Izvini profesoru, doktoru, lektoru, pogledaj svoje postove. Ocigledno da si promasio profesiju.
I lazi ti dobro idu. Mitoman1921, uska pruga.
Izvini profesoru, doktoru, lektoru, pogledaj svoje postove. Ocigledno da si promasio profesiju.
To su unutrasnja pitanja u NS. Niko iz NS nece rusiti vladu i podrzati SDA. Tome se nemoj uzalud nadati.
Kod najmanje 4 stranke je upitno da li ce poslanici slijediti stranacke zelje.Kikibombona wrote: ↑25/11/2019 20:53To su unutrasnja pitanja u NS. Niko iz NS nece rusiti vladu i podrzati SDA. Tome se nemoj uzalud nadati.
Isto vazi za Niksica koji ni u ludilu nece podrzati SDA.
...
Jedina nada je da Fahro i Zeljko zajedno izadju. To ce se tesko desiti prije lokalnih izbora. A ako SDP, NS i NiP poderu na lokalu, nece ni tada.
...
I sto je najgore, upitno je da li bi zastupnici DF i SBB prihvatili direktivu Zeljka i Fahre da idu sa SDA.
Ja ne akzem da hoce sa SDA, nego da nece prolaziti odluke po stranackim direktivama.Kikibombona wrote: ↑25/11/2019 21:02Iz NS nece niko sa SDA. Damir Niksic nece 100% sa SDA.
Za ostalo ne znam.
Mozemo mi svakom naci 100 mana i to je tako... Ja sad mogu svojim roditeljima naci isto toliko mana i palamudit ovo ili ono to moze svako ali budimo realni.Akibh wrote: ↑25/11/2019 14:56Ko je bolan mlad, Konakovic koji handri mene i moju djecu vec 10 godina u Kantonu,MUNAFIK wrote: ↑24/11/2019 23:38
NIP ima sve ono sto npr SBB (kao nekakva alternativa za za SDA) NEMA.... Mladi su, progresivni, nisu lazne pateiote i ne furaju tu suplju pricu u prazno i ono najvaznije postuju i praktikuju ISLAM sto ni jedna druga alternativa ranije nije imala... I uz to sve KONKRETNO I JASNO ukazuju u sve GRIJEHE pljacke i korupcije sa kojom se svaki obicni bosnjo mora SLOZITI!!!
NIP je jako ozbiljna konkurencija SDAu i to oni samo jasno priznaju kroz svu hajku i sve napade na Konakovica i ekipu...
Senada Bosnjo, Okeric, Mekic inace kojem je ovo prva stranka, Ademovic?
Progresivna ekipa?
E svasta
Samo zakljucujem da si sljego odnekle i da zato branis SDA, ne treba biti genijalac pa to shvatiti._Reds_ wrote: ↑25/11/2019 20:16Izvini profesoru, doktoru, lektoru, pogledaj svoje postove. Ocigledno da si promasio profesiju.
I lazi ti dobro idu. Mitoman1921, uska pruga.
NiP se ubio da satare SDA, ako budu 50% bolji od zelenih zohara ( a na dobrom su putu ) pregazice naredne izboreMUNAFIK wrote: ↑26/11/2019 00:15Mozemo mi svakom naci 100 mana i to je tako... Ja sad mogu svojim roditeljima naci isto toliko mana i palamudit ovo ili ono to moze svako ali budimo realni.Akibh wrote: ↑25/11/2019 14:56Ko je bolan mlad, Konakovic koji handri mene i moju djecu vec 10 godina u Kantonu,MUNAFIK wrote: ↑24/11/2019 23:38
NIP ima sve ono sto npr SBB (kao nekakva alternativa za za SDA) NEMA.... Mladi su, progresivni, nisu lazne pateiote i ne furaju tu suplju pricu u prazno i ono najvaznije postuju i praktikuju ISLAM sto ni jedna druga alternativa ranije nije imala... I uz to sve KONKRETNO I JASNO ukazuju u sve GRIJEHE pljacke i korupcije sa kojom se svaki obicni bosnjo mora SLOZITI!!!
NIP je jako ozbiljna konkurencija SDAu i to oni samo jasno priznaju kroz svu hajku i sve napade na Konakovica i ekipu...
Senada Bosnjo, Okeric, Mekic inace kojem je ovo prva stranka, Ademovic?
Progresivna ekipa?
E svasta
NIP je za jednog normalnog bosnjaka koji je uz to malo i religiozan vrlo realna i dobra alternativa za SDA jer NIP ima to sto SBB nema pa i sami lideri tih partija su razliciti Kifla koji je hadzija i koji je tu medju nama na ulicama grada vs FAHRO koji zivi izolovan zivot u svojim neboderima i koji bilda ego preko svojih novina.... I koga da Bosnjo podrzi ako necemo SDA??? NS i SDP nece jer to nisu stranke koju boanjo ideoloski podrzava i to je realnoat i naravno to je osnovno ljudsko pravo nije to nista ni lose ni dobro to je normalno.
