Pusti me da uživam na prvom mjestu.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#97677 Re: Premijer liga BiH
Da uzmete i naredni derbi, mi da budemo na kraju na +1?
Gdje da potpišem
- Ricken
- Logovan
- Ricken
#97680 Re: Premijer liga BiH
Pa ne sudimo mi utakmice, to bi valjda trebala znati. Mi smo pokradeni u Širokom, sudije su nam izbile titulu. Nemoj tražiti izgovore tamo gdje ih nemožeš naći. Znači da se Krpić nije "valjao" ne bi vam uvalili 4 komada. Bio sam jučer na utkamici, i to nisam čuo,tako da izmišljaš. Usput Rođeni su imali odlične uslove na Grbavici, a naši navijači su bili 10 metara od njih i nije bilo nikakvih incidenata. Tako da ne vidim čemu izmišljanje, da ne upotrijebim težu riječ.plain vanilla wrote: ↑08/12/2019 13:18De ba, budi ozbiljan. Dosli ste kod nas sad, dobili zahvalnice sedam clanova Zelje, a Krpic se ko baba valja i prenemaze. I ti pricas o nekakvom ponasanju.Ricken wrote: ↑08/12/2019 13:10
Nije pitanje pobjeđivanja, nego načina na koji igrate utakmice, a što po mom mišljenju ne priliči klubovima sa takvom tradicijom kao Sloboda i Velež. Ponašanje vašeg golmana u Sarajevu, proviciranje i vrijeđanje publike, nije nešto, što po mom mišljenju treba Slobodi.
Dali ste nam prvi gol iako je bio prekrsaj u napadu, kod vas smo pokradeni za penal. Nemojte nas krasti pa cemo vam cvijece bacati.
A tvoji navijaci jucer vicu Mostarcima da su ih ustase trebale poklati, dabogda srusili opet Stari most i sad cemo mi ovdje palamuditi o nekakvom lijepom ponasanju. A da ne govorim sto je Osim licno nahajcao publiku svojim izjavama.
Ocisti svoju avliju pa onda mozes dalje.
Last edited by Ricken on 08/12/2019 13:29, edited 1 time in total.
- ganjeta
#97681 Re: Premijer liga BiH
To je druga stvar. Da mi je neko prije sezone nudio -1 od prvog i dva asfaltiranja komšija na pauzi ko bi to odbio?Tomahawk11 wrote: ↑08/12/2019 13:23Da uzmete i naredni derbi, mi da budemo na kraju na +1?
Gdje da potpišem![]()
Kraj je bitan i ima još 15 kola 45 bodeva
- East_side
#97682 Re: Premijer liga BiH
Kad vidimo ovaj domaci niz Zeljeznicara u zadnjih par kola, pitanje je da li bismo imali samo pod prednosti da su odigrali onu utakmicu protiv Celika na Grbavici.
A sad ozbiljno, zasto sinoc nije igrao Stilic
jos sam Amar rece u najavi kao nemamo se za sta vise cuvati jer slijedi pauza, ulazemo sve snage u ovu utakmicu da je dobijemo, tako nekako... a sinoc vidjeh da je osim Stilica falilo jos par igraca koji su igrali derbi.
Kartoni, povrede? Stvarno nisam upucen i pitam ozbiljno, bez zezanja. Ako je Amar ciljano odmarao neke prvotimce koji su imali pravo nastupa a pritom nisu povrijedjeni, onda je sam sebe pobijedio. Klasicno podcjenjivanje protivnika.
A ako isti nisu imali pravo nastupa ili su u pitanju povrede, onda povlacim ovo iznad sto sam napisao.
A sad ozbiljno, zasto sinoc nije igrao Stilic
Kartoni, povrede? Stvarno nisam upucen i pitam ozbiljno, bez zezanja. Ako je Amar ciljano odmarao neke prvotimce koji su imali pravo nastupa a pritom nisu povrijedjeni, onda je sam sebe pobijedio. Klasicno podcjenjivanje protivnika.
A ako isti nisu imali pravo nastupa ili su u pitanju povrede, onda povlacim ovo iznad sto sam napisao.
Last edited by East_side on 08/12/2019 13:31, edited 1 time in total.
