možda pitanje na pravoj adresi, ali ide...
Koja je realna cijena Nokie 7 Plus, korištene godinu dana. nema fizickih ostecenja, kupljena u BH Telecomu, danas stigla s rekalamacije, mjenjena plocica za punjenje baterije.
Moderator: Benq
340 KM nova u univerzalnom,pa eto,mozda oko 250 KM...stavi neku cijenu na olx pa probaj,ako ne bude zainteresovanih,spustaj dok ne prodasSteve Nash wrote: ↑03/12/2019 20:53 pozdrav,
Koja je realna cijena Nokie 7 Plus, korištene godinu dana. nema fizickih ostecenja, kupljena u BH Telecomu, danas stigla s rekalamacije, mjenjena plocica za punjenje baterije.![]()
Ako je u dobrom stanju i ima jos godinu dana garancije u ovlastenom servisu onda moze i vise vjerovatno.zippoo87 wrote: ↑03/12/2019 23:23340 KM nova u univerzalnom,pa eto,mozda oko 250 KM...stavi neku cijenu na olx pa probaj,ako ne bude zainteresovanih,spustaj dok ne prodasSteve Nash wrote: ↑03/12/2019 20:53 pozdrav,
Koja je realna cijena Nokie 7 Plus, korištene godinu dana. nema fizickih ostecenja, kupljena u BH Telecomu, danas stigla s rekalamacije, mjenjena plocica za punjenje baterije.![]()
![]()
Meego od Nokije je nikad neprežaljeni ako mene pitate.xd
Mislim da nije neusvajanje Androida utjecalo na propad Nokije već napuštanje Meego sustava i udruživanje sa Microsoftom, Meego koji je svojevremeno imao solidnu bazu developera, i bio je optimiziraniji i bolji od Androida. Poslije su čak ugrađivali i bolje Krait procesore dok su androidi tada imali A7 Cortex jezgre, kad je došao Microsoft tada je i on krenuo sa snapdragonom.zippoo87 wrote: ↑08/12/2019 19:36 izgleda da se pokazalo da u tehnologiji ne treba ici ispred vremena,sto mozda najbolje demonstriraju apple i intel,koji napredak daju na kasikicu a naplacuju lopatom
nokija koja je u svoje vrijeme bila gigant i prethodnik trendova,propade jer je eksperimentisala i izbacivala revolucionarne stvari...naravno da je i neusvvajanje android platforme uticalo na to ali nije jedini razlog
gdje ti u pobrojanim vidje android osim devetke
gledam ovu devetku, mloooogo dobra, ne smijem ni pogledat cijenu, ako je u naske uopste i ima negdje u ponudiQler wrote: ↑08/12/2019 23:23 Je li mislis generalno, ili trenutno...
Po meni, za slike, 808PV je i dalje najbolja, 1020 drugo mjesto 950 treće...
Za Video opet zbog OIS 950, pa 1020, pa 930/1520...
808 ima dobar video ali nema OIS. A snimanje zvuka 1020, 1520 ali na win 8.1 verzijama. I 808PV ima strasna audio recording.
A trenutno, Nokia 9 jebi ga...
devetku je na kraju spomenuo, trenutno je tako, ali svi ostali su winphoneSafete Dilbere wrote: ↑08/12/2019 23:35Napisao je za devetku zato sam i rekao ne android.
ako nijesi naglasio, jbg, ljudi svasta pitaju dje stignu, eto malo vise iznad na stranici mozes se uvjeritiSafete Dilbere wrote: ↑08/12/2019 23:39 Nekako je logicno,ako sam pitao u ovoj temi da se ne odnosi na android jer sam naziv teme to ne obuhvata.