Samo mnogo lazes, i pravis mitove, mitomanija u krvi.cvrčak_na_hedonizmu wrote: ↑26/11/2019 00:18Samo zakljucujem da si sljego odnekle i da zato branis SDA, ne treba biti genijalac pa to shvatiti.
Klubovi nemaju veze sa ovom pricom
Niko ne zna hirurski secirati katastrofalno autisticne greske naseg ridjeg Sultana, kako to zna Kifla"Ovo je država u kojoj njen lider može izaći pred sve nas i reći "Pa jesam, ja sam malo zeznuo reviziju tužbe protiv Srbije, savjetnici su me loše posavjetovali, Bože moj. Možete li zamisliti da je neki predstavnik jevrejske zajednice nakon Drugog svjetskog rata u nekom pravnom procesu protiv Hitlerove Njemačke 'malo zeznuo' neku prijavu zbog koje nikada Njemačku ne bi mogli nazvati agresorom! Mi danas pravno ne možemo Srbiju nazvati agresorom, iako mi to radimo, jer je to pitanje našeg personalnog osjećaja, ali su ti ljudi u sistemu u kojem se nalazi ovakva nepravedna Evropa dobili certifikat da nisu izvršili agresiju na BiH. Ako neko zna to ste vi, jer ste mogli gledati kako preko mostova Drine prelaze Armije tadašnje Jugoslavije i kako napadaju sve dijelove BiH. Imamo lidere koji kažu ja sam malo to zeznuo i dalje planiram aktivno predstavljati svoj narod! Mi smo protiv toga ustali", poručio je Konaković.

A_A_AKCIJA wrote: ↑26/11/2019 12:30 Velika se bitka bije, za najveće štetočine naše politike.
Jedni su okorišteni SDA-ovci i lako ih je prepoznati. Zažmire na sve argumente i guslaju u nedogled, a sve da se sačuvaju pozicije i siguricu od plate svakog mjeseca.
Drugi su ogorčeni vječiti opozicionari, koji čekaju pravi momenat i da se poklopi još milion ipo faktora, uključujući poravnanja Merkura i Jupitera, pa da kažu, e to je to. Paradoks je da njihovi životi najčešće ostaju nepromijenjeni, ko god da dođe na vlast, pa sebi mogu priuštiti ovu alibi politiku, gdje im niko nije dovoljno dobar.
I jednima i drugima je zajedničko da se politikom bave samo iz sitnisopstveničkih razloga. Prvi su tu zbog para i položaja.
Drugi da sami sebi uljepšaju svoj lik i kako ga oni vide, te se tako bar na misaonom nivou razdvoje od okoline i sitnozune stoke koju preziru. Njihove ideale ne može ispuniti ni jedan živući homo sapiens, što valjda najviše govori o njima i njihovom svetačkom standardu.
I jedni i drugi su patološki egoisti koji su u stanju gledati propast svijeta oko sebe, samo da bi zaradili ili rekli slavodobitno, da su upravu.
Svi mi ostali smo između ovih idiota. Za sve vas koji ste se sada uključili u prenos, tipične primjerke obje vrste štetočina možete naći na nekoliko prethodnih strana teme.
U prevodu: svi su isti. Je li.KatarinaKosaca wrote: ↑09/12/2019 20:07
A_A_AKCIJA wrote: ↑26/11/2019 12:30 Velika se bitka bije, za najveće štetočine naše politike.
Jedni su okorišteni SDA-ovci i lako ih je prepoznati. Zažmire na sve argumente i guslaju u nedogled, a sve da se sačuvaju pozicije i siguricu od plate svakog mjeseca.
Drugi su ogorčeni vječiti opozicionari, koji čekaju pravi momenat i da se poklopi još milion ipo faktora, uključujući poravnanja Merkura i Jupitera, pa da kažu, e to je to. Paradoks je da njihovi životi najčešće ostaju nepromijenjeni, ko god da dođe na vlast, pa sebi mogu priuštiti ovu alibi politiku, gdje im niko nije dovoljno dobar.
I jednima i drugima je zajedničko da se politikom bave samo iz sitnisopstveničkih razloga. Prvi su tu zbog para i položaja.
Drugi da sami sebi uljepšaju svoj lik i kako ga oni vide, te se tako bar na misaonom nivou razdvoje od okoline i sitnozune stoke koju preziru. Njihove ideale ne može ispuniti ni jedan živući homo sapiens, što valjda najviše govori o njima i njihovom svetačkom standardu.
I jedni i drugi su patološki egoisti koji su u stanju gledati propast svijeta oko sebe, samo da bi zaradili ili rekli slavodobitno, da su upravu.