- ganjeta
#97683 Re: Premijer liga BiH
Žute imao, Ramović viroza, Zeca nema već par tekmi, Kemo žute.
Bogičević hamajlija 4/4
Bogičević hamajlija 4/4
Last edited by ganjeta on 08/12/2019 13:31, edited 1 time in total.
- Ricken
#97684 Re: Premijer liga BiH
Kartoni i povrede. Štilić kartoniran. Niko nije odmarao. Na kraju smo koristili i juniore.East_side wrote: ↑08/12/2019 13:29 Kad vidimo ovaj domaci niz Zeljeznicara u zadnjih par kola, pitanje je da li bismo imali samo pod prednosti da su odigrali onu utakmicu protiv Celika na Grbavici.![]()
![]()
A sad ozbiljno, zasto sinoc nije igrao Stilicjos sam Amar rece u najavi kao nemamo se za sta vise cuvati jer slijedi pauza, ulazemo sve snage u ovu utakmicu da je dobijemo, tako nekako... a sinoc vidjeh da je osim Stilica falilo jos par igraca koji su igrali derbi.
Kartoni, povrede? Stvarno nisam upucen i pitam ozbiljno, bez zezanja. Ako je Amar ciljano odmarao neke prvotimce koji u imali pravo nastupa a pritom nisu povrijedjeni, onda je sam sebe pobijedio. Klasicno podcjenjivanje protivnika.
Last edited by Ricken on 08/12/2019 13:32, edited 1 time in total.
- budzetlija
#97685 Re: Premijer liga BiH
Ne vidim vas od magle, pozdrav sa vrha 
- Radio Sarajevo
#97686 Re: Premijer liga BiH
Štilić imao tri žuta, Ramović se razbolio pred utakmicu.East_side wrote: ↑08/12/2019 13:29 Kad vidimo ovaj domaci niz Zeljeznicara u zadnjih par kola, pitanje je da li bismo imali samo pod prednosti da su odigrali onu utakmicu protiv Celika na Grbavici.![]()
![]()
A sad ozbiljno, zasto sinoc nije igrao Stilicjos sam Amar rece u najavi kao nemamo se za sta vise cuvati jer slijedi pauza, ulazemo sve snage u ovu utakmicu da je dobijemo, tako nekako... a sinoc vidjeh da je osim Stilica falilo jos par igraca koji su igrali derbi.
Kartoni, povrede? Stvarno nisam upucen i pitam ozbiljno, bez zezanja. Ako je Amar ciljano odmarao neke prvotimce koji u imali pravo nastupa a pritom nisu povrijedjeni, onda je sam sebe pobijedio. Klasicno podcjenjivanje protivnika.
Zašto Zajmović nije ušao samo Amar zna, ali jebiga, da je Subašić dao gol, niko ne bi to pitao.
Ermin Zec je povrijeđen, Kemo odrađivao žute.
O Asimu Zecu se ne priča.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#97687 Re: Premijer liga BiH
Ti rece nije stvar u pobjedi nego u ponasanju? Ili to ne vrijedi za vas?Ricken wrote: ↑08/12/2019 13:26
Pa ne sudimo mi utakmice, to bi valjda trebala znati. Mi smo pokradeni u Širokom, sudije su nam izbile titulu. Nemoj tražiti izgovore tamo gdje ih nemožeš naći. Znači da se Krpić nije "valjao" ne bi vam uvalili 4 komada. Bio sam jučer na utkamici, i to nisam čuo,tako da izmišljaš. Usput Rođeni su imali odlične uslove na Grbavici, a naši navijači su bili 10 metara od njih i nije bilo nikakvih incidenata. Tako da ne vidim čemu izmišljanje, da ne upotrijebim težu riječ.
Da niste prvi gol dali iako je bio prekrsaj u napadu, niko ne zna sta bi bilo kasnije.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- Ricken
#97690 Re: Premijer liga BiH
@Plain Vanilla:
Pa nisam siguran da je isto porediti "valjanje" kojeg se ne sjećam niti je Krpić taj tip igrača i pokazivanje genitalija publici na sjevernoj trbini i srednjeg prsta od strane Lakića.
Pričaš o stvarima koje su stvar procjene, tebi je ono faul, sudiji nije. Nije ni meni. Realno pogleda niste imali prema Eriću, tako da ne vidim čemu omalovažavanje pobjede, osim da je riječ o čistim kompleksima. Živjela.
