hrasno38 wrote: ↑08/12/2019 18:29
Eto nek tebe pita siva eminencijo Klix foruma na temi o FK Zalejeznicaru. Samo me interezuje sta jedes pa si tako pametan i bistar. Kad vas ovdje pojedine covjek slusa pomislio bi da vam mali Svabo svaki mjesec kane po cvaju da ga zdusno branite a opet posto ga odlicno znam naravno on zna vise nego dobro da brani sam sebe. Ovdje specijalac nije prica o tome da li je Vranjes bio skup ili jeftin nego da li Vranjes kao fudbaler valja ili ne valja. Ti si @logovani ali ove nase plave nacije i sve ti znas pcelice Majo.....Rusi ce te ukrasti koliko si bistar i pametan. Ali dok se takvi kao ti vrte oko kluba nikada nas Zeljo nece imati napredka...NIKADA!
Ja sam ti samo odgovorio u istom stilu u kom ti pričaš s drugim ljudima.
Rekao si čovjeku da ga niko ništa nije pitao, a ovdje te svi ismijavaju kakve gluposti valjaš. I niko te nikad ništa ne pita. Ali nikad.
I šta sad ako Vranješ i valja kao fudbaler? Koga boli kurac ako ga ne možemo priuštiti.
Frajer se nije borio ni 5% koliko se bori trenutno u Borcu i ti znaš da je tako. Odović sa tim nema veze, imao je Stojan i previše prilika. Pored toga je četnik, ali hajde da to i zanemarimo, frajer u godini dana nije ništa pokazao, a kamoli da se isplatio. Naravno da ga treba nabiti nogom u guzicu.
Kritikuj ti slobodno, niko ti ne brani, samo ako kritikuješ, daj neko rješenje. Pljuni koju milju pa pomozi klubu, a ne iz fotelje gledati utakmice i očekivati napredak. Ni kartu nećeš da platiš, a nešto bi da se pitaš.
E ne mere tako.