General War wrote: ↑10/12/2019 10:01
LBVIEW wrote: ↑10/12/2019 09:42
General War wrote: ↑09/12/2019 22:36
Nema sanse da se srpski fasizam zanemari, ti si na forumu dezurni oko tog pitanja pa makar i o sadnji borova pricali
Ah eno uzvratna pomoc je isla u siriju ali sad imamo problem sa "pomocnicima" sta sa njima kad se vrate ovamo..zato postedi me tvoje definicije licemjernosti, dobro je nama ta "pomoc" se obila o glavu.
Ni manja ni veca od "pomoci" drugih europskih zemalja, osim ako vjerujes sisatoj uspaljenici s Pantovcaka.
Cuj,sta cemo , a da im obucemo crne uniforme i registrujemo ih kao udrugu/udruzenje poput istocnih/zapadnih susjeda?
Ja nigdje nisam vidio 7 europsku brigadu...samostalne eVropske bataljone i tako dalje
I ti i sisojka imate isti mind set up...drugima sve mozete nakacit, ali kod vas je bajno i u duhu evrpskijeh vrijednosti.
Ovako, ustati kad se 7-a spomene, ti su se najebali cetnickih majki od Vlasica do Treskavice.
I opet ti kazem - zaboli me milokliz sta ce ovi sto promoviraju "europske vrijednost", u koje spadaju embargo na oruzje medjunarodno priznatoj drzavi, razni Oveni i Stoltenbegovi, Miterani i ostali smradovi, reci.
A sto se sisojke i pickoustog tice, nemam im ja sta kaciti, oboje imaju UZP za vratom, a ovaj drugi i genocid.
A ti nastavi relativizirati, nije ti prvi put.