Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#97001 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

sumirprimus wrote: 04/12/2019 21:35
Jebga sica oprosti ostali naplacuju i dalje
Mislim da je oprostio jer je zakasnio, nastupila zastara. Nek halali ako grijesim.

Pa nek naplacuju, dokle god mi ne pocnemo tuziti preCjednike za lose poslovanje, oni ce tuziti nas.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#97002 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Analiticarr wrote: 04/12/2019 20:28
hrasno38 wrote: 04/12/2019 20:23
Dead Man Walking wrote: 04/12/2019 20:18 Kasno se ukljucih - nije bio sastanak? Popisala ih Sabrina? Lazessss :lol:
Nakon freneticnog pljeskanja i odobravanja Sabrininih poteza kada je popisala navijace Zelje za tribinu mlaz se sada okrenuo u suprotnom smjeru i pis ide ko slap prema vlastitim navijacima. Uprava navijace pravo ozbiljno shvata .....U svakom slucaju ponovit cu da mi je zao Musemica jer on jeste istinska legenda sa Koseva i ono sto je Amar za Zelju to je Husref za Sarajevo a sve ostalo me raduje iz jednog jedinog razloga a to su ona svrsavanja na probleme Zelje posljednjih godina i onaj freneticni pljesak za Zrinjski! Radi toga im zelim da propadnu ko kauc!
TO NISU NAVIJACI FKS NEGO NAVIJACI JEDNE OSOBE!
Ovo drugo si u pravu. Husref je isti Amar. Zna se dobro zasto. Samo sto Husref nije pobjegao na ''odmor'' nego je otjeran. A Amarova djela u Zelji ce tek isplivati na povrsinu. :D
U pravu si isplivat ce tamo negdje u maju 2020 :lol: :lol: :lol:
Melbourne_Australia

#97003 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

I jesu li dali ultimatum navijaci? Uprava napolje itd...Znaci ne mogu da vjerujem da su ovako glupi i da misle da ce fakat se nesto desiti.
Last edited by Melbourne_Australia on 04/12/2019 22:11, edited 1 time in total.
Analiticarr

#97004 Re: Premijer liga BiH

Post by Analiticarr »

avetinja wrote: 04/12/2019 20:28
Analiticarr wrote: 04/12/2019 20:24 Nam radi sa njima i vec su neki od njih bili kod nas.
Mogu oni ali ZA KOLIKO NOVCA i kakva konkurencija ih ceka u tim evropskim klubovima, druze? Ovdje je sve mnogo jeftinije a poznati smo po rasadniku talenata. I nije u pitanju samo akademija, gradice se mnogo vise od toga. Najveci problem su vlast i zemljiste.
:bih:
A možeš li mi odgovoriti na ovo pitanje. Postoji li bojkot igrača i pokušaj Jahića da otjera Musemića ili je to sve izmišljotina da se isti zadrži na klupi i da se opravdaju loši rezultati i igra?
Ne postoji bojkot ali postoji ''bojkot''. To ti je ono kad nekom dosadi necija tortura pa mu sve prekipi i radi nesto preko volje. Tako su i nasi igraci igrali preko volje i bilo im je svejedno hoce li izgubiti ili pobijediti. Ne zelim ponovo objasnjavati zasto je to tako jer sam prije pisao o tome ali su me zbog toga nazivali strumfom i manijakom.
Sto se tice tice Jahica, vjerujem da je bilo svadja jer je Hus poznat po tome, a poznato je i da je ovaj zelio da ga se rijesi jos prije ali je pao pod utjecaj mahale, tacnije bojao se je. U svakom slucaju ja kao i svi pravi navijaci FK Sarajevo podrzavamo otkaz Husrefu.
budzetlija

#97005 Re: Premijer liga BiH

Post by budzetlija »

Pravi navijac jel :lol: sta bi se nagovorio tim pravim navijacima, al zabranjeno lajati :oops:
animus

#97006 Re: Premijer liga BiH

Post by animus »

Melbourne_Australia wrote: 04/12/2019 22:06 Napustio nas je nas legendarni Napoli..On i njegov megafon nikad nece biti zaboravljen..Neka mu je lahka Bosanska zemlja.
El fatiha, da mu zemlja bude laka.