Pa nisam siguran da je isto porediti "valjanje" kojeg se ne sjećam niti je Krpić taj tip igrača i pokazivanje genitalija publici na sjevernoj trbini i srednjeg prsta od strane Lakića.
Pričaš o stvarima koje su stvar procjene, tebi je ono faul, sudiji nije. Nije ni meni. Realno pogleda niste imali prema Eriću, tako da ne vidim čemu omalovažavanje pobjede, osim da je riječ o čistim kompleksima. Živjela.
Last edited by Ricken on 08/12/2019 13:40, edited 1 time in total.
- East_side
#97691 Re: Premijer liga BiH
Hvala Vam svima na odgovorima
Cinjenica je da smo i mi a i vi tarabe kad nam fali par kljucnih igraca.
Dokaz je i jucerasja i tekma gdje smo jedva izvukli bod protiv ekipe koja je zakovana za dno.
Dok se mi ovdje zajebavamo jel bolje biti jesenji prvak ili poniziti komsiju u dva derbija, Borac se opasno primice.
Kako dosad igraju i FKS i FKZ, ne bi bilo cudo da Borac (uz sve ovo guranje i penale) uzme titulu na kraju.
Cinjenica je da smo i mi a i vi tarabe kad nam fali par kljucnih igraca.
Dokaz je i jucerasja i tekma gdje smo jedva izvukli bod protiv ekipe koja je zakovana za dno.
Dok se mi ovdje zajebavamo jel bolje biti jesenji prvak ili poniziti komsiju u dva derbija, Borac se opasno primice.
Kako dosad igraju i FKS i FKZ, ne bi bilo cudo da Borac (uz sve ovo guranje i penale) uzme titulu na kraju.
- Ricken
#97692 Re: Premijer liga BiH
Pa ti meni reče da pilim naopako. Samo i vama je protiv Zvijezde strašan kiks. Dva boda koja će ipak trebati nekako nadoknaditi, jer čisto sumnjam da će se drugi klizati kod Zvijezde.Tomahawk11 wrote: ↑08/12/2019 13:32
![]()
Rekoh da ne bih da kvarim slavlje, ali je mirisalo da poslije onolike galame ide hladan tuš![]()
Ne kažem da niste imali razloga za isto, ali treba ipak pomalo puhati i na hladan jogurt.
- Ricken
#97693 Re: Premijer liga BiH
I meni bi bila magla nakon 8. Razumijem
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#97694 Re: Premijer liga BiH
Ma Ricken, ti se stosta ne sjecas. Cuj sudiji nije bio prekrsaj, pa eto nije ni bio. A ovdje se poslije svake utakmice vrse analize svake sudijske odluke
Kaman SiminHan, do titule
Kaman SiminHan, do titule
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#97695 Re: Premijer liga BiH
Zavisi kako gledaš. Mi smo izašli iz derbija devastirani, otišao trener, nekih igrača nije bilo, kad se pogledaju rezultati ovog kola, bod je dobar.
Zvijezda jeste fenjeraš, ali je ta ista Zvijezda naružila Zrinjskog koji je vas dobio kolo prije toga.
Nemoj biti siguran da neće, oni su i prošle sezone bili katastrofa prvi dio, onda u drugom dijelu imali onaj veliki niz pobjeda.
Problem kako ćemo mi nadoknaditi dva boda, a vi kući prosuli bodove sa Borcem, Slobodom, Širokim, Veležom
- budzetlija
#97696 Re: Premijer liga BiH
- ganjeta
#97697 Re: Premijer liga BiH
Halal od mene, dva puta vas poniziti u par mjeseci, golemo
- Logovan
#97698 Re: Premijer liga BiH
Nekome glavni cilj prvo mjesto, nekome pobjeda u derbiju, kako ko.
- ganjeta
#97699 Re: Premijer liga BiH
U centar kao i 20 tisuća tvojih komentara 
- budzetlija
#97700 Re: Premijer liga BiH
Utjehuuuu, dajte mi utjehuuuu 
Esmeralda bila slijepa kad je zeljeznicar zadnji put osvojio titulu
Esmeralda bila slijepa kad je zeljeznicar zadnji put osvojio titulu