Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manijak1 wrote: ↑10/12/2019 09:48
Čim ovako izmile iz rupica zna se da im predstoji tarapana .
Kolko se oni raduju tuđim pobjedama to je baš za istraživanje
Dupla kruna u derbiju ćuna
Bogme kad je bila dupla nije bila ćuna
Neki se još nisu vratili sa Grbavice, šta je reći
Ja bih rekao da se radujemo za svoj, nikako tuđi račun.
Da te pitam, situacija sljedeća, mi zijanimo zadnje kolo od x ekipe, vi odigrate neriješeno/dobijete i tako nas preskočite, bi li se ti radovao
Hajde sad fakat? Cemu radovanje? Jesenja titula ne postoji nigdje na planeti, mozes sa njom guzicu obrisati..Ovo pisem i pisao bi i da je Zeljo prvi..Ovaj idiotizam je ko nas samo..I u prvom kolu na proljece izgubis i ovaj drugi pobjedi i nisi vise prvi i recimo tako ostane do kraja..I sta onda??Odrastite vise..Guzice bi dali da ste vi nas dva puta silovali ko mi vas a da mi budemo bod prednosti na kraju jesenjeg sampionata..Ko god kaze da nije ovako , ide na ignore kod mene jer cu znati da je lazov..
Sto bi dali guzice ako ima jos 15 kola da se igra. Pobjede vam nista nece znaciti ako ne osvojite titulu koju toliko cekate. Pokusavate nam otvoriti oci a vi zmirite. Cestitke na pobjedama imate pravo da ih slavite ali vi nista niste materijalizovali zadnjih x godina.
Nadzorna_ploca wrote: ↑10/12/2019 10:05
Sto bi dali guzice ako ima jos 15 kola da se igra. Pobjede vam nista nece znaciti ako ne osvojite titulu koju toliko cekate. Pokusavate nam otvoriti oci a vi zmirite. Cestitke na pobjedama imate pravo da ih slavite ali vi nista niste materijalizovali zadnjih x godina.
Skontaj sta sam napisao..Pricam o trenutnoj situaciji a ne o kraju...
Nadzorna_ploca wrote: ↑10/12/2019 10:05
Skontaj sta sam napisao..Pricam o trenutnoj situaciji a ne o kraju...
Pa eto uzivaj u pobjedama.. ja cu uzivati sto smo prvi na tabeli. Oboje posteno.
Melbourne_Australia wrote: ↑10/12/2019 10:03
Hajde sad fakat? Cemu radovanje? Jesenja titula ne postoji nigdje na planeti, mozes sa njom guzicu obrisati..Ovo pisem i pisao bi i da je Zeljo prvi..Ovaj idiotizam je ko nas samo..I u prvom kolu na proljece izgubis i ovaj drugi pobjedi i nisi vise prvi i recimo tako ostane do kraja..I sta onda??Odrastite vise..Guzice bi dali da ste vi nas dva puta silovali ko mi vas a da mi budemo bod prednosti na kraju jesenjeg sampionata..Ko god kaze da nije ovako , ide na ignore kod mene jer cu znati da je lazov..
Ozbiljna prijetnja, treba hrabrost za ovako nešto.
Pa bi prošle sezone...0-3 na Grbavici.
A uzeli smo i na Koševu 2-1.
Sve pođonili duplom.
Naravno da je gorak okus kad dva puta fasuješ od gradskog rivala zaredom, ali nekako se i vama ova s Veležom uklopila u sivilo koje je obavilo Sarajevo ovih dana.
Objasni ti to jugu za jesenju titulu, sve je bilo spremno.
Niko od nas ne slavi nekakvu jesenju titulu, čisto zezancija što smo ispred vas na tabeli. Ništa nije gotovo još 14 kola ima do kraja
Tomahawk11 wrote: ↑10/12/2019 10:11
Niko od nas ne slavi nekakvu jesenju titulu, čisto zezancija što smo ispred vas na tabeli. Ništa nije gotovo još 14 kola ima do kraja
Ma džaba objašnjavati.
Rečeno već da nismo zadovoljni, znamo da loše igramo, itd, ali ako ništa, prvi smo na pauzi tako da je malo lakše što je i logično obzirom šta smo sve doživjeli u ovih par mjeseci. Moramo biti puno bolji, ako mislimo odbraniti titulu. I par zajebancija uzimaju za ozbiljno, ali dobro, znam da im nije lako.
ljudi dragi pratitel uopste ovu ligu? ti ne bi zezo nakon ovog?