Ja sam postavio pitanje?
A to je drugi forumaš napisao.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Meni je ovo cudno,ko ie odrastao u ovom gradu zna kako je svake godine,sarajevo jeste kotlina i jesu malo usrali sa ovolikom gradnjom radi strujanja vazduha.. al -/+ je tako, cudni neki ljudinova_ja wrote: ↑08/12/2019 10:05Ljudi koji su rodjeni u Sarajevu ili živjeli i prije rata i kasnije znaju da je uvijek bilo magle, i nisu dzaba tolike pjesme opjevane na tu temu. U Starom gradu u nekim momentima nisi vidio 2 kuće od sebe, pa nikom nije ništa bilo.
Samo vjerovatno nije bilo ovih gluposti, mjerenja i agencija...iskreno ne vjerujem da smo gori od Pekinga niti me strah zagađenosti
Sad se u svemu pretjeruje pa i u tome, al eto nek se svi zaštite ako im je magla jedini problem u životu![]()

Druga vremena, nekad se sa 20 udavaloalibaba_i_30_godina wrote: ↑09/12/2019 09:20Zato što ne mogu da nadju više nekog ko iole ispunjava makar dio uslova sa njihove bezvezne liste.strucnjakdemagog wrote: ↑09/12/2019 08:56 Zašto se ne udajete?
Zar nije ljepše provesti život sa mužem i djecom, nego sa drugaricama? Smiješne su mi slike djevojaka 40+ kako se šatro provode i selfijaju po restoranima, klubovima... Sve je to fino na slikama, dobiće i gomilu lajkovaali vraća se u praznu kuću i liježe sama u hladnu postelju.
![]()
A čim predju/predjemo 30-tu to postaje još izraženije.![]()
Ima 'razumnih ' razloga... ali' imam drugarica koje se nikada nisu udavale- jako su zeljele- jednstvno, nisu nasle ili njih niko nije 'nasao' .strucnjakdemagog wrote: ↑09/12/2019 08:56 Zašto se ne udajete?
Zar nije ljepše provesti život sa mužem i djecom, nego sa drugaricama? Smiješne su mi slike djevojaka 40+ kako se šatro provode i selfijaju po restoranima, klubovima... Sve je to fino na slikama, dobiće i gomilu lajkovaali vraća se u praznu kuću i liježe sama u hladnu postelju.
![]()
Malo je muškaraca u odnosu na broj žena pa se razgrabe brzo.strucnjakdemagog wrote: ↑09/12/2019 09:50![]()
S tim što su žene izgubile kontakt sa realnošću. Bar u mom okruženju, manje je muškaraca koji su sami, a žena svakim danom sve više.
Izabrale su slobodu, kako one kažu. Žele da se provode i uživaju, a pravi će naići kad se najmanje nadaju. A nadaju se svaki dan.![]()
..Cendlice - meni ne zvuci isto-( mali je % bogate populacije ) ali, je zbilja -iritantno pitanje... pogotovo od clanova familije ...cendlerbing wrote: ↑09/12/2019 18:33 Pitanje "zašto nisi udata" mi je jednako pitanju "zašto nisi bogata".
Ih, ako je starija baba, odmah pitaš a što Vi niste umrli jošcendlerbing wrote: ↑09/12/2019 18:33 Pitanje "zašto nisi udata" mi je jednako pitanju "zašto nisi bogata".
A što nisi udata i bogata?cendlerbing wrote: ↑09/12/2019 18:33 Pitanje "zašto nisi udata" mi je jednako pitanju "zašto nisi bogata".
Gluho biloBloo wrote: ↑09/12/2019 19:01Ih, ako je starija baba, odmah pitaš a što Vi niste umrli jošcendlerbing wrote: ↑09/12/2019 18:33 Pitanje "zašto nisi udata" mi je jednako pitanju "zašto nisi bogata".![]()
Zbog istog razloga zbog kojeg sam neudata i prosječnog imovinskog stanja.dale cooper wrote: ↑09/12/2019 21:08A što nisi udata i bogata?cendlerbing wrote: ↑09/12/2019 18:33 Pitanje "zašto nisi udata" mi je jednako pitanju "zašto nisi bogata".![]()
cendlerbing wrote: ↑09/12/2019 23:14Zbog istog razloga zbog kojeg sam neudata i prosječnog imovinskog stanja.dale cooper wrote: ↑09/12/2019 21:08A što nisi udata i bogata?cendlerbing wrote: ↑09/12/2019 18:33 Pitanje "zašto nisi udata" mi je jednako pitanju "zašto nisi bogata".![]()
![]()

Jeste li razmišljale kakva će te imena dati djeci, ako ih odlučite da imate?
