?
...
Mi smo generalno zatucan i neobrazovan narod. Poci cu od sebe. Cesto nam dodju strucnjaci iz Svicarske, Japana, Njemacke... mi smo za njih druze neznalice i debili. Imamo jezicinu i nemjerljivo manje znanje. O radnoj etici da ne govorim.
Podji od sebe, od nas. Mi smo govna. Ne moze ni politika biti puno bolja. Sposobni ljudi se drze podalje id politike. Poznajem ljude koji zaradjuju 10 000km svojim mozgom u realnom sektoru. Mislis da ce takav zagaziti u politicko blato sa Esom Radeljasem, Pecikozom, Poturkom i slicnima? Aj molim te razmisli.
...
I obirite kriterije, drasticno.
-
invincible1921
#58719 Re: SDP
Sve to stoji, al ne moze.meni kao.magistru ili nekom ko je i vise od mene, doc stranka koju vode uhljebi i polupismeni ljudi bez skole da mi prica o nakoom napretku. Kao prvo da vam je do napretka a ne licne koristi na vasim mjestima bi bili.bolji od vas...a ako ih vec nemate u strancj onda kakva ste to vi stranka?Kikibombona wrote: ↑14/12/2019 01:18Da se cisti od SDA govana. Neka je tri puta doktor, ako je SDA mafijas, odjebati.invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 01:03Ma kome da se vise cisti? Ljudi nemaju 5posto strucnih ili obrazovanih..Otjerali su sve sto su mogli svojom mahalskom politikom
Koga da ociste vise?
...
Mi smo generalno zatucan i neobrazovan narod. Poci cu od sebe. Cesto nam dodju strucnjaci iz Svicarske, Japana, Njemacke... mi smo za njih druze neznalice i debili. Imamo jezicinu i nemjerljivo manje znanje. O radnoj etici da ne govorim.
Podji od sebe, od nas. Mi smo govna. Ne moze ni politika biti puno bolja. Sposobni ljudi se drze podalje id politike. Poznajem ljude koji zaradjuju 10 000km svojim mozgom u realnom sektoru. Mislis da ce takav zagaziti u politicko blato sa Esom Radeljasem, Pecikozom, Poturkom i slicnima? Aj molim te razmisli.
...
I obirite kriterije, drasticno.
Ti mene sa srednjom skolom, bez alata i zanata, bez znanja i iskustva da ubjedjujes da si bolji od SDA, da ce sve bit dobro dok ti kao takav deres platu od 5 milja, a ja koji sam 5 nivoa iznad tebe da masem glavom... ?
Jednostavno SDP nema sposobne ljude...glume kenedije i gandije a ne bi mogli mjesnu zajednicu vodit.
O SDA necu da pricam jer nije to ni tema, a i sta imam pricat..mogu samo psovat
- Kikibombona
#58720 Re: SDP
Vecina sposobnih ljudi ne zeli ulaziti u politiku. Nece prosjecno sposoban a da je posten. Ako imas platu 2 000km, u realnom sektoru, pri tome si posten i moralan, politika te nece zanimati. Ne zanima te moc i slava, da budes poznat. Imas finu platu i zivis svoj zivot. Ne pada ti na pamet da ulazis u okrsaj sa Pecikozom, Poturkom i SDA fekalijama.invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 01:28Sve to stoji, al ne moze.meni kao.magistru ili nekom ko je i vise od mene, doc stranka koju vode uhljebi i polupismeni ljudi bez skole da mi prica o nakoom napretku. Kao prvo da vam je do napretka a ne licne koristi na vasim mjestima bi bili.bolji od vas...a ako ih vec nemate u strancj onda kakva ste to vi stranka?
Ti mene sa srednjom skolom, bez alata i zanata, bez znanja i iskustva da ubjedjujes da si bolji od SDA, da ce sve bit dobro dok ti kao takav deres platu od 5 milja, a ja koji sam 5 nivoa iznad tebe da masem glavom... ?
Jednostavno SDP nema sposobne ljude...glume kenedije i gandije a ne bi mogli mjesnu zajednicu vodit.
O SDA necu da pricam jer nije to ni tema, a i sta imam pricat..mogu samo psovat
Kako ce uci neko ko zaradjuje 5, 10 ili 50 000 km mjesecno, a pri tome je posten...!??? Nece uci, nema sanse. Poznajem neke ljude, pricali smo na tu temu, ne pada im na pamet.
...
