Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
baxus
#99251 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sad se već pretjeruje s ovim potenciranjem medija sa pričom oko Husrefa.
Da su makar smislene te emsije. Nego sve neka dosadna, stereotipna pitanja.
Husrefe druze, odrastao si čovjek. To je život.
Ako je FKS ostalo sta dužno vjerujem da će to biti isplaćeno.
Idemo dalje.
Da su makar smislene te emsije. Nego sve neka dosadna, stereotipna pitanja.
Husrefe druze, odrastao si čovjek. To je život.
Ako je FKS ostalo sta dužno vjerujem da će to biti isplaćeno.
Idemo dalje.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#99252 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kada psujes igracu mrtvu majku, to ne rade ni klop ni bilo koji drugi trener u svijetuDr. Kuca wrote: ↑10/12/2019 09:17 I to oko psovki je fakat spin nevjerovatan a glup. Eto klopp, conte ili gvardiola kada galame na igrace govore hajde djeco, igrajte fino kako smo se dogovorili. Dajte ba, odrasti te.
Na kraju krajeva, komentari bivsih igraca govore o tome kakav je on kao covjek i trener. Pa cak i ovi igraci svi ce reci da je ljudina.
- _Reds_
#99253 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ama, kod nas Balkanu je to izgleda pohvalno.F&N wrote: ↑10/12/2019 14:08Kada psujes igracu mrtvu majku, to ne rade ni klop ni bilo koji drugi trener u svijetuDr. Kuca wrote: ↑10/12/2019 09:17 I to oko psovki je fakat spin nevjerovatan a glup. Eto klopp, conte ili gvardiola kada galame na igrace govore hajde djeco, igrajte fino kako smo se dogovorili. Dajte ba, odrasti te.
Na kraju krajeva, komentari bivsih igraca govore o tome kakav je on kao covjek i trener. Pa cak i ovi igraci svi ce reci da je ljudina.
Eto po komentarima nekih ovdje, psovke motivisu ljude.
Vjerovatno i vama na poslovima sefovi psuju, i vama je to super.
- budzetlija
#99254 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Psovali su i njemu igraci, proslu sezonu mu jebe Stanojevic sve
pickaraju se ko da su sami jbt
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#99255 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Meni i dalje nije jasno čemu prebrojavanje poslije bitke, Husref je otišao s klupe, sad ko je kome psovao, ko s kim nije bio u dobrim odnosima i te stvari....valjda je to nebitno i bitno je da se konsolidujemo i da ekipa izađe spremna 22.02., a ne kao skupina gusara kojoj se lađa razbila tokom oluje negdje na pučini.
-
tcz
#99256 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
izgleda samo ovim sad psovao, ovi drugi mu daju podrsku: Lede, Matko, Mackic, Zuka...Tomahawk11 wrote: ↑10/12/2019 15:08 Meni i dalje nije jasno čemu prebrojavanje poslije bitke, Husref je otišao s klupe, sad ko je kome psovao, ko s kim nije bio u dobrim odnosima i te stvari....valjda je to nebitno i bitno je da se konsolidujemo i da ekipa izađe spremna 22.02., a ne kao skupina gusara kojoj se lađa razbila tokom oluje negdje na pučini.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#99257 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
I Rahman je, sad kako to protumačititcz wrote: ↑10/12/2019 15:15izgleda samo ovim sad psovao, ovi drugi mu daju podrsku: Lede, Matko, Mackic, Zuka...Tomahawk11 wrote: ↑10/12/2019 15:08 Meni i dalje nije jasno čemu prebrojavanje poslije bitke, Husref je otišao s klupe, sad ko je kome psovao, ko s kim nije bio u dobrim odnosima i te stvari....valjda je to nebitno i bitno je da se konsolidujemo i da ekipa izađe spremna 22.02., a ne kao skupina gusara kojoj se lađa razbila tokom oluje negdje na pučini.![]()
-
tcz
#99258 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
dva majstora zajebane naravi.
- Analiticarr
#99259 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A sta mislis da se vi prvo dogovrite sta ustvari zelite pa da se onda meni ovako obratis?Tomahawk11 wrote: ↑10/12/2019 07:35 @Analiticarr, Husref je bivši trener, a ta priča koju pričaš o Jahićima i kompaniji je već ispričana. Više puta.
Nema potrebe da se ponavljaš, dobro smo svi upoznati s tom varijantom. Hvala!
