Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote: ↑09/12/2019 10:14
E, al 8 u dvije utakmice...šta sad, treba se sabirati, to nešto fora postalo
Sad bih ja trebao iz prošle sezone sabrati 2+3=5
Polako bolan, bice više od 8, šta si se tu uznemirio.
Valja vama još jednom doci na Grbavicu na dubinsku penetraciju brojaces ti preko 10 na kraju
Valja vama još jednom doci na Grbavicu na dubinsku penetraciju brojaces ti preko 10 na kraju
Ko, ja? Bogme ako je ko nervozan od subote, onda ste to vi
Dugo do maja...a to ti vidovit pa znaš da ćete sa prve pozicije u treći krug?
Sumke
Ma gdje god igramo tu ih natežemo a oni se kasnije skupljaju pred prostorijama kluba i urlaju na onu zgradu u mraku moRe i na neutralnom terenu u Zenicu što se nas tice...samo nek se dobro plaknu i to je to.
LSD wrote: ↑09/12/2019 10:26
Sumke
Ma gdje god igramo tu ih natežemo a oni se kasnije skupljaju pred prostorijama kluba i urlaju na onu zgradu u mraku moRe i na neutralnom terenu u Zenicu što se nas tice...samo nek se dobro plaknu i to je to.
vala ovu sezonu ste ih oderali momacki sto jest jest..
Logovan wrote: ↑09/12/2019 10:28
Dobro jutro svima sa vrha.
to zahvalite husrefu kog ste pocerali
Jok, Veležu i pitaru Feđi
Sumke
LSD wrote: ↑09/12/2019 10:18
vec se pomirili sa trecom pozicijom
Dok je Olimpica II , teško da može biti tako .
Jah proslave iz nemoći
Sumke
Kako bi na proslavi jesenje
Uvijek mi je bio smiješan termin "jesenja titula" tim se bave navijaci manjeg sarajevskog kluba, njima je to big deal ko fol oni nekog provociraju sa tim
LSD wrote: ↑09/12/2019 10:18
vec se pomirili sa trecom pozicijom
Dok je Olimpica II , teško da može biti tako .
Jah proslave iz nemoći
LSD wrote: ↑09/12/2019 10:35
Uvijek mi je bio smiješan termin "jesenja titula" tim se bave navijaci manjeg sarajevskog kluba, njima je to big deal
Znamo ko se ovaj put bavio, ko je najavljivao, mi nismo ništa najavljivali...ne znamo jedino jesu li bile spremne majice kao za prvi derbi u sezoni
Organizovali proslavu, to najave sa svih strana o jesenjoj tituli i sada priča "tim se bave samo pitari". Žalosno majke mi haha
A ima i ona priča kako smo mi zadovoljni polusezonom, iako to nisu rekla ni tri čovjeka, ali eto znaju bolje ovi iz baze bez poraza (baza milion puta poražena, ali to je već neka druga priča).
Hajd da vas malo poducim, pošto vidim da veze nemate.
Prvo, kakva je to jesen sredinom decembra.
Drugo, ne postoji jesenja titula, to se samo kod nas pominje to je neka budala nekad davno izmislila i to se i dan danas vrti u govoru
Trece, broji se samo ono nakon zadnjeg kola tamo negdje u maju...e to je titula.
Last edited by LSD on 09/12/2019 10:49, edited 1 time in total.
LSD wrote: ↑09/12/2019 10:48
Hajd da vas malo poducim, pošto vidim da veze nemate.
Prvo, kakva je to jesen sredinom decembra.
Drugo, ne postoji jesenja titula, to sam kod nas se pominje to je neka budala nekad davno izmislila i to se i dan danas vrti u govoru
Trece, broji se samo ono nakon zadnjeg kola tamo negdje u maju...e to je titula.