Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Haloooooooooooooooo kontejner za SMECE 5 metara od ulaza u zgradu
KONTAŠ li šta si napisala
ok- zar nije mozda namjera- da ''nesto' ima u kesi - sto bi drugi stanar mogao iskoristiti- ili je namjenjeno osobi -ako posstoji -koja odrzava stubiste- ako su ostali stanari- imucni. itd...
..
Haloooooooooooooooo kontejner za SMECE 5 metara od ulaza u zgradu
KONTAŠ li šta si napisala
ok- zar nije mozda namjera- da ''nesto' ima u kesi - sto bi drugi stanar mogao iskoristiti- ili je namjenjeno osobi -ako posstoji -koja odrzava stubiste- ako su ostali stanari- imucni. itd...
..
moonca wrote: ↑12/12/2019 13:24
eto ..vidish . ipak si pogledao... e, jos da nadjes i neki pisani dokumnet -kao izvjestaj iz banke, gdje ima i ime- i reagujes - shodno tome...
...
Nisam ja pogledao ljepoto od žene tu mi jaran živi a skoro sve kese su providne pa se vidi pokoji sadržaj iste
nije to razlog da te ne
eto ..vidish . ipak si pogledao... e, jos da nadjes i neki pisani dokumnet -kao izvjestaj iz banke, gdje ima i ime- i reagujes - shodno tome...
...
Nisam ja pogledao ljepoto od žene tu mi jaran živi a skoro sve kese su providne pa se vidi pokoji sadržaj iste
nije to razlog da te ne
jedne godine , kad sam bil u Sa- u tom ulazu sam vidjala kesu s smecem.. i ja sam se pitala zasto- no, kad bih se vracala - nakon par sati- nije je bilo.. zakljucila sam da je neko izbaci pred sam dolazak servisa - vlasnik stana mi je rekao da smece izbacim ispred ulaza-- tak sam i radila.
. no, ako se stalno ponavlja- pa pitat ces nekoga -zasto..
...
nije to razlog da te ne
jedne godine , kad sam bil u Sa- u tom ulazu sam vidjala kesu s smecem.. i ja sam se pitala zasto- no, kad bih se vracala - nakon par sati- nije je bilo.. zakljucila sam da je neko izbaci pred sam dolazak servisa - vlasnik stana mi je rekao da smece izbacim ispred ulaza-- tak sam i radila.
. no, ako se stalno ponavlja- pa pitat ces nekoga -zasto..
Bloo wrote: ↑10/12/2019 15:14
Ali zašto?
Nisi ti trčao, mlatnuo, dobio novce.....
Identifikacija toliko jaka da su ljudi spremni da se vrijeđaju, psuju, tuku, mlate.....
Trčao na terenu nisam, ali jesam po tribini nakon golova. Mlatnuo jesam, pravi klub ne čine samo uprava kluba, igrači, već i navijači. A ako klub dobije pare, osjećam kao da sam ih ja dobio. Ljubav prema klubu. Identifikuješ se kao dijete, sa klubom odrastaš, kako godine prolaze to preraste u veliku ljubav prema klubu, pratiš ga, nerviraš se, jedva čekaš sljedeću utakmicu, itd. da ne nabrajam dalje.
Ne kontam ljude koji ne prate fudbal ili ga površno prate i koji ne kontaju ove što prate pa se ibrete njima kao kako možete.
Onaj ko nije doživio čistu euforiju, sreću i radost nakon gola omiljenog kluba ili reprezentacije, kada završiš 15 redova ispod svog stajaćeg mjesta i da tu sreću i euforiju podijeliš i sa znanim i neznanim ljudima, koji su tu iz jednog jedinog razloga a to je zajednička ljibav i nw očekujem da skonta to.
Point. wrote: ↑13/12/2019 12:31
Ne kontam ljude koji ne prate fudbal ili ga površno prate i koji ne kontaju ove što prate pa se ibrete njima kao kako možete.
Onaj ko nije doživio čistu euforiju, sreću i radost nakon gola omiljenog kluba ili reprezentacije, kada završiš 15 redova ispod svog stajaćeg mjesta i da tu sreću i euforiju podijeliš i sa znanim i neznanim ljudima, koji su tu iz jednog jedinog razloga a to je zajednička ljibav i nw očekujem da skonta to.