Nije.dale cooper wrote: ↑09/12/2019 23:32Jeste li razmišljale kakva će te imena dati djeci, ako ih odlučite da imate?![]()
Jel' na otprilike istom levelu kao prošla pitanja?![]()
moonca wrote: ↑09/12/2019 16:10Ima 'razumnih ' razloga... ali' imam drugarica koje se nikada nisu udavale- jako su zeljele- jednstvno, nisu nasle ili njih niko nije 'nasao' .strucnjakdemagog wrote: ↑09/12/2019 08:56 Zašto se ne udajete?
![]()
I na kraju- odustanu, od izlazaka, druzenja- posvete se sebi- religiji, putovanjima ako su u mogucnosti priustiti.
Problem je i to druzenje u grupama- pogotovo ako su i lijepe , dotjerane- uplase se muskarci i takvih.... ide etiketa--. skupa djevojka. Isto vazi i za muskarce- skup muskarac- ako je poznat ''sharmer''.
moonca wrote: ↑09/12/2019 18:59..Cendlice - meni ne zvuci isto-( mali je % bogate populacije ) ali, je zbilja -iritantno pitanje... pogotovo od clanova familije ...cendlerbing wrote: ↑09/12/2019 18:33 Pitanje "zašto nisi udata" mi je jednako pitanju "zašto nisi bogata".
Ne doslovno- plasenje- ali, jednostavno se povuku- jer, smatraju da taj stil zivota iziskuje dosta rada i strpljenja.strucnjakdemagog wrote: ↑10/12/2019 00:05moonca wrote: ↑09/12/2019 16:10Ima 'razumnih ' razloga... ali' imam drugarica koje se nikada nisu udavale- jako su zeljele- jednstvno, nisu nasle ili njih niko nije 'nasao' .strucnjakdemagog wrote: ↑09/12/2019 08:56 Zašto se ne udajete?
![]()
I na kraju- odustanu, od izlazaka, druzenja- posvete se sebi- religiji, putovanjima ako su u mogucnosti priustiti.
Problem je i to druzenje u grupama- pogotovo ako su i lijepe , dotjerane- uplase se muskarci i takvih.... ide etiketa--. skupa djevojka. Isto vazi i za muskarce- skup muskarac- ako je poznat ''sharmer''.
Joj kad mi kaže uplaše se muškarci.Meni jedna tako, nešto se ko čuli par puta i vidim ja nije to to, poslije provalila priču, kao uplašio se ja nje.
![]()
Malo si se udaljio- iritantnan je pritisak familije - pogotovo na zensku djecu. Ja to donekle i razumijem- majke brinu o statusu zenske djece.. okolina ima znacajan uticaj.strucnjakdemagog wrote: ↑10/12/2019 00:13moonca wrote: ↑09/12/2019 18:59..Cendlice - meni ne zvuci isto-( mali je % bogate populacije ) ali, je zbilja -iritantno pitanje... pogotovo od clanova familije ...cendlerbing wrote: ↑09/12/2019 18:33 Pitanje "zašto nisi udata" mi je jednako pitanju "zašto nisi bogata".
Znam ja da vam je iritantno, zato što vam i jeste najveći problem, iako se pravite da ste ono cool i opušteni kada je ta tema. Ne mislim na vas dvije (ne znam ni kakav vam je status), nego generalno na žene. Meni je OK kada djevojka pokaže neko interesovanje, kada želi da upoznaje nove ljude/muškarce i otvoreno stavlja do znanja da želi neku ozbiljnu vezu.. ali ove neke koje poznajem i koje žive nešto 100 na sat, putovanja, provodi, slike s jaranicama i glumi da je ne zanimaju muškarci, a vamo druga skroz druga priča. E na njih sam i mislio kad sam postavio pitanje. Ima takvih baš dosta, ali svako ima pravo da živi kako hoće. Njen izbor.