Imal kod nas sta novo?sumirprimus wrote: ↑12/12/2019 13:42 ne zacatavam komentiram pripreme, i diskusiju u vezi istih... sto bi reko onaj pitar velkovski poyyyyy![]()
Pusti manijake, dosta im njihove muke, prozivaju ih cak na temi o paketicima
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Imal kod nas sta novo?sumirprimus wrote: ↑12/12/2019 13:42 ne zacatavam komentiram pripreme, i diskusiju u vezi istih... sto bi reko onaj pitar velkovski poyyyyy![]()
ima al nije za javnost...plain vanilla wrote: ↑12/12/2019 14:10Imal kod nas sta novo?sumirprimus wrote: ↑12/12/2019 13:42 ne zacatavam komentiram pripreme, i diskusiju u vezi istih... sto bi reko onaj pitar velkovski poyyyyy![]()
Pusti manijake, dosta im njihove muke, prozivaju ih cak na temi o paketicima![]()
Jel Beganu sad istice ugovor?sumirprimus wrote: ↑12/12/2019 14:32
ima al nije za javnost...
nema nista ba, nova godina u fazonu, putovanja i to![]()
Pa drži momak konstantu.sime_cipol wrote: ↑12/12/2019 18:17 Beganović 3 igra, pa odmara zbog zutih, pa onda 2 igra, pa odmara zbog crvenog, pa 2 igra pa direktan crveni, pa odmara dvije.![]()
Taman, navikli smo na jednog takvogsime_cipol wrote: ↑12/12/2019 18:17 Beganović 3 igra, pa odmara zbog zutih, pa onda 2 igra, pa odmara zbog crvenog, pa 2 igra pa direktan crveni, pa odmara dvije.![]()
Pa nije ni on sam kriv zbog toga, vecina njegovih kartona je zbog opravdanih prigovora sudiji. Nas sudije skoro uvijek kolju, nekad vise, nekad manje. Eto na prosloj protiv Borca, Vranjes je bar jednom trebao dobiti zuti. Ali jok. I kako ce onda Vranjes skupiti kartone kad mu sudija podilazi?sime_cipol wrote: ↑12/12/2019 18:17 Beganović 3 igra, pa odmara zbog zutih, pa onda 2 igra, pa odmara zbog crvenog, pa 2 igra pa direktan crveni, pa odmara dvije.![]()
Moze biti, vazda je bilo napadača u Slobodi, kad bi Guzinu preporodili osevapili bi seplain vanilla wrote: ↑12/12/2019 19:01Pa nije ni on sam kriv zbog toga, vecina njegovih kartona je zbog opravdanih prigovora sudiji. Nas sudije skoro uvijek kolju, nekad vise, nekad manje. Eto na prosloj protiv Borca, Vranjes je bar jednom trebao dobiti zuti. Ali jok. I kako ce onda Vranjes skupiti kartone kad mu sudija podilazi?sime_cipol wrote: ↑12/12/2019 18:17 Beganović 3 igra, pa odmara zbog zutih, pa onda 2 igra, pa odmara zbog crvenog, pa 2 igra pa direktan crveni, pa odmara dvije.![]()
Budzetlija, salji Guzinu da novog Ahmeta napravimo![]()
FK Željezničar kontaktirao Sadikua, on još nije donio odluku
Bivši član Sarajeva dolazi na Grbavicu?
"Kontaktirali su me iz FK Željezničar, ali imam još ponuda. Željezničar je svakako tu u užem krugu, pa ću dobro odlučiti", kazao je Sadiku za *.ba.
Kako saznaje *.ba, 28-godišnji Obradović bi uskoro mogao postati novi član Zrinjskog iz Mostara.
Obradović je na listi želja Plemića. Nezvanično saznajemo da postoji velika mogućnost da ovaj fudbaler u drugom dijelu sezone predvodi napad višestrukog prvaka BiH.
Fanima ne želi samo Borac
Englez je jedna od glavnih želja banjalučkog Borca, ali nije to jedina ponuda koja je stigla na adresu ovog fudbalera.
Neslužbeno, interes za Fanima pokazuju i gradski rivali Sarajevo i Željezničar, koji će također pokušati da dovedu igrača Mladosti u svoje redove u januarskom prelaznom roku.
Velež će međutim u nastavak sezone ući bez nekoliko fudbalera. Dudić je održao obećanje i skresao je igrački kadar i nekolicina ih neće nositi dres mostarskog tima na proljeće.
Klub je raskinuo ugovore sa Marquesom, Kalezićem, Skokom, Dudićem i Kuduzovićem. Interesantno je svakako da je zbog onog što je Kuduzović napravio za ekipu prethodnih godina, rukovodstvo odlučilo da mu finansira upis za trenersku B licencu.
Pored fudbalera sa kojima je raskinut ugovor nekoliko igrača će na posudbu. To su Samardžić, Alikadić, Rahimić i Mandžuka. Mandžuka je tražio raskid ugovora, pa će klub o njemu naknadno donijeti odluku.
Molim Allaha DZ.S. da ode bilo gdje, samo da ne dodje u FKSTomahawk11 wrote: ↑13/12/2019 08:54Fanima ne želi samo Borac
Englez je jedna od glavnih želja banjalučkog Borca, ali nije to jedina ponuda koja je stigla na adresu ovog fudbalera.
Neslužbeno, interes za Fanima pokazuju i gradski rivali Sarajevo i Željezničar, koji će također pokušati da dovedu igrača Mladosti u svoje redove u januarskom prelaznom roku.
Mislim da nije.
Jel naš ili strani?Analiticarr wrote: ↑13/12/2019 09:13 Izgleda da ce FK Sarajevo vrlo brzo dobiti novog SSS.
Ja sam sretan sa izborom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tomahawk11 wrote: ↑13/12/2019 08:48FK Željezničar kontaktirao Sadikua, on još nije donio odluku
Bivši član Sarajeva dolazi na Grbavicu?
"Kontaktirali su me iz FK Željezničar, ali imam još ponuda. Željezničar je svakako tu u užem krugu, pa ću dobro odlučiti", kazao je Sadiku za *.ba.
Svjetsko a naseTomahawk11 wrote: ↑13/12/2019 09:14Jel naš ili strani?Analiticarr wrote: ↑13/12/2019 09:13 Izgleda da ce FK Sarajevo vrlo brzo dobiti novog SSS.
Ja sam sretan sa izborom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()