Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa kad pravite babarogu od mene bezze. ja sam stroga al pravedna.
sto mi niste jucer rekli odmah da film gledam prvo ?!
patnja je brate snalaziti se bez bekgraunda. ajde sve, ali zasto ROBERT FUCKING REDFORD??
skinucu film da popuni rupe, a strip cu ostaviti za kasnije. stavila sam na listu u biblioteci. na cekanju je, razumljivo jer je postalo aktuelno opet zbog serije.
Bolje ti je da pročitaš strip, jer po svemu do sada viđenome Lindelof gradi seriju oslanjajući se isljučivo na strip.
Jesu li u stripu ona dvojica bili guzni haveri? Hooded Justice i Captain kako se zvase?
Ono me je bas... pa recimo iznenadilo hahaha
Da, Hooded Justice i Captain Metropolis. Jesu...i u stripu su homoseksualci.
defender46 wrote: ↑11/12/2019 14:40
Moze li se gdje skinuti strip watchman/nadziraci/cuvari ?
ima na standardnim mjestima englesko izdanje CBR/PDF i slično. domaće svakako ne bih preporučio jer se dosta onog što čini strip fenomenom gubi u prevodu.
Bloo wrote: ↑11/12/2019 20:12
Bitch, please
Europa uber alles!
Tamo kod tebe imam stalni poziv da dođem kod neke familije, ali hem daleko hem skupo...
svi nas zaobilaze a nijesmo sugavi :S
Pa ne može biti skroz loša zemlja koja nam je dala Leonarda Cohena, Neil Younga, Joni Mitchell, The Band, Cowboy Junkies, Arcade Fire
to name just a few.
Bloo wrote: ↑11/12/2019 20:12
Bitch, please
Europa uber alles!
Tamo kod tebe imam stalni poziv da dođem kod neke familije, ali hem daleko hem skupo...
svi nas zaobilaze a nijesmo sugavi :S
Pa ne može biti skroz loša zemlja koja nam je dala Leonarda Cohena, Neil Younga, Joni Mitchell, The Band, Cowboy Junkies, Arcade Fire
to name just a few.
Lista najopasnijih zemalja za posjetiti:
1. Australia
2. The place where omarka resides...
3. Chernobil
Kako sam dobio Amazon Prime poceo sam gledati Carnival Row, i nije losa uopce. Orlando Bloom je bas sazrio kao glumac, a i Cara Delavingne je jako gledljiva