Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vjeshalica wrote: ↑12/12/2019 14:52
Vi mislite da je do obisnog prasinara to
Da to neko tako radi odma bi gazda nazvao nacelnika i oomandira i na kraju hi govna pojeo taj sto pise
A vas kidrologa tu nigdje ne bi bilo
Svugdje je tako ne samo u Sarajevu
pa što će ti onda policajac? može komotno onda presjediti u stanici i gledati kečere
To se samo pomalo kazni da se pokaze da se nesto radi
Da se sistemataki sve kaznjava
Sirotilja bi se dobro digla i bilo bi problema
Aocijalni mir i ostale pizdarije vjeruj
Prosla su vremena gdje nema bossova da zovnu komandira i gdje je milicioner pozornik hodao okolo i samaro
Trazili smo demokratiju i dobili je doslovno radi sta ko hoce
vjeshalica wrote: ↑12/12/2019 14:52
Vi mislite da je do obisnog prasinara to
Da to neko tako radi odma bi gazda nazvao nacelnika i oomandira i na kraju hi govna pojeo taj sto pise
A vas kidrologa tu nigdje ne bi bilo
Svugdje je tako ne samo u Sarajevu
pa što će ti onda policajac? može komotno onda presjediti u stanici i gledati kečere
To se samo pomalo kazni da se pokaze da se nesto radi
Da se sistemataki sve kaznjava
Sirotilja bi se dobro digla i bilo bi problema
Aocijalni mir i ostale pizdarije vjeruj
Prosla su vremena gdje nema bossova da zovnu komandira i gdje je milicioner pozornik hodao okolo i samaro
Trazili smo demokratiju i dobili je doslovno radi sta ko hoce
ako država ne može od vlasnika kafića da uspostavi saobraćaj na izgrađenoj cesti, onda ne zaslužujemo državu ni vlast
a policija izgleda služi samo za izdavanje VD i vođenje registara o nečemu, šta im je već u nadležnosti, ostalo, komotno mogu da se isključe
Pa jebote policija ne može riješiti parking na ulici kod Unitica jer su se roditelji-skorojevići bunili pa je direktor škole zvao šefa stanice i “riješio problem”.
Pa ne ide to tako. Nazoveš opet i pitaš za ime i prezime dispecera, pa upitas zasto prvi put nije određeno. Pa onda ima i dopis, jer se svi razgovori snimaju.
seoBIH wrote: ↑13/12/2019 10:16
Pa ne ide to tako. Nazoveš opet i pitaš za ime i prezime dispecera, pa upitas zasto prvi put nije određeno. Pa onda ima i dopis, jer se svi razgovori snimaju.
Jbga, onda nisi anoniman kao na forumu.
Vjeruj, to je najmanji problem...išao sam ja i na razgovore u policiju zbog moje prijave nepropisno parkiranog policijskog vozila imenom, prezimenom i adresom i opet pojeo vuk magarca, pisao sam ovdje o tome, nemam neke strahove anonimno ili ne...moze i ovdj ime i prezime, no sikiriki...
Last edited by zateznistub on 13/12/2019 10:33, edited 1 time in total.
Cuj kakve, pa pola raje na priču prijava kaže, neću ja prijaviti, da to dodje do mene i da ja najebem,ima policija pa neka radi. Da svaki dan 50 osoba prijavi, nema šanse da bi se ponavljalo,bilo sta.
seoBIH wrote: ↑13/12/2019 10:35
Cuj kakve, pa pola raje na priču prijava kaže, neću ja prijaviti, da to dodje do mene i da ja najebem,ima policija pa neka radi. Da svaki dan 50 osoba prijavi, nema šanse da bi se ponavljalo,bilo sta.
Anonimno ili ne, trebali bi da izađu i riješe problem.
seoBIH wrote: ↑13/12/2019 10:35
Nazalost, sistem je takav kakav je. Kazem, prijavljkivao sam i rekao sam sebi, nikad vise, taman ubistvo vidio. tri puta sam isao davao izjave, davao slike, podatke da bih dobio odgovor od nadleznih da se postupak prekida zbog nedostatka dokaza...ma mrš