Mladji odlaze u Njemacku a stariji na nebo. Tribine su nikad praznije.
ibizza

#97007 Re: Premijer liga BiH

Post by ibizza »

budzetlija wrote: 04/12/2019 22:12 Pravi navijac jel :lol: sta bi se nagovorio tim pravim navijacima, al zabranjeno lajati :oops:
demokratija, pravo na misljenje :sax:
budzetlija

#97008 Re: Premijer liga BiH

Post by budzetlija »

ibizza wrote: 04/12/2019 22:14
budzetlija wrote: 04/12/2019 22:12 Pravi navijac jel :lol: sta bi se nagovorio tim pravim navijacima, al zabranjeno lajati :oops:
demokratija, pravo na misljenje :sax:
Pravi navijac, to je neko kao sto je Bili pretpostavljam :roll: i takvi koji podržavaju odluke za koje doticni dize ruku, kazu voli FKS pravo :run: e pa jebem mu ja mater onu jadovsku,i to je neka vrsta demokratije kao i izjava ljubavi :kiss:
Melbourne_Australia

#97009 Re: Premijer liga BiH

Post by Melbourne_Australia »

animus wrote: 04/12/2019 22:13
Melbourne_Australia wrote: 04/12/2019 22:06 Napustio nas je nas legendarni Napoli..On i njegov megafon nikad nece biti zaboravljen..Neka mu je lahka Bosanska zemlja.
El fatiha, da mu zemlja bude laka.

Mladji odlaze u Njemacku a stariji na nebo. Tribine su nikad praznije.
:thumbup:
Analiticarr

#97010 Re: Premijer liga BiH

Post by Analiticarr »

hrasno38 wrote: 04/12/2019 21:59
hrasno38 wrote: 04/12/2019 20:23

Nakon freneticnog pljeskanja i odobravanja Sabrininih poteza kada je popisala navijace Zelje za tribinu mlaz se sada okrenuo u suprotnom smjeru i pis ide ko slap prema vlastitim navijacima. Uprava navijace pravo ozbiljno shvata .....U svakom slucaju ponovit cu da mi je zao Musemica jer on jeste istinska legenda sa Koseva i ono sto je Amar za Zelju to je Husref za Sarajevo a sve ostalo me raduje iz jednog jedinog razloga a to su ona svrsavanja na probleme Zelje posljednjih godina i onaj freneticni pljesak za Zrinjski! Radi toga im zelim da propadnu ko kauc!
Ovo drugo si u pravu. Husref je isti Amar. Zna se dobro zasto. Samo sto Husref nije pobjegao na ''odmor'' nego je otjeran. A Amarova djela u Zelji ce tek isplivati na povrsinu. :D
Te pokusaje humora mozes prosipati ovoj djecici ili nekom ko nije upucen. Molite boga da titulu ne osvojite jer ce to samo produziti njegovu vladavinu i jos vise vas zaduziti. Evo ti jedan djelic tih njegovih sadanjih djela:
U proslom mandatu igraci Zelje su prodavani a novac isao na Amarov racun. PRETPOSTAVLJAM da ce isto biti i sada.
Tuzio je klub i trazio novac tj dug koji je izmislio i za koji nema nikakvih dokaza.
Tuzio je klub za izmisljeni dug plus kamatu.
Uz pomoc Zebe i jos nekoliko igraca sabotirao je Misimovica i Zelju samo da bi se docepao stolice.
Njegov rodjak Mirsad Siljak je u ime Zelje potpisao da se izmisljeni dug plati.
U ime Zelje pozajmljuje novac od Selimovica i drugih za isplatu njegovih rata i dijeli Zeljinu imovinu.
Sa rodjakom Siljkom dogovorio da se ovaj povuce sa pozicije dok se stvari ne smire. Vratice mu istom mjerom prije nego ponovo pobjegne. Sto znaci potpisace u ime Zelje da se Siljku izmiri izmisljeni dug.
Mogu ja navesti jos toga ali to su sve cinjenice koje znaju svi koji su ikada krocili na Grbavicu. Znas i ti.
:kiss:
Grean

#97011 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

Horde jesu najvatreniji navijaci i za svaki respekt ali nisu Horde = navijaci Sarajeva.

Da to nije tako najbolje su pokazali zvizduci bakljadama na Kosevu nakon Zenice.

Uprava jeste pogubljena po pitanju komunikacije (mada Sabrinu gotivim iz nekih drugih razloga) ali ni mi ne znamo sta hocemo. Dok su bili Dino Selimovic i Kusturica komentarisali smo da izlijecu iz pastete i vire ispod svakog kamena. Najednom nam je zasmetalo to kad smo umislili da su oni nesto krivi za neuspjehe. Potjerali smo ih i dobili ove koji su odlucili da budu susta suprotnost prethodnicima.

