Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote: ↑07/12/2019 11:18
Mislis da je na grbavici drukcije?
Ovo hajcanje nije ok i slabo sta dobro da ce donjet na duze staze.
S koje god strane da dolazi. Ne opravdava cilj bas toliko sredstva majka mu stara.
Pa Amar Osim je jedan od direktnih krivaca za narusavanje odnosa izmedju navijackih grupa u Sarajevu. On je isforsirao pricu oko ogranicavanja prostora "gostujucim" navijacima, poredeci to sa svojom kafanom. Naravno debili medju navijacima Zeljeznicara su bili odusevljeni.
Cak je u jednom intervjuu spominjao neke navijacke tuce, nesto oko fer tuca i sl.
Evo i sad protiv Veleza neofirno poziva na psovanje i izivljivanje domace publike
Vidis i na forumu radiosarajevo, nosara i slicni forsiraju zrinjski ispred BH velikana Veleza
Velež nije velikan zadnjih 30 godina.
Uvijek ću forsirati normalan klub u odnosu na ciganluk.
- Uvodi se zabrana održavanja organizovanih sportskih i kulturnih aktivnosti na otvorenom prostoru, u cilju smanjenja kretanja i izlaganja stanovništva štetnim materijama, koje vrši organ MUP-a na zahtjev organa državne uprave nadležnog za poslove zdravstva. Ovu mjeru dužni su provesti Ministarstvo za obrazovanje, nauku i mlade KS, Ministarstvo zdravstva i MUP KS;
Radio Sarajevo wrote: ↑07/12/2019 11:14
Dovoljno puta sam bio u Vrapčićima da bih mogao donijeti zaključak. Barem deset puta sam tamo gledao Želju, i shvatio sam da tu nema nikakve razlike između njih i Zenice ili Tuzle.
Radio Sarajevo wrote: ↑07/12/2019 11:14
Dovoljno puta sam bio u Vrapčićima da bih mogao donijeti zaključak. Barem deset puta sam tamo gledao Želju, i shvatio sam da tu nema nikakve razlike između njih i Zenice ili Tuzle.
Ovo penal?? Sudija glupan konta ako je usao klizeci bez kontakta da je to penal.Znaci po padu vidis da nije bilo kontakta..Poklonu se ne gleda u zube..I jos likovi ovdje pisu "cist penal" Znaci totalno ga je glupan iz Zvijezde promasio sa kontaktom..
Last edited by Melbourne_Australia on 07/12/2019 14:52, edited 1 time in total.
Melbourne_Australia wrote: ↑07/12/2019 14:50
Ovo penal?? Sudija glupan konta ako je usao klizeci bez kontakta da je to penal.Znaci po padu vidis da nije bilo kontakta..Poklonu se ne gleda u zube..
Ovakvih penala je svirano hejbet u nasem prvenstvu ako cemo posteno. A Handzic ima vise nego dovoljno iskustva da zna kada treba pasti
Ovo penal?? Sudija glupan konta ako je usao klizeci bez kontakta da je to penal.Znaci po padu vidis da nije bilo kontakta..Poklonu se ne gleda u zube..
Ovakvih penala je svirano hejbet u nasem prvenstvu ako cemo posteno. A Handzic ima vise nego dovoljno iskustva da zna kada treba pasti
Nije poenta jeli se sviralo ili nije..Kontakt se gleda a ovdje ga nema..To sto je on pao i iskreno lose je pao ne znaci da je penal,da mi je sin ovo bi napisao.
Nije poonta jeli se sviralo ili nije..Kontakt se gleda a ovdje ga nema..To sto je on pao i iskreno lose je pao ne znaci da je penal,da mi je sin ovo bi napisao.
U 90% slucajeva ovo nase sudije sviraju kao penal....mislim boli me kurac za Sarajevom i bio bi naravno najsretniji da su zijanili ali ovo kod nas sudije sviraju kao penal a tamo gdje je VAR to je druga prica.
Pa hoce li se više sankcionisati ovo trolanje teme i ponavljanje kao papagaj nije bio penal nije bio i onda doda ono odvratno lopovi i tako neke umobolne rijeci.
90minut wrote: ↑07/12/2019 14:59
Pa hoce li se više sankcionisati ovo trolanje teme i ponavljanje kao papagaj nije bio penal nije bio i onda doda ono odvratno lopovi i tako neke umobolne rijeci.
Uvijek par istih.
Hoce kad napises to isto kada tvoje kolege sa tribine rade istu stvar. Ne moze parcijalno....
Uvijek par istih.
Moderacija, hoce li se ovo sankcionisati ovo vrijeđanje cijenjenih forumaša
Last edited by LSD on 07/12/2019 15:06, edited 1 time in total.
Uvijek par istih.
Moderacija, hoce li se ovo sankcionisati ovo vrijeđanje
Neka ga, simpatičan je, umalo se nije za glavu skratio poslije derbija.
Uvijek par istih.
Moderacija, hoce li se ovo sankcionisati ovo vrijeđanje
Neka ga, simpatičan je, umalo se nije za glavu skratio poslije derbija.