Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
karanana wrote: ↑04/12/2019 17:12
dobre serije prave srbi.
Sjetio sam te se neku noć. Gledaj seriju O Negocio, ako već nisi
imdbovo sam i pretpostavljam da je ovo:
Karin, Magali and Luna are three call klix, who decide to apply some marketing knowledge on the world's oldest profession.
zvuci interesantno a iznenadjujuce i ocjena je vrlo dobra.
karanana wrote: ↑04/12/2019 17:12
dobre serije prave srbi.
Sjetio sam te se neku noć. Gledaj seriju O Negocio, ako već nisi
imdbovo sam i pretpostavljam da je ovo:
Karin, Magali and Luna are three call klix, who decide to apply some marketing knowledge on the world's oldest profession.
zvuci interesantno a iznenadjujuce i ocjena je vrlo dobra.
Jeste, jeste to je ta. Ja sam još na prvoj sezoni, i super mi je urađena serija. HBO produkcija je u pitanju.
chakany wrote: ↑04/12/2019 16:44
Maloprije sam malo čačkao po imdb-u, i naletio sam na par serija koje dolaze u 2020. godini. Riječ je o serijama iz Srbije, i na plakatu svake serije stoji FIREFLY. Riječ je o serijama :
Zanimljive mi se čine, samo ne znam kad tačno u 2020. godini dolaze ove serije.
rekose neki dan u nekoj prici da se snimaju 22 dvije serije u srbiji ovih dana. ukljucuje one sto vec idu i one sto ce tek doci. 22 serije za balkanske uvjete nije uopce mala stvar.
autor serije kaze " Dio price Valerie Plame koji me najvise fascinirao je bio kad sam saznao da naftna kompanija za koju je radila nije uopste znala da je ona agent CIA i da je morala da redovno dolazi na posao svaki dan i obavlja svoje duznosti na poslu da ne bi dobila otkaz. Imala je oko mjesec dana da se pripremi za taj posao i da nauci da ga obavlja profesionalno. Htio sam da napravim u seriji takvo cudno okruzenje gdje nas lik radi za medjunarnodnu firmu koja se bavi inzinjeringom..."
Valerie je aktivna i danas na politickoj sceni USA kao javna licnost.
Gleda li iko ovu srbijansku seriju Dug moru iz SuperStar TV produkcije? Baš me zanima kakva je. Vidim da ide i na RTS 1, ali mi na Telemachu nemamo RTS kanale.
Nešto mi glupo da je gledam preko interneta i tražim neke stranice za gledanje. Sačekat ću da je neko od naših TV stanica otkupi. Kad sam mogao čekati seriju Besa, mogu i Dug moru.
milejovic1971 wrote: ↑06/12/2019 11:14
Top Boy, je bas TOP seija, nisam ni znao za istu, sto neko rece pravi uvod u Gomora seriju... od mene 8+
Vrh serija i ja je nedavno pogledao ukljucili smo se u pravo vrijeme kad skontaš da je prva sezona bila 2011 druga 2013 i onda ne znam znas li kako je reper Drake se javio krivo mi bilo što se otkazala kupio prava i sklopio dogovor s netflixom za 3 sezonu..
Nadam se i 4 sezoni materijala ima za još jednu malo je reci.