Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#97776 Re: Premijer liga BiH
Sliku mu je silom stavio chmoljo 
- BHF_Manijak
#97777 Re: Premijer liga BiH
Al' koju sliku fakin uze, kvarno kvarno.

-
mosa rajvosa
#97778 Re: Premijer liga BiH
Nisam ja nista, usao da ispostujem opkladu i pitam ko je prvi kad Amar vec gleda prema prvom mjestu

- Maharadza
#97779 Re: Premijer liga BiH
PARA NA PARU, PRVO MJESTO SARAJ'VU! 
- Ricken
#97780 Re: Premijer liga BiH
Što ne uđe prije 7 dana da čestitaš.mosa rajvosa wrote: ↑08/12/2019 23:05 Nisam ja nista, usao da ispostujem opkladu i pitam ko je prvi kad Amar vec gleda prema prvom mjestu![]()
![]()
-
svi u napad
#97781 Re: Premijer liga BiH
Vrlo cudna sezona. Ovo se ne bi desilo da Husref nije otjerao kondiconog i tako sjebao ekipu. Momci disu na skrge i stalno neko povrijedjen. Sarajv´o je objektivno najjaca momcad igracki i da sef nije pravio gluposti razlika bi bila 6 - 8 bodova izmedju prvog i drugog. Zeljo je zahvaljujuci Amaru tu gdje je jer je on poslozio neke stvari a i nabio kondiciju tako da ce ove godine vidjeti Evropu (naravno ako zaposle nekog sa skolom u administarciji - valja te uplatnice popunjavati). Odbrana za razliku od nase im je najtanja karika u lancu i tu ce morati raditi opasno na proljece kao sto i mi moramo pojacati vezni red kako bi igra profunkcionisala na proljece.
Najvise se bojim Borca jer im se opasno silji a i Mile je stao iza njih tako da ce biti pravo zajebano na proljece igrati protiv njih. Niko nije ni obracao paznju na njih kad ono hop eto ih u vrhu iako kvalitetom nisu za ovo mjesto. Imajuci u vidu nas Savez nista me ne bi zacudilo na njihovoj velikoj pomoci Borcu.
Mislim da bi Nalic u ovoj situaciji bio dobro rjesenje za trenera Sarajeva. Licno bih volio Baku al covjek zauzet tako da Nalic ili Marinovic nisu losa rjesenja. Jedino cega se bojim kod Nalica je da je on zaboravio da je ovo Balkan i da nema lijepo sa nasim fakinima. No sad je na redu uprava. Da li ce povuci dobar potez saznat cemo na proljece. Do tada uzivajmo na vrhu. Zivjeli.
Najvise se bojim Borca jer im se opasno silji a i Mile je stao iza njih tako da ce biti pravo zajebano na proljece igrati protiv njih. Niko nije ni obracao paznju na njih kad ono hop eto ih u vrhu iako kvalitetom nisu za ovo mjesto. Imajuci u vidu nas Savez nista me ne bi zacudilo na njihovoj velikoj pomoci Borcu.
Mislim da bi Nalic u ovoj situaciji bio dobro rjesenje za trenera Sarajeva. Licno bih volio Baku al covjek zauzet tako da Nalic ili Marinovic nisu losa rjesenja. Jedino cega se bojim kod Nalica je da je on zaboravio da je ovo Balkan i da nema lijepo sa nasim fakinima. No sad je na redu uprava. Da li ce povuci dobar potez saznat cemo na proljece. Do tada uzivajmo na vrhu. Zivjeli.
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#97782 Re: Premijer liga BiH
Zeljeznicar ce ove zime imati veliki problem sa finansijama i samo prodaja igraca ih moze spasiti problema sa Sberbankom, a kolateral koji su dali za taj kredit su poslovni prostori na stadionu (ne znam tacno koji i koliko). Prema planu koji su predstavili banci za zatvaranje okvira, planiraju prodaju 2 igraca. Uz to vrlo moguce da ce se rijesiti usluga Pavica koji je veliko opterecenje platom i jos jednog igraca, na nasu zalost nije Stilic.
Ukoliko ne bude nekih vanrednih priliva da se ovo pokrije, velike su mogucnosti da Zeljeznicar udje na proljece slabiji u odnosu na trenutni sastav.
Izvor informacija, iz banke.
Ukoliko ne bude nekih vanrednih priliva da se ovo pokrije, velike su mogucnosti da Zeljeznicar udje na proljece slabiji u odnosu na trenutni sastav.
