Šemso mu je jaran,nek vidi s njim_BataZiv_0809 wrote: ↑09/12/2019 22:14 Sto Zenica ne moze slijediti primjer tesanjske privrede sto bi rekao kameni.
dzaba bacas spin
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Šemso mu je jaran,nek vidi s njim_BataZiv_0809 wrote: ↑09/12/2019 22:14 Sto Zenica ne moze slijediti primjer tesanjske privrede sto bi rekao kameni.
Ne znam sto mene ubrajas u takve. Zaboli me kome ce sta reci, sve dok bude dobro donosio ovom gradu(on ili neko drugi). Da li donosi ili odnosi, treba podvuci na kraju.kamen spoticanja wrote: ↑09/12/2019 22:14ama sve sto uradi uokviriti i poljubiti ga u guzicu
cak i za ono cvijece kapu mu skidam
ali nemoj te bojiti sranja sarenim bojama samo zato sto je ko biva suknuo duvnjaku ili nekom drugom zelenom klotzu
Druže, danas izvali da zelenilo blokira bolnicu zbog nekog kroljevog zemljišta. Ja mislim da i on to prvi put čuje.
ma ne ubrajam nikoga nigdje druzechannel10 wrote: ↑09/12/2019 22:20Ne znam sto mene ubrajas u takve. Zaboli me kome ce sta reci, sve dok bude dobro donosio ovom gradu(on ili neko drugi). Da li donosi ili odnosi, treba podvuci na kraju.kamen spoticanja wrote: ↑09/12/2019 22:14ama sve sto uradi uokviriti i poljubiti ga u guzicu
cak i za ono cvijece kapu mu skidam
ali nemoj te bojiti sranja sarenim bojama samo zato sto je ko biva suknuo duvnjaku ili nekom drugom zelenom klotzu
Zar nije isla bas ovdje prica da Fudo blokira bolnicu zbog nekog zemljista koje mu ovi nisu ovjerili? A vidim to ti toliko interesantno da non stop spominjes.
Pa cesce se grijesi ako ti neko iz stranke kaze kako ces pisati. Ovako su male mogucnosti da pogrijesis ako sagledas sve okolnosti onako kako bi trebalo.channel10 wrote: ↑09/12/2019 22:28 Zar nije isla bas ovdje prica da Fudo blokira bolnicu zbog nekog zemljista koje mu ovi nisu ovjerili? A vidim to ti toliko interesantno da non stop spominjes.
Vidis, nisu svi u stranci i ne pisu sto mu ovi iz stranke kazu, tako da se ipak moze pogrijesiti (ako sam pogrijesio).
A tek sad ponovo citam ovo sto si napisao i vidim da uopste nisi shvatio prvi moj post u vezi odnosa bolnica, fudo, zeleni kanton.....
NS nije dobio dzaba zemlju, nego pod koncesiju, vlasnik i dalje ostaje Grad Zenica.kamen spoticanja wrote: ↑09/12/2019 21:57pa to i jeste problem
vijece dalo bolnici zemljiste,fudo na to ponovo dodao na to neke svoje uslove
ali znas ti to svakako
no posto je od Fude onda je ok...djes dati zemlju dzaba
pa nije fudbalskom savezu ha ja
to sam upratio danassmartXL wrote: ↑09/12/2019 22:35NS nije dobio dzaba zemlju, nego pod koncesiju, vlasnik i dalje ostaje Grad Zenica.kamen spoticanja wrote: ↑09/12/2019 21:57pa to i jeste problem
vijece dalo bolnici zemljiste,fudo na to ponovo dodao na to neke svoje uslove
ali znas ti to svakako
no posto je od Fude onda je ok...djes dati zemlju dzaba
pa nije fudbalskom savezu ha ja
Hajd ti ponovo procitaj ko sta blokira i zbog cega, pa se onda nastavi kaciti za postove...Casual's wrote: ↑09/12/2019 22:34Pa cesce se grijesi ako ti neko iz stranke kaze kako ces pisati. Ovako su male mogucnosti da pogrijesis ako sagledas sve okolnosti onako kako bi trebalo.channel10 wrote: ↑09/12/2019 22:28 Zar nije isla bas ovdje prica da Fudo blokira bolnicu zbog nekog zemljista koje mu ovi nisu ovjerili? A vidim to ti toliko interesantno da non stop spominjes.
