Jel ovo znaci da ako nemas Telemah ne mozes gledati reprezentaipciju?
Koja sramota s obzirom da telemah koristi drzavne stubove rasvjete da sprovede svoj signal do korisnika. Potkradaju nam drzavu i ode sav novac van BiH
Samo BH Telecom
Moderator: Benq
Jel ovo znaci da ako nemas Telemah ne mozes gledati reprezentaipciju?
Kad se proda elektroprivreda nece biti drzavni stubovi

Doma sport.
Ma neka kupe i taj kanal. Ali da se cijena osnovnog paketa ne povećava. Nisu oni džabe pravili anketu prije uvođenja SK. Što se mene tiče neka i njega posebno naplaćuju, kao i sve sport klubove.zippoo87 wrote: ↑05/12/2019 20:14 ja nesto ne vjerujem da ce Moja Tv ostati bez nova sport kanala ali da su u BHT teski uhljebi,uhljupi i diletanti,to su cinjenice i ne bi me cudilo i da su ih preveslali ili da ce im ovaj kanal sada odatno naplacivati,jer je novi kanal,koji realno gledajuci,nema veze sa sport klub kanalima,iako su sve eksluzive sa SK prebacili upravo na ovaj novi kanal
Ako je tako, šta ih može spriječiti da opet ne povade sadržaj i otvore kanal "najnoviji sport tv" i tako u nedogled? Pa zamisli da sad MTS ili telekom srbije otvori novi kanal "nova arena tv " pa ubaci ligu prvaka i derbi utakmice talijana ,francuza, Uefa lige itd?allem_77 wrote: ↑05/12/2019 20:39Ma neka kupe i taj kanal. Ali da se cijena osnovnog paketa ne povećava. Nisu oni džabe pravili anketu prije uvođenja SK. Što se mene tiče neka i njega posebno naplaćuju, kao i sve sport klubove.zippoo87 wrote: ↑05/12/2019 20:14 ja nesto ne vjerujem da ce Moja Tv ostati bez nova sport kanala ali da su u BHT teski uhljebi,uhljupi i diletanti,to su cinjenice i ne bi me cudilo i da su ih preveslali ili da ce im ovaj kanal sada odatno naplacivati,jer je novi kanal,koji realno gledajuci,nema veze sa sport klub kanalima,iako su sve eksluzive sa SK prebacili upravo na ovaj novi kanal

Ne mogu ni ja gledati utakmice Premijer lige BiH, ako ne uplatim BH Telecomu 2 KM ili ako ne nađem stream, a sve zato što su potpisali takav ugovor sa Savezom pa se klubovi ništa ne pitaju. Istina, mogu gledati određene utakmice na Arena Sport BiH ili BHT1, ali samo one koje je BH Telekom dodijelio. Uz sve to mi se pruža vrlo loša kvaliteta slike. Ljudi snimaju sa jednom kamerom pa ne možeš ni procijeniti da li je sudija pogriješio ili ispravno dosudio.
pa to bi trebalo pravnici da odrade posao i uprava firme i da zastite firmu pomocu pravnih mehanizama,zato sam i napisao da tu rade diletanti,neznalice i politicki uhljebi i da me ne bi iznenadilo da su ovi iz Telemacha namirisali lovu medju ovim neznalicamasencobih wrote: ↑05/12/2019 21:01Ako je tako, šta ih može spriječiti da opet ne povade sadržaj i otvore kanal "najnoviji sport tv" i tako u nedogled? Pa zamisli da sad MTS ili telekom srbije otvori novi kanal "nova arena tv " pa ubaci ligu prvaka i derbi utakmice talijana ,francuza, Uefa lige itd?allem_77 wrote: ↑05/12/2019 20:39Ma neka kupe i taj kanal. Ali da se cijena osnovnog paketa ne povećava. Nisu oni džabe pravili anketu prije uvođenja SK. Što se mene tiče neka i njega posebno naplaćuju, kao i sve sport klubove.zippoo87 wrote: ↑05/12/2019 20:14 ja nesto ne vjerujem da ce Moja Tv ostati bez nova sport kanala ali da su u BHT teski uhljebi,uhljupi i diletanti,to su cinjenice i ne bi me cudilo i da su ih preveslali ili da ce im ovaj kanal sada odatno naplacivati,jer je novi kanal,koji realno gledajuci,nema veze sa sport klub kanalima,iako su sve eksluzive sa SK prebacili upravo na ovaj novi kanal
Taj ugovor sa savezom je vise sadaka.avetinja wrote: ↑05/12/2019 21:57Ne mogu ni ja gledati utakmice Premijer lige BiH, ako ne uplatim BH Telecomu 2 KM ili ako ne nađem stream, a sve zato što su potpisali takav ugovor sa Savezom pa se klubovi ništa ne pitaju. Istina, mogu gledati određene utakmice na Arena Sport BiH ili BHT1, ali samo one koje je BH Telekom dodijelio. Uz sve to mi se pruža vrlo loša kvaliteta slike. Ljudi snimaju sa jednom kamerom pa ne možeš ni procijeniti da li je sudija pogriješio ili ispravno dosudio.
Zivimo u banani drzavi, koja nije sposoba zastiti ni svoju imovinu, a kamo li nesto drugo.
U SRB je politički rat Šolak - Vučić tj SBB - Telekom. Telekom je napravio firmu Supernova (kupovinom manjih KTV operatora) i sada ima SK i AS. SBB to nema, i nije mogao da spriječi veliki odliv korisnika (sa 60% tržišta TV distribucije i 50% interneta spali su na cca 30%) samo u zadnjih godinu dana. Da bi to pokušali da zaustave napravili su kanal Nova Sport i njega neće imati Supernova (MTS nem SK).