Ovo njih itekeko brine. Ako se uzbunjivaci propisno zastite, sve ce im se izmaci kontroli.Također, odbijen je i prijedlog da se na dnevnom redu nađe Nacrt zakona o uzbunjivačima.
SDA-All about
- drug_profi
#42376 Re: SDA-All about
-
putokaz1
#42377 Re: SDA-All about
Sa uzbunjivscina se zna...samo oreko noci nestane
- Better Man
#42378 Re: SDA-All about
Davne 1990. godine sam rekao da ako SDa dođe na vlast da će odvesti državu u propast. To je najgora ološ mafijaška. Sljedbenici fašista iz drugog svjetskog rata i saradnici ustaške vlasti.
- bingov buraz
#42379 Re: SDA-All about
Ništa pogodio nisi,ideologija je kod njih na solidnom 33. mjestu,lova lova i lova na prva tri.
-
Patton44
#42380 Re: SDA-All about
fali ti ono a muslimanski narod u nestanak.Better Man wrote: ↑03/12/2019 22:36 Davne 1990. godine sam rekao da ako SDa dođe na vlast da će odvesti državu u propast. To je najgora ološ mafijaška. Sljedbenici fašista iz drugog svjetskog rata i saradnici ustaške vlasti.
- vatrogasac
#42381 Re: SDA-All about
Ja sam skont'o to isto, ali godinu dana poslije tebe kada sam vidio da oni što su uništavali jugoslovensku privredu bacaju knjižice bivše partije i učlanjuju se i ta matrica je eto preovladala i uništava i stranku i državu. Slično stanje je u SDS-u, SNSD-u, HDZ-u....ako se pogledaju biografije ljudi koji vode te stranke. SDP se razlikuje od svih njih što su ipak zadržali i stare knjižice.Better Man wrote: ↑03/12/2019 22:36 Davne 1990. godine sam rekao da ako SDa dođe na vlast da će odvesti državu u propast. To je najgora ološ mafijaška. Sljedbenici fašista iz drugog svjetskog rata i saradnici ustaške vlasti.
- cadburry
#42382 Re: SDA-All about
Slušajući šta je SDA sve radila u javnim preduzećima u Kantonu Sarajevo, ne mogu da se ne zapitam zašto toliko SDA prezire bošnjački narod? Zbog čega ga godinama sistemski pljačka i unazađuje?
- Leverage
#42383 Re: SDA-All about
Ma to ti je samo kolateral insistiranja na kako ličnim tako i osobnim interesima.
Bošnjaci će učiniti civilizacijski (pa i evolutivni) skok onog momenta kad odbace SDA skupa sa svim što predstavlja.
A ako ćemo iskreno, moramo odbaciti i dio sebe tim povodom.
Bošnjaci će učiniti civilizacijski (pa i evolutivni) skok onog momenta kad odbace SDA skupa sa svim što predstavlja.
A ako ćemo iskreno, moramo odbaciti i dio sebe tim povodom.
- bunk
#42384 Re: SDA-All about
Ybg prvo valja odbaciti komunisticko naslijedje
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#42385 Re: SDA-All about
sad ce vam šČepa uljetjet su rukicama za KS radi helikoptera
nasta spade kuca Petrovica
- drug_profi
#42386 Re: SDA-All about
Iz komunistickog mi prelazimo u feudalno. U rikverc idemo.
A da ce Bosnjaci napraviti civilizacijski skok - neće. Svi koji civilizacijski odmaknu od prosjeka shvate da je ovdje Bog rekao laku noć i odu put zapada gdje se osjećaju ipak prilagođeniji.
- bunk
#42387 Re: SDA-All about
Bosnjaci nikome vise nikad nece polagati racune.
To je prvo.
A jel feudalno,socijalisticko,komunisticko ili demokratsko to odlucuju glasaci na izborima.
To je prvo.
A jel feudalno,socijalisticko,komunisticko ili demokratsko to odlucuju glasaci na izborima.
- drug_profi
#42388 Re: SDA-All about
pa da, o tom i pricam.
-
izvrsni direktor
- Vozim: Premium
#42389 Re: SDA-All about
citati velikih:
Mrš u pi*ku materinu" - Suad Zeljković SDA premijer kantona sarajevo, poručio novinarki na pitanje hoce li podnijeti ostavku.
"Kad ste me izabrali sad me trpite 4 godine" - Nežad Branković
"Ne sjećam se kako sam kupio stan, ali znam da je sve urađeno po zakonu" - Nedžad Branković.
„Ne vidim zašto ne mogu stanovati gdje je stanovala elita?!" - Nedžad Branković
„Tajo, bojim se” - Samir Siljadžić
Oči su ti ko more u plićaku" - Salko Obhodžaš
"Nijedan doktor nece lijeciti djevojcicu!"- Sebija
FADile oprosti:
“Mi smo u BiH od naša dva najveća trgovca, Binga i Konzuma, tražili prvih deset stavki u našoj potrošnji. Vjerujte da su tu tri esencijalne životne namirnice, a ostalo su nebitne stvari. Sama činjenica da mi trošimo milijardu KM na mobitele i komunikaciju govori da na to trošimo više nego na hljeb i ulje.”
