Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
preludezalude wrote: ↑08/12/2019 13:21
Meni cudno skroz da je ECU. Nece da upali na svoj akumulator a hoce kad se preklema. I ispade da je ECU! Cudno skroz.
nema ti sta cudno biti jedno 10 kvarova takvih sam imao s renoima,twingo,clio....regularno se vozili auti,ugaseni navece ,ujutro ne moze upaliti... ecu riknuo.a kad nije prekleman ima 11.5-12v,kad preklemas 14v tako da nekad ima smisla...
Imam ponekad problem sa parking senzorima Scenik mk2 (fabrički) naime, ponekad kad ubacim u rikverc pocne pistatit neprestao kao da sam totalno blizu neke prepreke a ponekad najnormalnije rade..šta bi moglo biti
zateznistub wrote: ↑11/12/2019 09:44
Imam ponekad problem sa parking senzorima Scenik mk2 (fabrički) naime, ponekad kad ubacim u rikverc pocne pistatit neprestao kao da sam totalno blizu neke prepreke a ponekad najnormalnije rade..šta bi moglo biti
jedan jaran je imao slican problem ,branik bio farban 3-4 puta (debeo sloj farbe na senzorima).ali ne mora biti to ,mozda se javi jos neko sa slicnim problemom.
zateznistub wrote: ↑11/12/2019 09:44
jedan jaran je imao slican problem ,branik bio farban 3-4 puta (debeo sloj farbe na senzorima).ali ne mora biti to ,mozda se javi jos neko sa slicnim problemom.
Onako laički mislim da nije do farbe. Može li biti šta do vlage? Ako sam dobro upratio, samo kad ima padavina javlja se ovo "neosnovano" pištanje...
spree wrote: ↑04/01/2020 10:36
Bilo je negdje cini mi se na ovoj temi, ali ne mogu nikako da nadjem. Koji su najbolji diskovi i pločice i gdje ih kod nas kupiti?
Ovisi sta je za tebe "najbolje". Da li je najbolje da traju sto duze? Ili je najbolje da koce sto bolje? Tesko je dobiti oboje.
spree wrote: ↑04/01/2020 10:36
Bilo je negdje cini mi se na ovoj temi, ali ne mogu nikako da nadjem. Koji su najbolji diskovi i pločice i gdje ih kod nas kupiti?
Ovisi sta je za tebe "najbolje". Da li je najbolje da traju sto duze? Ili je najbolje da koce sto bolje? Tesko je dobiti oboje.