Vidis, nisu svi u stranci i ne pisu sto mu ovi iz stranke kazu, tako da se ipak moze pogrijesiti (ako sam pogrijesio).
A tek sad ponovo citam ovo sto si napisao i vidim da uopste nisi shvatio prvi moj post u vezi odnosa bolnica, fudo, zeleni kanton.....
najgore je sto ce kanton svakako potrositi 6 miliona u Zenici za 2 mjeseca iduce godine samo na ciscenje korita rijeka,i ostale tricarijeNivelacija wrote: ↑09/12/2019 22:43 Dobili su zemlju(savez) do 2050 godine uz mogucnost produzenja, pisi vjecno.![]()
Ne znam sta da kazem ali zalosno je citati na fb da se traze osobe koje ce ici donirati krv u Tuzlu i prevoz bolesnika za Tuzlu a kod nas se ne moze politika dogovoriti oko kljucnog problema i unaprijediti zdravstvo. Sramotna je poruka koja salje i kanton nedamo 2 miliona Zenici iako hoce besplatno zemljiste, oni bi trebali bez ikakve protuusluge svakako graditi kapitalne objekte u glavnom gradu kantona. Zanimljivo mi je vidjeti i ove zenicke poltrone iz SDA kako gledaju na to dok kanton po Tesnju i Jelahu gradi dvorane i mostove vrijednosti 1 milion+. Ne moze biti covjek pametan a svaki dan necija majka zaplace zbog toga.
sad čitam materijale da bi sjebo Smarta (nešto mi to ušlo u krva nakon onog okršaja oko Perče).
i dalje ne.kontam ali nema vezeCasual's wrote: ↑09/12/2019 22:53sad čitam materijale da bi sjebo Smarta (nešto mi to ušlo u krva nakon onog okršaja oko Perče).
Valjda gore ni nema grad svoje zemlje, pa će savez kupovati ove privatne.
Pošto ste vi svi priučeni, a volite filozoforat, gore grad nikad nije imao svoju zemlju, kad se gradio kamp, Grad je otkupio zemlju.Casual's wrote:
sad čitam materijale da bi sjebo Smarta (nešto mi to ušlo u krva nakon onog okršaja oko Perče).
Valjda gore ni nema grad svoje zemlje, pa će savez kupovati ove privatne.
Ovo gore sto si napisao je generalno pretanko, jer ima prevelike rupe u sebi da bi se koristilo kao senzibilan argument za tezu da je Kasumovic nesto uradio. Mozda na Carsiji ili Salivenom bi bilo dovoljno za hvalopjeve ali normalnom covjeku ne.Nivelacija wrote: ↑09/12/2019 21:07
Zenica jug je nesto sto je trebalo forsirat od 96, plac sa najvise potencijala u centralnoj Bosni.
Zenica 1 zona u kojoj je vec veliki broj parcela prodan, grade se ulice, gasovod, rasvjeta i 5 - 6 pogona i hala koje sam vidio.
Zenica sjever tek usvojen prije 10 dana. Kamp Banlozi. Dobit ce ova zona kao i jug direktan pristup na M17 i koridor.
To je proces decenijski i ne moze se zavrsiti za 5 godina.
Zenica jug mora preuzeti dio kolaca od doline FIS-a.
Ostalo se slazem i Čelik mu ne mogu oprostiti. Ima milion losih stvari ali treba realno dobre stvari pohvaliti tipa zone i adventure i summer fest zabave.