Nisam puno opterecen kako ce Horde i uprava ali je besmisleno da se ide u kost onom koji daje pare, na cijim ledjima je 50% finansija a tribina zna reagovati srcem a ne razumom i to ne bi valjalo nikako. Pod tim ne mislim na kritiku na racun uprave vec da se ide u namjernu finansijsku stetu klubu. Ili neko mozda misli da je bolje bez Nama ili sa Namom koji ne daje nista sem onog sto klub sam zaradi?
agnostic_front

#97012 Re: Premijer liga BiH

Post by agnostic_front »

cvrčak_na_hedonizmu

#97013 Re: Premijer liga BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Analiticarr wrote: 04/12/2019 22:22

Te pokusaje humora mozes prosipati ovoj djecici ili nekom ko nije upucen. Molite boga da titulu ne osvojite jer ce to samo produziti njegovu vladavinu i jos vise vas zaduziti. Evo ti jedan djelic tih njegovih sadanjih djela:
U proslom mandatu igraci Zelje su prodavani a novac isao na Amarov racun. PRETPOSTAVLJAM da ce isto biti i sada.
Tuzio je klub i trazio novac tj dug koji je izmislio i za koji nema nikakvih dokaza.
Uz pomoc Zebe i jos nekoliko igraca sabotirao je Misimovica i Zelju samo da bi se docepao stolice.
U ime Zelje pozajmljuje novac od Selimovica i drugih za isplatu njegovih rata i dijeli Zeljinu imovinu.
Sa rodjakom Siljkom dogovorio da se ovaj povuce sa pozicije dok se stvari ne smire. Vratice mu istom mjerom prije nego ponovo pobjegne. Sto znaci potpisace u ime Zelje da se Siljku izmiri izmisljeni dug.
Mogu ja navesti jos toga ali to su sve cinjenice koje znaju svi koji su ikada krocili na Grbavicu. Znas i ti.
:pisnuo: :pisnuo:

Sto fukara moze namastati to deset slepera ne moze donijeti :D
Dead Man Walking

#97014 Re: Premijer liga BiH

Post by Dead Man Walking »

Melbourne_Australia wrote: 04/12/2019 22:06 I jesu li dali ultimatum navijaci? Uprava napolje itd...Znaci ne mogu da vjerujem da su ovako glupi i da misle da ce fakat se nesto desiti.
Kakav ultimatum ba? Vidis da ih je oseknula Sabrina celicna lejdi. :lol:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#97015 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Analiticarr wrote: 04/12/2019 22:22

Pod broj 1 tebe upravo posmatram kao takvu djecicu i vec odavno citam tvoje baljezgarije koje prosipas ovdje po forumu. Pod broj dva zaboli me cuna ko ja za sta prodavan, kome pare idu a kome ne idu, ko od koga pozajmljuje i ko kome ne vraca pare....to intereseju samo bolesnike kao sto si ti. Ja sam samo navijac fudbalskog kluba Zeljeznicar iz vremena kad ti nisi bio ni dvadesetgodinjem planu. To sto ti prosipas ovdje po forumu pomalo pocinje da lici na delirium tremens u kojem ocajnicki pokusavas da budes interesantan dal jednom dal drugom taboru a na tvoju zalost i jedan i drugi te vec odvano smatraju odlicnim zabavaljacem forumskih masa. Ja Amara znam toliko dugo koliko ti ne mozes ni zamisliti i zato sam ovdje i pisao neke kriticke stvari prema njemu koje se nisu svidjale njegovim vatrenim fanovima ali cinjenica je da u BiH jedina tri prava trenera su Amar, Husref i Baka a sve ostalo su prdimahovine. Puno veci problem svakog kluba u BiH su takvi kao sto si ti koji se nekako ili uvale po upravama bez da su u zivotu se u sportskoj prodavnici sreli sa loptom ili konstatno lizu pragove klubskih prostorija da bi nesto culi pa onda prosipali sto po medijma sto po portalima. Husref i Amar su legende Sarajeva i Zelje a ti si niko i nista i tako ces i ostati do kraja svoga zivota. A sad razgulitis!
Charuga
Globalni moderator

#97016 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Čovjek u dalekoj tuđini, a zna sve o svakom klubu, a vi živite u krugu od par kilometara od klubova i veze nemate. E bruke ... 8-)
Charuga
Globalni moderator

