Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DiamondDMD12 wrote: ↑09/12/2019 17:28
Ovo izgleda da je odlično, jedan ima 87 recenzija sa 5.0 prosjekom. To mi je bitno, da je efikasno, jednostavno i da nema nekih čestih prekidanja.
Hvala..
super je to stvar, ali meni bi lakse drugi ruter nakacit i sakrit da ga ne vidim, bolji od postojeceg i upola jeftinije od tijeh hepeka sto zauzimaju uticnice i strse uveliko
Pa i ja bih to ali eto ako pogledaš par stranica unazad neko mi je rekao da za drugi ruter treba drugi priključak i da ne mogu 2 rutera biti u stanu..
Zbunio si raju, trazio si modem, pa router
Ako ti je wi fi slab u sobi u kojoj ti je racunar, uzmes bolji router, opstepoznato da t-mach oprema nije nesto, i postavis sebi.
U mom slucaju imam LoL-ov ZTE s wifi, i TP-LINK i tako imam dvije wi fi mreze, jedna, npr, xxx i druga yyy, nejma problema i sve fercera, signal tp link mi dopire dosta dalje od ZTE, mada ni on nije bas lijen
crnivrag wrote: ↑09/12/2019 19:45
Želim vam uživanje u pogodnostima koje vam predstoje, a nema potrebe da me prozivate na temi, jer smo se Telemach i ja ovoga puta zauvijek razišli po pitanju stavova i mišljenja o nekim stvarima.
Uskoro ću ponovo biti aktivan na ovom podforumu, ali na temi drugog operatera
cim sam te vidio tamo, i procit'o komentar, odma' sam znao... to je to
P.S. Imaj @MTV u vidu kad budes potpisiv'o, bice mu drago, zbog preporuke
DiamondDMD12 wrote: ↑09/12/2019 14:53
@DON_eARL Usput, da li ti imaš (ili neko drugi) nekih preporuka kakav i gdje powerline adapter da kupim, neko prodajno mjesto Konjic-Sarajevo??
Ovo izgleda da je odlično, jedan ima 87 recenzija sa 5.0 prosjekom. To mi je bitno, da je efikasno, jednostavno i da nema nekih čestih prekidanja.
Hvala..
Ako samo želiš da proširiš Wi-Fi signal po kući - stanu, onda ti je dovoljno i ovo,
Želim vam uživanje u pogodnostima koje vam predstoje, a nema potrebe da me prozivate na temi, jer smo se Telemach i ja ovoga puta zauvijek razišli po pitanju stavova i mišljenja o nekim stvarima.
@crnivrag
U ime kompanije Telemach kao ekipe koja je podrška na temi, želimo Vam puno sreće i uspjeha.
Na temi Telemach - ALL ABOUT 4 ste uvijek rado viđeni
Ti si alfa i omega telemacha, neće biti isto bez tebe.
Hvala..
Ako samo želiš da proširiš Wi-Fi signal po kući - stanu, onda ti je dovoljno i ovo,
Ne treba mi wifi nego mi treba ethernet ugl slaba mi je mrežna kartica u računara tako da i kad je ruter odmah pored računara wifi nije nešto jak. Zato mi treba powerline adapter.
Zamolio bih vas ili da mi vi iskljucite ovo odasiljanje Unifi mreze sa mog rutera ili mi objasnite postupak kako da to sam uradim. Iskljucio preko portala ali wifi analyzer i dalje pokazuje da emituje Unifi mrezu. Ne zelim uopste da dijelim svoju mrezu sa komsijama niti meni treba uopste Unifi. Unaprijed se zahvaljujem
Zamolio bih vas ili da mi vi iskljucite ovo odasiljanje Unifi mreze sa mog rutera ili mi objasnite postupak kako da to sam uradim. Iskljucio preko portala ali wifi analyzer i dalje pokazuje da emituje Unifi mrezu. Ne zelim uopste da dijelim svoju mrezu sa komsijama niti meni treba uopste Unifi. Unaprijed se zahvaljujem
aditon wrote: ↑10/12/2019 08:54
jučer sam imao neki update daljinskog...da li se svima, koji eon koriste, pojavio ovaj update?
Zdravo aditon,
Na osnovu posta koji ste prethodno napisali, kolege su uradile update Vašeg daljinskog upravljača.
Molimo Vas uradite testerianje i javite nam se s povratnim informacijama.
Ne znam je li neko primijetio da je Telemach zakodirao HRT1, HRT2 i RTL2 iza ponoći i bilo zaključano čitavu noć i dobar dio jutra. Tek u 8.20 odkodirali kanale. Bilo mi čudno što je TV Kalendar na HRT1 kodiran i vraćanjem sadržaja vidim da je davno zakodiran sadržaj i ostalo tako na HRT1 od 1.36 iza ponoći do 8.20 izjutra. Slična situacija i na HRT2 i RTL2.
hipija wrote: ↑10/12/2019 10:52
Ne znam je li neko primijetio da je Telemach zakodirao HRT1, HRT2 i RTL2 iza ponoći i bilo zaključano čitavu noć i dobar dio jutra. Tek u 8.20 odkodirali kanale. Bilo mi čudno što je TV Kalendar na HRT1 kodiran i vraćanjem sadržaja vidim da je davno zakodiran sadržaj i ostalo tako na HRT1 od 1.36 iza ponoći do 8.20 izjutra. Slična situacija i na HRT2 i RTL2.
hipija wrote: ↑10/12/2019 10:52
Kod nas na Logosoftu samo sport je zamracen.
Tako je i kod nas, ali izgleda da je neko prespavao smjenu, jer šta veli, ko to gleda iza ponoći.
Edit. i serije koje su otkupile neke domaće tv kuće
@Telemach
Jutro rida1976,
Vaš Unifi nalog nije aktivan.
Hajte malo više poštovanja i nevrijeđanja inteligencije. Nije lijepo od vas. Znam da nije aktivan, tražim da mi ukinete emitovanje potpuno Unifi mreže ili mi objasnite kako da učinim to sam u postavkama rutera. Hvala i malo više poštovanja od vas nebi škodilo.
hipija wrote: ↑10/12/2019 11:47
Tako je i kod nas, ali izgleda da je neko prespavao smjenu, jer šta veli, ko to gleda iza ponoći.
Edit. i serije koje su otkupile neke domaće tv kuće
Kod nas u LOLi je problem na RTL Livingu. Par minuta prije nego sto ce poceti Love Island ili Razodjeveni slika stane i bude crn ekran sve dok ne prodju te emisije. U tom terminu kad ide Teorija velikog praska ili 2 i po muskarca kanal normalno radi.
HRT2 zna biti duze zatamnjen ako se razvuce neki sport inace ne tamne serije i filmove iako na epg pise da ide neka serija a u stvari se sport razvukao.
Hajte malo više poštovanja i nevrijeđanja inteligencije. Nije lijepo od vas. Znam da nije aktivan, tražim da mi ukinete emitovanje potpuno Unifi mreže ili mi objasnite kako da učinim to sam u postavkama rutera. Hvala i malo više poštovanja od vas nebi škodilo.
Možda taj UniFi signal emituje komšijin ruter, a ne tvoj.
drug_profi wrote: ↑10/12/2019 08:37
powerline adapter je uređaj koji se koristi za razvod mreznog (internet) signala preko elektricne instalacije u objektu.
Jel ti to treba?