Mrš u pi*ku materinu" - Suad Zeljković SDA premijer kantona sarajevo, poručio novinarki na pitanje hoce li podnijeti ostavku.
"Ne sjećam se kako sam kupio stan, ali znam da je sve urađeno po zakonu" - Nedžad Branković.
FADile oprosti:
“Mi smo u BiH od naša dva najveća trgovca, Binga i Konzuma, tražili prvih deset stavki u našoj potrošnji. Vjerujte da su tu tri esencijalne životne namirnice, a ostalo su nebitne stvari. Sama činjenica da mi trošimo milijardu KM na mobitele i komunikaciju govori da na to trošimo više nego na hljeb i ulje.”
-
putokaz1
#42390 Re: SDA-All about
Izabrali smo 2018-2022 i zato čekajmo 2022izvrsni direktor wrote: ↑04/12/2019 16:26 citati velikih:
FADile oprosti:
- thekupus
#42391 Re: SDA-All about
Šta je ovo, muk na forumu nakon današnje vanredne sjednice?
Faktor ništa, ni slova.
Vidim Efendić nešto piše jedini malo da relativizira šokantne činjenice iznesene, baš hrabro s njegove strane
Faktor ništa, ni slova.
Vidim Efendić nešto piše jedini malo da relativizira šokantne činjenice iznesene, baš hrabro s njegove strane
-
The BEN10
#42393 Re: SDA-All about
Bravo, vi iz SDA svakom riječi samo pokazujete da se ni Boga Uzvišenog ne bojite.
Hoćete, polagat ćete račune pred Stvoriteljem svih svjetova, pred Onim koji vidi i najmanju zerru od učinjenog šerra (zla).
""I bojte se Dana kada ćete se svi Allahu vratiti, kada će se svakome ono što je zaslužio isplatiti - nikome krivo neće učinjeno biti."(El-Beqara 281)"
"A tog dana (Sudnjeg) neka lica će tamna biti..." - ovako će griješnici, ma ko oni bili, strepiti od kazne koja ih čeka zbog svega šta su radili.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sudski- ... /191204202
Velika je nepravda učinjena napaćenom narodu. Bojte se dova oštećenih, jer između njih i Stvoritelja ne postoji prepreka. Savjetujem vas da se iskreno i što prije pokajete, i tražite halala/oprosta od naroda jer Bog NEĆE OPRAŠTATI GRIJEHE NAČINJENE STVORENJIMA, to je između stvorenja.Sudski vještak procijenio da je vrijednost kioska na Baščaršiji 19.900 KM
-
The BEN10
#42395 Re: SDA-All about
Prvo se pobrinite za svoje grijehe, jer: "toga Dana, nijedan griješnik neće tuđe grijehe nositi..." (Kur'an - ako uopšte u Boga vjerujete)
Drugo - tih 40 miliona je eventualno tek namjera da se počini grijeh, kojeg ćemo svi pratiti kako će završiti.
-
izvrsni direktor
#42396 Re: SDA-All about
Zanimljivi su mi oni sto ih politika ne zanima ali ne mogu da sute na kradju svih politicara, kako uopce ne komentarisu iznesene cinjenice o stotinama miliona velikom kriminslu...
Isto i oni koji ne glasaju za sda ali kad vide sta sestorka radi...i oni se ne oglasavaju o novostima ovim.
Isto i oni koji ne glasaju za sda ali kad vide sta sestorka radi...i oni se ne oglasavaju o novostima ovim.
-
izvrsni direktor
- bunk
#42398 Re: SDA-All about
Nisi svoj,uzmi snickers.izvrsni direktor wrote: ↑05/12/2019 10:40I..koje je tvoje opravdanje za kiosk od 250 000 ukupne vrijednosti 19 000 ? Helikopter?
-
The BEN10
#42399 Re: SDA-All about
I da sam sebe citiram.
Iskreno, ne mogu da zamislim da iskrenom mu'mina ne tangira citiranje hadisa i Kur'anskih ajeta koji govore o društvenoj odgovornosti i upozorenju na Božiju kaznu koja slijedi na drugom svijetu. Hej ba, radi se o prijetnji najvećeg stepena, o vječnoj patnji. I vi ništa, zezate se...
K'o da gledam profil SDA saffa kojeg to ne tangira: obični nacionalisti odjeveni u odjeću Islama, čiste interesdžije, kojima je vjera običan folklor.
Boga mi, čuvajte se jarani moji. Tuđi hakk (pravo), a budžet to jeste, je opasna stvar. Teško li se onome ko dirne u imetak siromaha, siročadi, mentalno oboljelih. Prema jednom hadisi-šerifu, neka žena će završit u Džehennemu samo zato što je mačku mučila glađu!
Zamislite se dobro nad sudbinom onoga koji unesrećuje čovjeka - najveličanstvenije Božije stvorenje na zemlji, Njegovog namjesnika...
-
izvrsni direktor
#42400 Re: SDA-All about
Boga se trebaju bojati samo oni koji nisu u sda