Zato ja vec dugo predlazem da mi kao krajnja slobodna destinacija da ne bi ispastali treba otvoreno objasnjavati migrantima gdje i kako prijeci u Hr=EU pa ako treba i putokaze postavljati.Challenger_ wrote: ↑05/12/2019 10:34Zašto to ne rade policije Grčke (u koju dolaze iz Turske), S. Makedonije, Srbije, odnosno Albanije i Crne Gore?Maraschino wrote: ↑05/12/2019 08:55Pa zasto to ne radi MUP eresa?ST11 wrote: ↑05/12/2019 06:56 Tako, kako to rade svakome, koji ilegalno predje SLO granicu. Zbog vlastite bezbijednosti naredi mu se lezanje na stomaku sa rukama iza vrata ili ledja, odradi se zakonska procedura za ovakav slucaj i odveze ga (ih) na policijsku stanicu. Probaj, i ti ces dobiti isti tretman.
https://siol.net/novice/slovenija/polic ... vni-503052
Znamo da je EU licemjerna pa salje neke pare i izaslanike u Bihac umjesto da to rjesava u Grckoj.
Srbija ih otvoreno prebacuje ovamo uz pomoc Dodikove policije, zandarmerije i opstrukcija u granicnoj policiji pa kada je tako mi treba otvoreno da prosledjujemo migrante na zapad a pricati kako to ne cinimo i kako treba rjesavati problem migranata.