Mislim da je oprostio jer je zakasnio, nastupila zastara. Nek halali ako grijesim.
Pa nek naplacuju, dokle god mi ne pocnemo tuziti preCjednike za lose poslovanje, oni ce tuziti nas.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mislim da je oprostio jer je zakasnio, nastupila zastara. Nek halali ako grijesim.
U pravu si isplivat ce tamo negdje u maju 2020Analiticarr wrote: ↑04/12/2019 20:28TO NISU NAVIJACI FKS NEGO NAVIJACI JEDNE OSOBE!hrasno38 wrote: ↑04/12/2019 20:23Nakon freneticnog pljeskanja i odobravanja Sabrininih poteza kada je popisala navijace Zelje za tribinu mlaz se sada okrenuo u suprotnom smjeru i pis ide ko slap prema vlastitim navijacima. Uprava navijace pravo ozbiljno shvata .....U svakom slucaju ponovit cu da mi je zao Musemica jer on jeste istinska legenda sa Koseva i ono sto je Amar za Zelju to je Husref za Sarajevo a sve ostalo me raduje iz jednog jedinog razloga a to su ona svrsavanja na probleme Zelje posljednjih godina i onaj freneticni pljesak za Zrinjski! Radi toga im zelim da propadnu ko kauc!Dead Man Walking wrote: ↑04/12/2019 20:18 Kasno se ukljucih - nije bio sastanak? Popisala ih Sabrina? Lazessss![]()
Ovo drugo si u pravu. Husref je isti Amar. Zna se dobro zasto. Samo sto Husref nije pobjegao na ''odmor'' nego je otjeran. A Amarova djela u Zelji ce tek isplivati na povrsinu.![]()
Ne postoji bojkot ali postoji ''bojkot''. To ti je ono kad nekom dosadi necija tortura pa mu sve prekipi i radi nesto preko volje. Tako su i nasi igraci igrali preko volje i bilo im je svejedno hoce li izgubiti ili pobijediti. Ne zelim ponovo objasnjavati zasto je to tako jer sam prije pisao o tome ali su me zbog toga nazivali strumfom i manijakom.avetinja wrote: ↑04/12/2019 20:28A možeš li mi odgovoriti na ovo pitanje. Postoji li bojkot igrača i pokušaj Jahića da otjera Musemića ili je to sve izmišljotina da se isti zadrži na klupi i da se opravdaju loši rezultati i igra?Analiticarr wrote: ↑04/12/2019 20:24 Nam radi sa njima i vec su neki od njih bili kod nas.
Mogu oni ali ZA KOLIKO NOVCA i kakva konkurencija ih ceka u tim evropskim klubovima, druze? Ovdje je sve mnogo jeftinije a poznati smo po rasadniku talenata. I nije u pitanju samo akademija, gradice se mnogo vise od toga. Najveci problem su vlast i zemljiste.
![]()
El fatiha, da mu zemlja bude laka.Melbourne_Australia wrote: ↑04/12/2019 22:06 Napustio nas je nas legendarni Napoli..On i njegov megafon nikad nece biti zaboravljen..Neka mu je lahka Bosanska zemlja.
demokratija, pravo na misljenjebudzetlija wrote: ↑04/12/2019 22:12 Pravi navijac jelsta bi se nagovorio tim pravim navijacima, al zabranjeno lajati
![]()
Pravi navijac, to je neko kao sto je Bili pretpostavljamibizza wrote: ↑04/12/2019 22:14demokratija, pravo na misljenjebudzetlija wrote: ↑04/12/2019 22:12 Pravi navijac jelsta bi se nagovorio tim pravim navijacima, al zabranjeno lajati
![]()
![]()
animus wrote: ↑04/12/2019 22:13El fatiha, da mu zemlja bude laka.Melbourne_Australia wrote: ↑04/12/2019 22:06 Napustio nas je nas legendarni Napoli..On i njegov megafon nikad nece biti zaboravljen..Neka mu je lahka Bosanska zemlja.
Mladji odlaze u Njemacku a stariji na nebo. Tribine su nikad praznije.
Te pokusaje humora mozes prosipati ovoj djecici ili nekom ko nije upucen. Molite boga da titulu ne osvojite jer ce to samo produziti njegovu vladavinu i jos vise vas zaduziti. Evo ti jedan djelic tih njegovih sadanjih djela:hrasno38 wrote: ↑04/12/2019 21:59U pravu si isplivat ce tamo negdje u maju 2020Analiticarr wrote: ↑04/12/2019 20:28TO NISU NAVIJACI FKS NEGO NAVIJACI JEDNE OSOBE!hrasno38 wrote: ↑04/12/2019 20:23
Nakon freneticnog pljeskanja i odobravanja Sabrininih poteza kada je popisala navijace Zelje za tribinu mlaz se sada okrenuo u suprotnom smjeru i pis ide ko slap prema vlastitim navijacima. Uprava navijace pravo ozbiljno shvata .....U svakom slucaju ponovit cu da mi je zao Musemica jer on jeste istinska legenda sa Koseva i ono sto je Amar za Zelju to je Husref za Sarajevo a sve ostalo me raduje iz jednog jedinog razloga a to su ona svrsavanja na probleme Zelje posljednjih godina i onaj freneticni pljesak za Zrinjski! Radi toga im zelim da propadnu ko kauc!