Znaci cijelo vrijeme ovdje kmecite o tome da nije husref jedini krivac, da treba kazniti i ostale koji ne rade svoj posao ili rade neke necasne radnje itd. I onda vam ja napisem komentar koji ustvari ide u korist husrefu, znaci lijepo kazem NIJE ON JEDINI KRIVAC i navedem nekog drugog kao primjer, cak vam kazem i da se taj vas ''rumeni'' provjerava, a vi se opet uspalite. Nista ja nisam ponavljao nego se samo nadovezao na vase komentare.
A sto se tice Jahica i kompanije, nije to prijatelju nikakva varijanta, nego cinjenica zbog koje je poceo radzor u svlacionici, a kasnije se prenijelo i na opsti ''rat'' u nasem klubu. Vrijeme ce sve pokazati.
Sto se mene tice, ja se slazem da je on bivsi i da ga ne treba pominjati, ali objasni ti to ovima koji ga ne mogu prezaliti pa nek ga prestanu pominjati i praviti nekakvu zrtvu od njega. Kad oni prestanu pisati napamet i stititi njegove, a vjerovatno neki od njih i svoje licne interese, prestacu i ja iznositi cinjenice i istinu i braniti interes NASEG KLUBA FK SARAJEVO!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#99260 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Obraćam se ja i ostalim, samo ti to ne čitaš.Analiticarr wrote: ↑10/12/2019 18:11A sta mislis da se vi prvo dogovrite sta ustvari zelite pa da se onda meni ovako obratis?Tomahawk11 wrote: ↑10/12/2019 07:35 @Analiticarr, Husref je bivši trener, a ta priča koju pričaš o Jahićima i kompaniji je već ispričana. Više puta.
Nema potrebe da se ponavljaš, dobro smo svi upoznati s tom varijantom. Hvala!
Znaci cijelo vrijeme ovdje kmecite o tome da nije husref jedini krivac, da treba kazniti i ostale koji ne rade svoj posao ili rade neke necasne radnje itd. I onda vam ja napisem komentar koji ustvari ide u korist husrefu, znaci lijepo kazem NIJE ON JEDINI KRIVAC i navedem nekog drugog kao primjer, cak vam kazem i da se taj vas ''rumeni'' provjerava, a vi se opet uspalite. Nista ja nisam ponavljao nego se samo nadovezao na vase komentare.
A sto se tice Jahica i kompanije, nije to prijatelju nikakva varijanta, nego cinjenica zbog koje je poceo radzor u svlacionici, a kasnije se prenijelo i na opsti ''rat'' u nasem klubu.
Sto se mene tice, ja se slazem da je on bivsi i da ga ne treba pominjati, ali objasniti to ovima koji to ne mogu prezaliti pa nek ga prestanu pominjati i praviti nekakvu zrtvu od njega. Kad oni prestanu pisati napamet i stiti njegove a vjerovatno neki od njih i svoje licne interese, prestacu i ja iznositi cinjenice i istinu i braniti interes NASEG KLUBA FK SARAJEVO!
Husref je bivši, umjesto što pretresamo prljavi veš koji je prošlost trebali bi se okrenuti ka budućnosti, novom treneru, pojačanjima, kako na proljeće i tako to.
Eto i sam se slažeš u drugom dijelu posta
Nema tu nikakvih interesa, svima koji navijaju za FK Sarajevo je interes FK Sarajevo. Za prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati. Husrefu hvala za sve što je uradio za FK Sarajevo, a mi idemo dalje.
- Maharadza
#99261 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
+Klopp makar zna kako pohvaliti igrača, zagrliti ga i motivisati! Suludo uopšte porediti takve stručnjake sa trenerom koji ekipu nije znao spremiti ni taktički (osim izbij-nabij na Ahmeta i nadaj se čudu) ni fizički (šta će ba Jelešković, HM i Oruč doktori spreme ekipu za 10min.) a pogotovu ne psihički (const. psovanje, mahanje rukama, nikada pozitive, ne preuzimanje APSOLUTNO NIKAKVE ODGOVORNOSTI NITI JEDNOM čak štaviše UVIJEK IGRAČI KRIVI itd. znači psihički teror samo takav).F&N wrote: ↑10/12/2019 14:08Kada psujes igracu mrtvu majku, to ne rade ni klop ni bilo koji drugi trener u svijetuDr. Kuca wrote: ↑10/12/2019 09:17 I to oko psovki je fakat spin nevjerovatan a glup. Eto klopp, conte ili gvardiola kada galame na igrace govore hajde djeco, igrajte fino kako smo se dogovorili. Dajte ba, odrasti te.
