Ovo su samo novinarska nagadjanja.
A inace svi koji se pominju su 10 klasa iznad husrefa
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma Hole ne obećava nikako, ni sekunde. Samo se džaba zavaravamo. Eto bio je dobar u Čelik (frajer odigrao 3 mjeseca za njih haha), eto bio je dobar prije par sedmica, eto treba mu pružiti priliku jer se malo popravio, eto nadošao je bolji nego prije. Prije nego što je otišao na posudbu u Čelik tjerali ga svi, nisam vidio pozitivnog komentara oko njega. Otišao u Čelik, vratio se, masa pozitivnih komentara.
Presiječe mebudzetlija wrote: ↑12/12/2019 18:40 Eto da ne dumate, iznenadjenje
Potvrđeno za Faktor: Vojvodić stiže u Sarajevo, sutra predstavljanje
https://www.faktor.ba/vijest/potvrdeno- ... Q-Yd3TVbAg
Isto kao sto lazes na viber grupi volim Sarajevo, pa jos priznajes da lazesduffy_duck wrote: ↑12/12/2019 19:55 Posto se dosta pisalo i nagadjalo evo jedna dobra vijest. Jeleskovic je definitivno potpisao ugovor sa nama info je iz prve ruke i mislim da ce sljedece sedmice biti objavljena vijest.
Hajde bolan postedi nas svojih postova.duffy_duck wrote: ↑12/12/2019 19:55 Posto se dosta pisalo i nagadjalo evo jedna dobra vijest. Jeleskovic je definitivno potpisao ugovor sa nama info je iz prve ruke i mislim da ce sljedece sedmice biti objavljena vijest.
Zasto da nas postedi? Sta je ruzno napisao?Logovan wrote: ↑12/12/2019 22:27Hajde bolan postedi nas svojih postova.duffy_duck wrote: ↑12/12/2019 19:55 Posto se dosta pisalo i nagadjalo evo jedna dobra vijest. Jeleskovic je definitivno potpisao ugovor sa nama info je iz prve ruke i mislim da ce sljedece sedmice biti objavljena vijest.
zato sto ide kod nas.
Znaci jos jedan zvezdasFerid Avdic wrote: ↑13/12/2019 09:20 Risto Vidakovic?Negdje procitah .
Pricajte vi stariji kakav je igrac bio,na poaslu Sam pa dok kuci dodjem ,promuhabetit cu sa starim o njemu malo vise.
Interesantno je da, iako je od smjene prošlo već više od deset dana, Musemić još uvijek nije dobio rješenje o smjeni, niti se sa njim razgovaralo oko uslova raskida ugovora, pa je on praktično još uvijek zvanični trener, koliko god to apsurdno djelovalo u ovom momentu.
Bio strasan igrac, zadnjih par sezona pred rat nosio ekipu, bio kapiten, dogurao i do reprezentacije. Iako je nominalno najcesce bio desni bek, znalo ga je biti svuda po terenu, cak se sjecam jednog derbija na Grbavici da je zavrsio u spicu napadaFerid Avdic wrote: ↑13/12/2019 09:20 Risto Vidakovic?Negdje procitah .
Pricajte vi stariji kakav je igrac bio,na poaslu Sam pa dok kuci dodjem ,promuhabetit cu sa starim o njemu malo vise.
Učio se po španskim niželigašima, ovo na Filipinima prvi ozbiljan trenerski posao.vicious wrote: ↑13/12/2019 13:00Bio strasan igrac, zadnjih par sezona pred rat nosio ekipu, bio kapiten, dogurao i do reprezentacije. Iako je nominalno najcesce bio desni bek, znalo ga je biti svuda po terenu, cak se sjecam jednog derbija na Grbavici da je zavrsio u spicu napadaFerid Avdic wrote: ↑13/12/2019 09:20 Risto Vidakovic?Negdje procitah .
Sto se tice trenerske karijere koliko vidim nije se nesto istakao do sada, tako da ne znam ni sta da mislim o njemu kao opciji za nas...
Pa valjada da nas preuzme