Svi mi ostali smo između ovih idiota. Za sve vas koji ste se sada uključili u prenos, tipične primjerke obje vrste štetočina možete naći na nekoliko prethodnih strana teme.uvijek imaš briljantne analize i postove. Najbolje na forumu. Bez navijačke strasti i urlanja za svog bika na koridi..
u prijevodu još ne vidjesmo poštenje i čestitost u BIH politici. U prijevodu još nitko nije ukinuo političke plijenove u okviru JP i radnih mjesta. U prijevodu, forumanje ne liči na civilizirani pluralizam, nego seosku koridu u kojoj se suprotni Šargan gađa upaljačem, a navija za Zekonju, jer će donijeti šačicu žutih kovanica
Smatras da politicke stranke ne treba da postavljaju svoj kadar na rukovodece pozicije JP ?KatarinaKosaca wrote: ↑09/12/2019 20:37u prijevodu još ne vidjesmo poštenje i čestitost u BIH politici. U prijevodu još nitko nije ukinuo političke plijenove u okviru JP i radnih mjesta. U prijevodu, forumanje ne liči na civilizirani pluralizam, nego seosku koridu u kojoj se suprotni Šargan gađa upaljačem, a navija za Zekonju, jer će donijeti šačicu žutih kovanica
smatram. Smatram da JP nisu stranački plijen, nego služba građana koju treba profesionalizirati, a ne stvarati nepismene karikature sa jedinim ciljem pljačka, što su danas. Kreirana je država mučilište svojih građana sa vama, koridorskim navijačima, sitnim šićarđijamaizvrsni direktor wrote: ↑09/12/2019 21:14Smatras da politicke stranke ne treba da postavljaju svoj kadar na rukovodece pozicije JP ?KatarinaKosaca wrote: ↑09/12/2019 20:37u prijevodu još ne vidjesmo poštenje i čestitost u BIH politici. U prijevodu još nitko nije ukinuo političke plijenove u okviru JP i radnih mjesta. U prijevodu, forumanje ne liči na civilizirani pluralizam, nego seosku koridu u kojoj se suprotni Šargan gađa upaljačem, a navija za Zekonju, jer će donijeti šačicu žutih kovanica
Bravo!KatarinaKosaca wrote: ↑09/12/2019 21:17smatram. Smatram da JP nisu stranački plijen, nego služba građana koju treba profesionalizirati, a ne stvarati nepismene karikature sa jedinim ciljem pljačka, što su danas. Kreirana je država mučilište svojih građana sa vama, koridorskim navijačima, sitnim šićarđijamaizvrsni direktor wrote: ↑09/12/2019 21:14Smatras da politicke stranke ne treba da postavljaju svoj kadar na rukovodece pozicije JP ?KatarinaKosaca wrote: ↑09/12/2019 20:37 u prijevodu još ne vidjesmo poštenje i čestitost u BIH politici. U prijevodu još nitko nije ukinuo političke plijenove u okviru JP i radnih mjesta. U prijevodu, forumanje ne liči na civilizirani pluralizam, nego seosku koridu u kojoj se suprotni Šargan gađa upaljačem, a navija za Zekonju, jer će donijeti šačicu žutih kovanica
dok su njihova, da. Kad budu profesionalizirana, od menadžera i uprave, a po rezultatima i kvalitetu usluga. Kako glup botovsko komentar!izvrsni direktor wrote: ↑09/12/2019 21:22 Ali u isto vrijeme smatras da stranke na vlasti treba da budu odgovorne za propuste tih istih JP ? Ocekujes od trenutne vlasti napredak u poslovanju tih istih JP?
KatarinaKosaca wrote: ↑09/12/2019 21:29dok su njihova, da. Kad budu profesionalizirana, od menadžera i uprave, a po rezultatima i kvalitetu usluga. Kako glup botovsko komentar!izvrsni direktor wrote: ↑09/12/2019 21:22 Ali u isto vrijeme smatras da stranke na vlasti treba da budu odgovorne za propuste tih istih JP ? Ocekujes od trenutne vlasti napredak u poslovanju tih istih JP?
U prijevodu, forumanje ne liči na civilizirani pluralizam, nego seosku koridu u kojoj se suprotni Šargan gađa upaljačem, a navija za Zekonju, jer će donijeti šačicu žutih kovanica
pa da. I ti si jedan od vinovnika koridor skog, navijačko, botovskog forumanje koji gasi kvalitet rasprave i bori se za stranačko radno mjesto i javno protiv profesionakizacije. Živ sraman primjerakizvrsni direktor wrote: ↑09/12/2019 21:32KatarinaKosaca wrote: ↑09/12/2019 21:29dok su njihova, da. Kad budu profesionalizirana, od menadžera i uprave, a po rezultatima i kvalitetu usluga. Kako glup botovsko komentar!izvrsni direktor wrote: ↑09/12/2019 21:22 Ali u isto vrijeme smatras da stranke na vlasti treba da budu odgovorne za propuste tih istih JP ? Ocekujes od trenutne vlasti napredak u poslovanju tih istih JP?U prijevodu, forumanje ne liči na civilizirani pluralizam, nego seosku koridu u kojoj se suprotni Šargan gađa upaljačem, a navija za Zekonju, jer će donijeti šačicu žutih kovanica