Izvor informacija, iz banke.
- manijak1
#97783 Re: Premijer liga BiH
Opet nesreća po nama sreća po njima .Makar su se ukakili prvih 20 minuta , pređu prvi put pošteno centar i daju gol.
Ovi opet jedva izvukli bod iz poklonjenog i sad se selamvrhuju.Koliko god se nadali da ih ne možemo poklopiti treći put u sezoni , džaba im .
VTŽ koliko god i JTS
@Mosa Rajvosa zar je trebalo da ti Chmoljo prikači Tlačitelja
Ja sam čak i jedno desetak minuta držao Husrefa da vam bude lakše
Do slijedećeg susreta.
Neko od Rođenih koji ne gleda utakmice tima za kojeg navija i koji je opetrećen u svakom pogledu Sarajevom, valjda ne konta da je Mostar jedno Sarajevo drugo sa svim manama i dobrim stranama , reče da je Bobić karina, možda i jest , ali protiv nas niko nije
Ja ovih bankara
8
-
sumirprimus
#97784 Re: Premijer liga BiH
borac se gura kuci maksimalno, od sitnih prekrsaja do penala..
ne kazem da nismo katastrofa odigrali do izmjena, (dabogda ti sale nasli poso al ne na gradini da i gore fulas dijagnoze neka hvala), ali vranjes radi sta hoce bez opomena na vakat, gazi redom, drukcije bi bilo da na vrijeme dobije opomenu..
kad u igrali kod nas ni po cemu nisu bili ekipa koja pretenduje na titulu, licni dojam 4 5 ekipa mi je djelovalo kompaktnije i opasnije na tusnju. zrinjski, sarajevo, zeljo i sloga..iskren da budem sirokog se i ne sjecam
ne kazem da nismo katastrofa odigrali do izmjena, (dabogda ti sale nasli poso al ne na gradini da i gore fulas dijagnoze neka hvala), ali vranjes radi sta hoce bez opomena na vakat, gazi redom, drukcije bi bilo da na vrijeme dobije opomenu..
kad u igrali kod nas ni po cemu nisu bili ekipa koja pretenduje na titulu, licni dojam 4 5 ekipa mi je djelovalo kompaktnije i opasnije na tusnju. zrinjski, sarajevo, zeljo i sloga..iskren da budem sirokog se i ne sjecam
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#97785 Re: Premijer liga BiH
Eno sad, uvijek neki izgovori
Fasovo 0-2, pružiš ruku i ne mudruješ
Šta ja trebam za derbi, izmišljati toplu vodu
bilo ovo, bilo ono...zijan jasan ko dan ko i vaš sa Veležom.
Propale majice, pa šta....biće prilike opet da propadnu

Fasovo 0-2, pružiš ruku i ne mudruješ
Šta ja trebam za derbi, izmišljati toplu vodu
Propale majice, pa šta....biće prilike opet da propadnu
-
sumirprimus
#97786 Re: Premijer liga BiH
ova prica da se protiv njih svi naloze a drugima pustaju je neozbiljna, .
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#97787 Re: Premijer liga BiH
Naravno da je bezveze. Igrao je Velež i sa nama da nas dobije. Obje utakmice.sumirprimus wrote: ↑09/12/2019 08:00 ova prica da se protiv njih svi naloze a drugima pustaju je neozbiljna, .
Jedino im mogu priznati da je Velež u prijateljskim odnosima sa nama, a s njima onako službeno.
Što je tako, oni najbolje znaju. Ne vidim što je to naš problem što smo mi s nekim dobri, oni nisu.
-
sumirprimus
#97788 Re: Premijer liga BiH
u prijateljskim ste i vi dok ne dodje do bodova, prvom kojem zatrebaju...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#97789 Re: Premijer liga BiH
Pa vidi, to što si u prijateljskim odnosima ne znači da se na terenu neko nekom sklanja.sumirprimus wrote: ↑09/12/2019 08:12 u prijateljskim ste i vi dok ne dodje do bodova, prvom kojem zatrebaju...
Trebaju i nama i njima bodovi.
Igra se da pobijediš. To ne znači da se briše prijateljstvo ako neko nekog dobije.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#97790 Re: Premijer liga BiH
sto bi rekao jedan nas sugradjanin Kme kmesumirprimus wrote: ↑09/12/2019 08:00 ova prica da se protiv njih svi naloze a drugima pustaju je neozbiljna, .