Ovo drugo si u pravu. Husref je isti Amar. Zna se dobro zasto. Samo sto Husref nije pobjegao na ''odmor'' nego je otjeran. A Amarova djela u Zelji ce tek isplivati na povrsinu.![]()
![]()
![]()
![]()
Analiticarr wrote: ↑04/12/2019 22:22Te pokusaje humora mozes prosipati ovoj djecici ili nekom ko nije upucen. Molite boga da titulu ne osvojite jer ce to samo produziti njegovu vladavinu i jos vise vas zaduziti. Evo ti jedan djelic tih njegovih sadanjih djela:hrasno38 wrote: ↑04/12/2019 21:59U pravu si isplivat ce tamo negdje u maju 2020Analiticarr wrote: ↑04/12/2019 20:28
TO NISU NAVIJACI FKS NEGO NAVIJACI JEDNE OSOBE!
![]()
![]()
![]()
U proslom mandatu igraci Zelje su prodavani a novac isao na Amarov racun. PRETPOSTAVLJAM da ce isto biti i sada.
Tuzio je klub i trazio novac tj dug koji je izmislio i za koji nema nikakvih dokaza.
Tuzio je klub za izmisljeni dug plus kamatu.
Uz pomoc Zebe i jos nekoliko igraca sabotirao je Misimovica i Zelju samo da bi se docepao stolice.
Njegov rodjak Mirsad Siljak je u ime Zelje potpisao da se izmisljeni dug plati.
U ime Zelje pozajmljuje novac od Selimovica i drugih za isplatu njegovih rata i dijeli Zeljinu imovinu.
Sa rodjakom Siljkom dogovorio da se ovaj povuce sa pozicije dok se stvari ne smire. Vratice mu istom mjerom prije nego ponovo pobjegne. Sto znaci potpisace u ime Zelje da se Siljku izmiri izmisljeni dug.
Mogu ja navesti jos toga ali to su sve cinjenice koje znaju svi koji su ikada krocili na Grbavicu. Znas i ti.
![]()
Kakav ultimatum ba? Vidis da ih je oseknula Sabrina celicna lejdi.Melbourne_Australia wrote: ↑04/12/2019 22:06 I jesu li dali ultimatum navijaci? Uprava napolje itd...Znaci ne mogu da vjerujem da su ovako glupi i da misle da ce fakat se nesto desiti.
Pod broj 1 tebe upravo posmatram kao takvu djecicu i vec odavno citam tvoje baljezgarije koje prosipas ovdje po forumu. Pod broj dva zaboli me cuna ko ja za sta prodavan, kome pare idu a kome ne idu, ko od koga pozajmljuje i ko kome ne vraca pare....to intereseju samo bolesnike kao sto si ti. Ja sam samo navijac fudbalskog kluba Zeljeznicar iz vremena kad ti nisi bio ni dvadesetgodinjem planu. To sto ti prosipas ovdje po forumu pomalo pocinje da lici na delirium tremens u kojem ocajnicki pokusavas da budes interesantan dal jednom dal drugom taboru a na tvoju zalost i jedan i drugi te vec odvano smatraju odlicnim zabavaljacem forumskih masa. Ja Amara znam toliko dugo koliko ti ne mozes ni zamisliti i zato sam ovdje i pisao neke kriticke stvari prema njemu koje se nisu svidjale njegovim vatrenim fanovima ali cinjenica je da u BiH jedina tri prava trenera su Amar, Husref i Baka a sve ostalo su prdimahovine. Puno veci problem svakog kluba u BiH su takvi kao sto si ti koji se nekako ili uvale po upravama bez da su u zivotu se u sportskoj prodavnici sreli sa loptom ili konstatno lizu pragove klubskih prostorija da bi nesto culi pa onda prosipali sto po medijma sto po portalima. Husref i Amar su legende Sarajeva i Zelje a ti si niko i nista i tako ces i ostati do kraja svoga zivota. A sad razgulitis!Analiticarr wrote: ↑04/12/2019 22:22Te pokusaje humora mozes prosipati ovoj djecici ili nekom ko nije upucen. Molite boga da titulu ne osvojite jer ce to samo produziti njegovu vladavinu i jos vise vas zaduziti. Evo ti jedan djelic tih njegovih sadanjih djela:hrasno38 wrote: ↑04/12/2019 21:59U pravu si isplivat ce tamo negdje u maju 2020Analiticarr wrote: ↑04/12/2019 20:28
TO NISU NAVIJACI FKS NEGO NAVIJACI JEDNE OSOBE!
