Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja sam u autu imao samo rezervnu gumu ali sve ostalo sto je potrebno da bi se ta guma promjenila...ni traga ni glasa hahahahhaaaa
Odem do Vlatka i lik donese sve orginalno u orginal pakovanju, postavi i jos momak koji radi kod njega donese neki "lijevak" kaze i ovo ide uz taj set!!!
Ja sam u autu imao samo rezervnu gumu ali sve ostalo sto je potrebno da bi se ta guma promjenila...ni traga ni glasa hahahahhaaaa
Odem do Vlatka i lik donese sve orginalno u orginal pakovanju, postavi i jos momak koji radi kod njega donese neki "lijevak" kaze i ovo ide uz taj set!!!
Evo ja sad od Vlatka i ekipe... sjetili su se kad si bio, pozdravljaju...
Fiesta 2010 godiste 1.6 TDCI motor, je li imaju neku manu ti motori ili su ok. Totalno mi nepoznato vozio sam samo benzince, pa me interesuje onako informativno, sta da trazim u sta da gledam...inace trazim tako Fiestu 2009 - 2012. godiste.
Mana ponekad(dizne) i podloska dizne na 3coj dizni,a ostalo samo odrzavaj i vozaj,jesi li ramisljao o 1.0 ecoboostu ?
E ova koju gledam ima 90ks, 66kw...a realno nisam razmisljao puno o tome, samo onako prije 6-7 dana uhvatio me neki vrag i vidim da cu da mijenjam auto. Sada vozim Fiestu 2005. benzin 1.3 motor. Sredio sam auto tako da sam miran iducih par godina, ali jbg...sad mi dosadan
Inace znam da je mali auto, ali realno to mi treba, nemam potrebu za vecim...ili da trazim opet benzin, pa da to regulisem sa ugradnjom plina, ne znam.
Mana ponekad(dizne) i podloska dizne na 3coj dizni,a ostalo samo odrzavaj i vozaj,jesi li ramisljao o 1.0 ecoboostu ?
E ova koju gledam ima 90ks, 66kw...a realno nisam razmisljao puno o tome, samo onako prije 6-7 dana uhvatio me neki vrag i vidim da cu da mijenjam auto. Sada vozim Fiestu 2005. benzin 1.3 motor. Sredio sam auto tako da sam miran iducih par godina, ali jbg...sad mi dosadan
Inace znam da je mali auto, ali realno to mi treba, nemam potrebu za vecim...ili da trazim opet benzin, pa da to regulisem sa ugradnjom plina, ne znam.
Drug u firmi vozio takvu Fiestu, presla na plin 250k. Bukvalno bez greske. A onda ju je neka budala ukinula na frontalnom sudaru i bacena.
Evo ja sad od Vlatka i ekipe... sjetili su se kad si bio, pozdravljaju...
Ovaj zadnji je fokus je lutka,ne čudi me da se dobro prodaje.
Danas gledam ovu kao off road verziju,karavanska,da imam lovu bio bi prvi izbor.
Activ verzija sad izguglah.
"probao" sam tog novog fokusa. Da nema ovog displejčine i da ima "normalnu" ručicu mjenjača, razmislio bih. Ovako mi se ne sviđa unutrašnjost. Svana je predobar. Ovo je verzija od (da zaokružim) 50000,00 KM.