-
sumirprimus
#97791 Re: Premijer liga BiH
sta ja znam, krhko je znanje, obicno to krene, od nekog bezveze nesporazuma ...Tomahawk11 wrote: ↑09/12/2019 08:16
Pa vidi, to što si u prijateljskim odnosima ne znači da se na terenu neko nekom sklanja.
Igra se da pobijediš. To ne znači da se briše prijateljstvo ako neko nekog dobije.
slazem se za ovo igra se za bodove i kraj price.e sad sto oni fakat sa svima u zadnje vrijeme imaju nategnute odnose, ima valjda nesto i do njih.ne mogu svi nevaljat toliko...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#97792 Re: Premijer liga BiH
Mi smo i sa Širokim imali dobre odnose do onog sranja. Da su bili imalo obrazli po tom pitanju, ne bi se ni to puno promijenilo.sumirprimus wrote: ↑09/12/2019 08:21sta ja znam, krhko je znanje, obicno to krene, od nekog bezveze nesporazuma ...Tomahawk11 wrote: ↑09/12/2019 08:16
Pa vidi, to što si u prijateljskim odnosima ne znači da se na terenu neko nekom sklanja.
Igra se da pobijediš. To ne znači da se briše prijateljstvo ako neko nekog dobije.![]()
slazem se za ovo igra se za bodove i kraj price.e sad sto oni fakat sa svima u zadnje vrijeme imaju nategnute odnose, ima valjda nesto i do njih.ne mogu svi nevaljat toliko...
Dobri odnosi s nekim od klubova ne znače da će ti taj pustiti bodove, na terenu ko bude bolji, njemu bodovi.
-
sumirprimus
#97793 Re: Premijer liga BiH
pricali smo i o tome, obicna raja kako ovde na dustvenim mrezama tako i na trEbini se glodje i svadja, napada, a oni se lako dogovore..lakse nego sto neki pretpostavljaju... 
-
Nadzorna_ploca
#97794 Re: Premijer liga BiH
Ovu ligu ne prati sve ukupno 20tak hiljada ljudi. Internet glodjanje i prepucavanja nisu ni blizu slika nekog realnog stanja. Liga nikome nije zanimljiva vec godinama, svake sezone prosjeci posjeta i kvalitet slabiji. 
Last edited by Nadzorna_ploca on 09/12/2019 08:46, edited 1 time in total.
-
Bazinga1234
#97795 Re: Premijer liga BiH
Zahvali se sudijama sto ste izvukli bod u Mostaru, ovaj put vam se vratilo i to je to. Prešli jednom centar i dali nam gol.
- Logovan
#97796 Re: Premijer liga BiH
Upravo tako. Mnogi ovo miješaju, prijateljski odnosi su jedno, a posao je drugo.Tomahawk11 wrote: ↑09/12/2019 08:16Pa vidi, to što si u prijateljskim odnosima ne znači da se na terenu neko nekom sklanja.sumirprimus wrote: ↑09/12/2019 08:12 u prijateljskim ste i vi dok ne dodje do bodova, prvom kojem zatrebaju...
- Charuga
- Globalni moderator
#97797 Re: Premijer liga BiH
Bezveze priča, i dalje. Nisu svirali penal nama nad Sipovićem (lakat u glavu u šesnaest) kod 0:0, vama poništili go, a ostalo u par deka.Bazinga1234 wrote: ↑09/12/2019 08:45Zahvali se sudijama sto ste izvukli bod u Mostaru, ovaj put vam se vratilo i to je to. Prešli jednom centar i dali nam gol.
Bezveze je i priča da je Velež prešao centar dva puta, i dao dva gola. Jesu li prešli? Jesu. Jesu li dali dva gola? Jesu. Pobijedili, otišli u Mostar sa 3 boda i kraj priče. Zasluženo ili ne, koga boli bimbo, osvojili su bodove.
Još jedna stvar me nervira kad gubiš ili izgubiš utakmicu. Kaže protivnik se valjao i zadržavao. Je li to zabranjeno u fudbalu? Ko da se igrači tvog tima nikada ne valjaju. Vala nisu ni toliko zadržavali koliko su mogli. Zabij ti na početku 1-2 gola, pa se niko neće valjati i zadržavati.
-
tcz
#97798 Re: Premijer liga BiH
postali su kao Sloboda, smo je bitno pobjediti nas
- manijak1
- Logovan
#97800 Re: Premijer liga BiH
1
Još i aktuelni šampioni.
Još i aktuelni šampioni.