#97017 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

budzetlija wrote: 04/12/2019 22:20Pravi navijac, to je neko kao sto je Bili pretpostavljam :roll: i takvi koji podržavaju odluke za koje doticni dize ruku, kazu voli FKS pravo :run: e pa jebem mu ja mater onu jadovsku,i to je neka vrsta demokratije kao i izjava ljubavi :kiss:
Kome, Biliju ili "pravom navijaču" sa foruma ... :mrgreen:
budzetlija

#97018 Re: Premijer liga BiH

Post by budzetlija »

Zasto se onda sekiras sta ce Nam uraditi ili Sabrina, peti, deseti :-) kad te zabole ono sto se tice kluba za koji navijas, fakat ne kontam.
budzetlija

#97019 Re: Premijer liga BiH

Post by budzetlija »

Charuga wrote: 04/12/2019 23:46
budzetlija wrote: 04/12/2019 22:20Pravi navijac, to je neko kao sto je Bili pretpostavljam :roll: i takvi koji podržavaju odluke za koje doticni dize ruku, kazu voli FKS pravo :run: e pa jebem mu ja mater onu jadovsku,i to je neka vrsta demokratije kao i izjava ljubavi :kiss:
Kome, Biliju ili "pravom navijaču" sa foruma ... :mrgreen:
Ma Biliju, lik odigra na kladionici na Zrinjski protiv Sarajeva i postavi na Instagram, hej molim te a satro mojne njega voli klub, ma matere mu se najebem rumene znojave.
Charuga
Globalni moderator

#97020 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Ne znam ko je Bili, ali neka si mu rekao ... 8-)
Artest

#97021 Re: Premijer liga BiH

Post by Artest »

Sto bi rekli stari nasi, od NAMeta nema selameta :kontrabas:

RIP @Napoli
luckylaka

#97022 Re: Premijer liga BiH

Post by luckylaka »

Cuj price,,Amar je legenda kluba".Pored Osima,Bukala,Katalinskog,Janjusa,Hadziabcica,Smajlovica,Radovica,Meshe,Fice ....pokusavaju ubaciti i Amara u ove legende.Mozda oni koji prate fudbal od 90-e pa na ovamo.Cudo da Stilic vec nije proglasen legendom kluba
avetinja

#97023 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Analiticarr wrote: 04/12/2019 22:10 Ne postoji bojkot ali postoji ''bojkot''. To ti je ono kad nekom dosadi necija tortura pa mu sve prekipi i radi nesto preko volje. Tako su i nasi igraci igrali preko volje i bilo im je svejedno hoce li izgubiti ili pobijediti. Ne zelim ponovo objasnjavati zasto je to tako jer sam prije pisao o tome ali su me zbog toga nazivali strumfom i manijakom.
Sto se tice tice Jahica, vjerujem da je bilo svadja jer je Hus poznat po tome, a poznato je i da je ovaj zelio da ga se rijesi jos prije ali je pao pod utjecaj mahale, tacnije bojao se je. U svakom slucaju ja kao i svi pravi navijaci FK Sarajevo podrzavamo otkaz Husrefu.
Hvala.
Znam da su te prije nekoliko dana neki prizivali i govorili kako si bio u pravu, i to baš na temi FK Sarajevo.
Charuga
Globalni moderator

#97024 Re: Premijer liga BiH

Post by Charuga »

Najtrofejniji trener u istoriji kluba mora imati posebno mjesto u klubu, a i među navijačima.
omega369

#97025 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

Grean wrote: 04/12/2019 22:31 Horde jesu najvatreniji navijaci i za svaki respekt ali nisu Horde = navijaci Sarajeva.

Da to nije tako najbolje su pokazali zvizduci bakljadama na Kosevu nakon Zenice.

Uprava jeste pogubljena po pitanju komunikacije (mada Sabrinu gotivim iz nekih drugih razloga) ali ni mi ne znamo sta hocemo. Dok su bili Dino Selimovic i Kusturica komentarisali smo da izlijecu iz pastete i vire ispod svakog kamena. Najednom nam je zasmetalo to kad smo umislili da su oni nesto krivi za neuspjehe. Potjerali smo ih i dobili ove koji su odlucili da budu susta suprotnost prethodnicima.

Nisam puno opterecen kako ce Horde i uprava ali je besmisleno da se ide u kost onom koji daje pare, na cijim ledjima je 50% finansija a tribina zna reagovati srcem a ne razumom i to ne bi valjalo nikako. Pod tim ne mislim na kritiku na racun uprave vec da se ide u namjernu finansijsku stetu klubu. Ili neko mozda misli da je bolje bez Nama ili sa Namom koji ne daje nista sem onog sto klub sam zaradi?
Bravo :thumbup:
Sustina svega
Locked