![]()
![]()
![]()
U proslom mandatu igraci Zelje su prodavani a novac isao na Amarov racun. PRETPOSTAVLJAM da ce isto biti i sada.
Tuzio je klub i trazio novac tj dug koji je izmislio i za koji nema nikakvih dokaza.
Tuzio je klub za izmisljeni dug plus kamatu.
Uz pomoc Zebe i jos nekoliko igraca sabotirao je Misimovica i Zelju samo da bi se docepao stolice.
Njegov rodjak Mirsad Siljak je u ime Zelje potpisao da se izmisljeni dug plati.
U ime Zelje pozajmljuje novac od Selimovica i drugih za isplatu njegovih rata i dijeli Zeljinu imovinu.
Sa rodjakom Siljkom dogovorio da se ovaj povuce sa pozicije dok se stvari ne smire. Vratice mu istom mjerom prije nego ponovo pobjegne. Sto znaci potpisace u ime Zelje da se Siljku izmiri izmisljeni dug.
Mogu ja navesti jos toga ali to su sve cinjenice koje znaju svi koji su ikada krocili na Grbavicu. Znas i ti.
![]()
Kome, Biliju ili "pravom navijaču" sa foruma ...budzetlija wrote: ↑04/12/2019 22:20Pravi navijac, to je neko kao sto je Bili pretpostavljami takvi koji podržavaju odluke za koje doticni dize ruku, kazu voli FKS pravo
e pa jebem mu ja mater onu jadovsku,i to je neka vrsta demokratije kao i izjava ljubavi
Ma Biliju, lik odigra na kladionici na Zrinjski protiv Sarajeva i postavi na Instagram, hej molim te a satro mojne njega voli klub, ma matere mu se najebem rumene znojave.Charuga wrote: ↑04/12/2019 23:46Kome, Biliju ili "pravom navijaču" sa foruma ...budzetlija wrote: ↑04/12/2019 22:20Pravi navijac, to je neko kao sto je Bili pretpostavljami takvi koji podržavaju odluke za koje doticni dize ruku, kazu voli FKS pravo
e pa jebem mu ja mater onu jadovsku,i to je neka vrsta demokratije kao i izjava ljubavi
![]()

Hvala.Analiticarr wrote: ↑04/12/2019 22:10 Ne postoji bojkot ali postoji ''bojkot''. To ti je ono kad nekom dosadi necija tortura pa mu sve prekipi i radi nesto preko volje. Tako su i nasi igraci igrali preko volje i bilo im je svejedno hoce li izgubiti ili pobijediti. Ne zelim ponovo objasnjavati zasto je to tako jer sam prije pisao o tome ali su me zbog toga nazivali strumfom i manijakom.
Sto se tice tice Jahica, vjerujem da je bilo svadja jer je Hus poznat po tome, a poznato je i da je ovaj zelio da ga se rijesi jos prije ali je pao pod utjecaj mahale, tacnije bojao se je. U svakom slucaju ja kao i svi pravi navijaci FK Sarajevo podrzavamo otkaz Husrefu.
BravoGrean wrote: ↑04/12/2019 22:31 Horde jesu najvatreniji navijaci i za svaki respekt ali nisu Horde = navijaci Sarajeva.
Da to nije tako najbolje su pokazali zvizduci bakljadama na Kosevu nakon Zenice.
Uprava jeste pogubljena po pitanju komunikacije (mada Sabrinu gotivim iz nekih drugih razloga) ali ni mi ne znamo sta hocemo. Dok su bili Dino Selimovic i Kusturica komentarisali smo da izlijecu iz pastete i vire ispod svakog kamena. Najednom nam je zasmetalo to kad smo umislili da su oni nesto krivi za neuspjehe. Potjerali smo ih i dobili ove koji su odlucili da budu susta suprotnost prethodnicima.
Nisam puno opterecen kako ce Horde i uprava ali je besmisleno da se ide u kost onom koji daje pare, na cijim ledjima je 50% finansija a tribina zna reagovati srcem a ne razumom i to ne bi valjalo nikako. Pod tim ne mislim na kritiku na racun uprave vec da se ide u namjernu finansijsku stetu klubu. Ili neko mozda misli da je bolje bez Nama ili sa Namom koji ne daje nista sem onog sto klub sam zaradi?