I da, dosta više o bivšim trenerima, bilo-prošlo, sretno im, ne vratili se više. Daj nešto novo.
Last edited by Maharadza on 10/12/2019 18:31, edited 4 times in total.
- Analiticarr
#99262 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Slazem se.Analiticarr wrote: ↑10/12/2019 18:29Tomahawk11 wrote: ↑10/12/2019 18:15Obraćam se ja i ostalim, samo ti to ne čitaš.Analiticarr wrote: ↑10/12/2019 18:11
A sta mislis da se vi prvo dogovrite sta ustvari zelite pa da se onda meni ovako obratis?
A sto se tice Jahica i kompanije, nije to prijatelju nikakva varijanta, nego cinjenica zbog koje je poceo radzor u svlacionici, a kasnije se prenijelo i na opsti ''rat'' u nasem klubu.
Sto se mene tice, ja se slazem da je on bivsi i da ga ne treba pominjati, ali objasniti to ovima koji to ne mogu prezaliti pa nek ga prestanu pominjati i praviti nekakvu zrtvu od njega. Kad oni prestanu pisati napamet i stiti njegove a vjerovatno neki od njih i svoje licne interese, prestacu i ja iznositi cinjenice i istinu i braniti interes NASEG KLUBA FK SARAJEVO!
Husref je bivši, umjesto što pretresamo prljavi veš koji je prošlost trebali bi se okrenuti ka budućnosti, novom treneru, pojačanjima, kako na proljeće i tako to.
Eto i sam se slažeš u drugom dijelu posta![]()
Nema tu nikakvih interesa, svima koji navijaju za FK Sarajevo je interes FK Sarajevo. Za prolivenim mlijekom ne vrijedi plakati. Husrefu hvala za sve što je uradio za FK Sarajevo, a mi idemo dalje.
- Logovan
#99263 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma ako su se zakačili to je vjerovatno iza njih što dokazuje i Amarova zahvala Husrefu. Neki će reći da je Amar bio ironičan, ali to su gluposti.
- Logovan
#99264 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Catapult od sada dio trenažnog procesa FK Sarajevo
https://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/ ... ajevo/5548
Odlična stvar.
Odlična stvar.
- sve_ovo_ja
#99265 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
@ Maharadza, Analiticar 
- Dr. Kuca
#99266 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Samo da "nesto novo" ne bude stari fijasko.
- Maharadza
#99267 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
E bravo, samo još naći stručnjaka koji će te podatke (uz Jeleškovića) znati interpretirati i iskoristiti adekvatno pa idemo životom na titulu.Logovan wrote: ↑10/12/2019 21:38 Catapult od sada dio trenažnog procesa FK Sarajevo
Odlična stvar.![]()
- ZonFon
#99268 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nadam se da ce se podjednako posvetiti kako prvom timu tako i akademiji.
- rocco_siffredi
#99269 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Posto je Husref bio kocnicar napretka kluba, ocekujem nadogradnju u vidu trenera koji ce nas povesti ka prosperitetu. S tim u vezi onda ocekujem titulu i barem Play Off Evropa lige ove godine, a iduce godine i ulazak u grupe evropskog takmičenja.
U suprotnom, koji smo đavo onda mijenjali Husrefa?
U suprotnom, koji smo đavo onda mijenjali Husrefa?
- Svakodobro!
#99270 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pozdrav bordo naciji. Ovo ne vidjeh da je neko podijelio. https://www.fokus.ba/sport/fudbal/saraj ... a/1630854/
Dok se navijači dijele i prepiru, uprava radi po svom. Da se razumijemo, ne podržavam Husrefa, ni upravu - podržavam samo jako, stabilno i prvo na tabeli naše Sarajevo. Nisam ni pobornik Amara, a ni protivnik ali ovo raditi je baš majmunluk/mangupluk.
Dok se navijači dijele i prepiru, uprava radi po svom. Da se razumijemo, ne podržavam Husrefa, ni upravu - podržavam samo jako, stabilno i prvo na tabeli naše Sarajevo. Nisam ni pobornik Amara, a ni protivnik ali ovo raditi je baš majmunluk/mangupluk.
- Analiticarr
#99271 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pozdrav.Svakodobro! wrote: ↑10/12/2019 23:34 Pozdrav bordo naciji. Ovo ne vidjeh da je neko podijelio. https://www.fokus.ba/sport/fudbal/saraj ... a/1630854/
Ne razumijem ovaj dio ''uprava radi po svom''. Mislim da nema nista lose u tome sto traze novog trenera i nastavljaju sa ciscenjem svlacionice od ljudi koji unose nemir.