Imamo to sto imamo. Napredak je veoma spor. Pogledaj unazad 20 godina. Kako ce biti u narednih 20? Ici cemo naprijed veoma sporo. Drustveni procesi su izuzetno spori.
...
Mi imamo dva izbora:
1. SDA
2. SDP
Bez ove dvije stranke, bez dva bloka koja vode, nemoguce je napraviti za vlast.
...
SDA je sretna kada ljudi apstiniraju jer to znaci nastavak vladavine. Vec vladaju 30 godina, jos malo pa ce stici komuniste. Moze se desiti da vladaju jos 20 i da proslave 50 godina vladavine. Buducnost naroda i drzave je totalno upitna usljed sveopste propasti i masovnog iseljavanja.
- bunk
#58721 Re: SDP
Meh,to je procitano davno..smrc mi smo zs BiH smrcsmrc ali eto necemo u vlast na nivou Drzave i entiteta smrc tu su nacionalne stranke smrc mi cemo u vladu Sk tu nema nacionalnih stranaka....MorningStar wrote: ↑13/12/2019 22:45Cuj uzet. Eno ti bakira nek te reprezentira dok ti drzi ruku u dzepu ha ja.Ljudi koji glasaju za SDP i lijevo orijentisane stranke glasaju za BiH a ne Bosnjakistan.
Zayebite to drugovi ,ovdje na Tk se vidjelo ko je i s kim bi se udruzili ovi iz ovog sto je ostalo od Sdp ne bi li se docepali vlasti ...ponavljam zayebite tu suplju..
Doveli ste giganta u poziciju da mu neke strankice lokalnog karaktera govore kad da dize ruku a kad da sjedi i suti,zavisno od kantona do kantona..
-
mrgreen
#58722 Re: SDP
Damir Nikšić nema nikakve veze s ovim.
N. Nikšić se zalagao za koaliciju sa SDA, iako je pred izbore obećavao da nikad neće s njima, sve dok ta SDA nije isporučila HDZ-u Dom naroda.
Treba ponavljati kad god se N. Nikšić i principijelnost stave u istu rečenicu.
N. Nikšić se zalagao za koaliciju sa SDA, iako je pred izbore obećavao da nikad neće s njima, sve dok ta SDA nije isporučila HDZ-u Dom naroda.
Treba ponavljati kad god se N. Nikšić i principijelnost stave u istu rečenicu.
-
daddy-kool
#58723 Re: SDP
Nermin Nikšić - SDA spavač.
- _Reds_
#58724 Re: SDP
invincible1921 wrote: ↑14/12/2019 01:03Ma kome da se vise cisti? Ljudi nemaju 5posto strucnih ili obrazovanih..Otjerali su sve sto su mogli svojom mahalskom politikomKikibombona wrote: ↑14/12/2019 00:17 Nermin Niksic kod Senada kaze da se zalagao za ulazak SDP-a u vlast sa SDA. Poslije kaze kako je Zeljko mogao slagati birace, govoriti jedno prije a drugo poslije izbora.Samog sebe pobija...
...
...
Koga da ociste vise?
O ovome nebrojano puta pisao.
SDP sam sebe rusi, ne treba ih niko urusavati.
Dobijes priliku, i onda imenujes za ministra nekoga sa diplomom iz Travnika, imenujes Zornica, imenujes Dupovac...
Pokusavas da napadas SDA, a ustvari sti SDA druge boje, ne sto imas tkz. SDA spavace, jer je to prica za malu djecu, nego sto imas kadrove kojima je politika sve, koji nemaju dana rada mimo politike, osim par izuzetaka, i onda krenes u podmlađivanje sa jednim Cengicem, nesposobnim da fakultet zavrsi, a ne da on nesto vodi, i sada ce biti na drzavnim jaslama kao i Masic i Magazinovic, sa jednom Prlic, koja ko fol trazi pripravncki, a ustvari briga je za to kad ima u parlamentu 3-4 hiljade, i bice je briga jos narednih 20 godina.
Njihov kapacitet je 3-4 poslanika u SKS, i tako ce i ostati dok se nesto drasticno ne promjeni.
Last edited by _Reds_ on 14/12/2019 11:07, edited 1 time in total.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#58725 Re: SDP
Niksica je zlatko postavio kao nasljednika. Meni je oduvijek cudno da njeg niko ne dira kad je u pitanju ova sda anti sda prica.Kikibombona wrote: ↑14/12/2019 00:17.
...
Draze bi mi bilo vidjeti damira da vodi stranku, nego ovaj niksic. Za damira bar znas da nije pizda, psovao liku od 2 metra