Thorgerson wrote: ↑13/12/2019 13:51
Daj ba, reci da se šališ.
Prvo, nikada u povijesti nismo imali ovako transparentno predstavljanje stvari. Nikada nismo imali jasne mjere šta i kako, pa da možemo pratiti.
Vlade na čelu sa SDA nisi mogao ni ocjeniti, jer su imali tupava i prazna obećanja, ono uopšteno izgradit ćemo, zaposlit ćemo...najavljivali prvu transv 15 godina. Tramvaje nove nikada, ali nikada nisu spomenuli...vode ljeti imati navečer, je bilo pojam. itd itd...
MIslim šta su ljudi očekivali za manje od jedne godine?
Da cemo postati Zurich?
Ov su najavili revoluciju, "novi pocetak", svasta nesto. Kad tako nesto obecas, onda ce naravno ocekivanja biti ogromna. A nisu ispunili.
Mislim, sta su postigli, konkretno? Meni je zao zbog najavljene obnove saobracaja sljedece godine, ali i to je za sada samo najava. Zao mi je samo sto necemo vidjeti da li bi ispunili sve sto su planirali.
Cijenim da su ovi manje korumpirani od SDA, jednostavno jer je tesko moguce biti korumpiraniji od SDA, veci su populisti a i imaju tu struju mladih koji zaista hoce promjene. Uprkos tome, izvdojili su 200 000 km za nevladinu organizaciju koju vodi supruga jednog clana.