- East_side
#99272 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Slucajno naletjeh i na ovaj clanak o potencijalnim imenima za mjesto novog trenera:
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... ica/175361
Edit:
PET KANDIDATA ZA KLUPU SARAJEVA!
Zlatan Nalić - bivši trener Slobode
Goran Sabljić - bivši trener Širokog Brijega
Dean Klafurić - bivši trener Legije iz Varšave
Risto Vidaković - bivši fudbaler Sarajeva
Mirza Varešanović - bivši trener Tuzla Citya
https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... ica/175361
Edit:
- Grean
#99273 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zna li se zasto Lazic ne ode u Ugljevik? Koliko se sjecam on nije bio kartoniran, tj Spaho je pominjao da ne zna zasto nije Lazic u timu.
Iz Ugljevika je pozitivno da je Kurdic odigrao solidno na stoperu (jedna greska izlet u prazno i jedno napamet dodavanje) a da ne pricam o Djokanovicu. Za Sabanovica sam sve manje optimista prije svega defanzivno, on je pomalo nas Kolasinac, naprijed dobar, nazad sklon greskama ali rano je suditi.
Ono sto nama treba je B-tim, vise od svega ostalog. Tu se slazem sa Joldicem, ovoj ligi najvise fali U21 takmicenje ili B timovi ako ne to. Umjesto polovnjaka tipa Letic, Gavric, Milanovic mogli su to biti neki mladji iz nase Akademije ili iz podmladka drugih klubova da su imali sansu negdje da se kale. Ovako sa 19 ili si igrac za A ili propadas jal na tribinama jal ne dobijes ni ugovor.
O tome bi trebala razmisljati i nesto progovoriti ova mumijska uprava.
Iz Ugljevika je pozitivno da je Kurdic odigrao solidno na stoperu (jedna greska izlet u prazno i jedno napamet dodavanje) a da ne pricam o Djokanovicu. Za Sabanovica sam sve manje optimista prije svega defanzivno, on je pomalo nas Kolasinac, naprijed dobar, nazad sklon greskama ali rano je suditi.
Ono sto nama treba je B-tim, vise od svega ostalog. Tu se slazem sa Joldicem, ovoj ligi najvise fali U21 takmicenje ili B timovi ako ne to. Umjesto polovnjaka tipa Letic, Gavric, Milanovic mogli su to biti neki mladji iz nase Akademije ili iz podmladka drugih klubova da su imali sansu negdje da se kale. Ovako sa 19 ili si igrac za A ili propadas jal na tribinama jal ne dobijes ni ugovor.
O tome bi trebala razmisljati i nesto progovoriti ova mumijska uprava.
- emigrazione
#99274 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako možemo biti šampioni sa skorom 10:8 onda OK, a i izjave tipa ''Imamo dosta igrača koji znaju da igraju fudbala, ali nisu spremni da uđu u borbu za bodove'' mu nisu baš za FKS i objektivnu koševsku publiku...
Dobar dokazano, ali teško da bi tu došlo do neke hemije
Vjerovatno ga ne dovode u vezu s nama zbog Varšave nego zbog Dinama i njihove omladinske škole, iskreno ne vjerujem da je ovo ozbiljna opcija...
Ljupko Petrović u najavi 100%, pola godine bi dokazivao navijacima zeljeznicara i njihovim ''sportskim novinarima'' da nije četnik
Od svih ponudjenih najbolja opcija iz milion razloga
Ako možemo biti šampioni sa skorom 10:8 onda OK, a i izjave tipa ''Imamo dosta igrača koji znaju da igraju fudbala, ali nisu spremni da uđu u borbu za bodove'' mu nisu baš za FKS i objektivnu koševsku publiku...
Dobar dokazano, ali teško da bi tu došlo do neke hemije
Vjerovatno ga ne dovode u vezu s nama zbog Varšave nego zbog Dinama i njihove omladinske škole, iskreno ne vjerujem da je ovo ozbiljna opcija...
Ljupko Petrović u najavi 100%, pola godine bi dokazivao navijacima zeljeznicara i njihovim ''sportskim novinarima'' da nije četnik
- Logovan
#99275 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Zašto?emigrazione wrote: ↑11/12/2019 08:32 Mirza Varešanović - bivši trener Tuzla Citya