Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#96926 Re: Premijer liga BiH
Pojavi li se ikada onaj sa avatarom Amara
ovdje cast kluba uglavno brane Tomo, Logovan i oni koji su uvijek normalni navijaci a onih sa pjenom oko usta i koji znaju da beskrupulozno ujedu nema ni na mapi.
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#96927 Re: Premijer liga BiH
Sto ih isfurase i proglasise nebitnim
Doduse, mi smo im to davno govorili, kada su se prodali da su i nebitni postali.
Doduse, mi smo im to davno govorili, kada su se prodali da su i nebitni postali.
-
Melbourne_Australia
#96928 Re: Premijer liga BiH
Cekaju bolja vremena da dodju...Logovan i Tomo se posteno bore i respect.
- avetinja
#96929 Re: Premijer liga BiH
Navijači se itekako pitaju. Niko im ne može zabraniti da se izvan radnog vremena okupe ispred prostorija kluba.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#96930 Re: Premijer liga BiH
He kako stvari malo po malo isplivavaju kod "milionera". Sta kaze analiticar ulizo 20 miliona a Halilovic kaze kasnile tri plate....
https://sportske.ba/bivsi-fudbaler-sara ... j-upravi/?
- nosara
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#96932 Re: Premijer liga BiH
Izlaziti medju proteste? 
- nosara
#96933 Re: Premijer liga BiH
BIVŠI FUDBALER SARAJEVA SASVIM OTVORENO: Musemićeva najveća greška je što je vjerovao ovoj Upravi
Jedna stvar je tužna. To je da ga se smijeni kada dijeli prvo mjesto sa Željom. To je velika greška Uprave. Čovjek dijeli prvo mjesto i to se mora poštovati. Čitav ovaj period od šest mjeseci je bio jako turbulentan. I ja sam počeo pripreme sa ekipom, kasnile su tri plate. Tu su počeli svi problemi koji su nastavljeni tokom sezone velikim brojem povreda, nedostatkom kvalitetnog kondicionog trenera. To su sve greške Uprave. Husref je na kraju platio cijenu trenera. Nisam iznenađen jer sam očekivao da Musemić dobije otkaz nakon utakmice sa Slobodom, jer ova igra koju Sarajevu igra ne odgovara sadašnjem igračkom kadru. Saradnja sa Musemićem je bila korektna, bilo je i nekih trzavica, ali nije lako raditi sa 25 igrača. Većinom smo imali korektnu saradnju, bilo je poštovanja sa moje strane prema njemu kao šefu i starijem čovjeku – kaže nam Halilović.
Otkrio je i da je morao otići sa Koševa.
– Pa morao sam otići. Niko meni nije ništa konkretno rekao. Sportski direktor mi je rekao da me Musemić ne želi, Musemić mi je rekao da me klub ne želi. I tako se vrtila priča. Na kraju sam otišao. Nalazim se u Spartaku. Lijepo mi je ovdje. Igram standardno, zadovoljan sam. Imamo u ekipi još tri momka sa prostora bivše Jugoslavije i sa njima se najviše družim. – istakao je Halilović.
Halilović smatra da je najveća greška Husrefa Musemića što je vjerovao ovoj Upravi.
– Najveća Musemićeva greška je što je vjerovao ovoj Upravi. Kada nije bilo plata, kada se kasnilo sa isplatama, njegova greška je što nije izašao u javnost i zaštitio igrače, što je vjerovao ovoj Upravi – rekao je na kraju razgovora za **** Emir Halilović.
OPAAAAAAAA!

Jedna stvar je tužna. To je da ga se smijeni kada dijeli prvo mjesto sa Željom. To je velika greška Uprave. Čovjek dijeli prvo mjesto i to se mora poštovati. Čitav ovaj period od šest mjeseci je bio jako turbulentan. I ja sam počeo pripreme sa ekipom, kasnile su tri plate. Tu su počeli svi problemi koji su nastavljeni tokom sezone velikim brojem povreda, nedostatkom kvalitetnog kondicionog trenera. To su sve greške Uprave. Husref je na kraju platio cijenu trenera. Nisam iznenađen jer sam očekivao da Musemić dobije otkaz nakon utakmice sa Slobodom, jer ova igra koju Sarajevu igra ne odgovara sadašnjem igračkom kadru. Saradnja sa Musemićem je bila korektna, bilo je i nekih trzavica, ali nije lako raditi sa 25 igrača. Većinom smo imali korektnu saradnju, bilo je poštovanja sa moje strane prema njemu kao šefu i starijem čovjeku – kaže nam Halilović.
– Pa morao sam otići. Niko meni nije ništa konkretno rekao. Sportski direktor mi je rekao da me Musemić ne želi, Musemić mi je rekao da me klub ne želi. I tako se vrtila priča. Na kraju sam otišao. Nalazim se u Spartaku. Lijepo mi je ovdje. Igram standardno, zadovoljan sam. Imamo u ekipi još tri momka sa prostora bivše Jugoslavije i sa njima se najviše družim. – istakao je Halilović.
Halilović smatra da je najveća greška Husrefa Musemića što je vjerovao ovoj Upravi.
– Najveća Musemićeva greška je što je vjerovao ovoj Upravi. Kada nije bilo plata, kada se kasnilo sa isplatama, njegova greška je što nije izašao u javnost i zaštitio igrače, što je vjerovao ovoj Upravi – rekao je na kraju razgovora za **** Emir Halilović.
OPAAAAAAAA!
- cvrčak_na_hedonizmu
#96934 Re: Premijer liga BiH
https://sportske.ba/bivsi-fudbaler-sara ... oj-upravi/?nosara wrote: ↑04/12/2019 17:01 BIVŠI FUDBALER SARAJEVA SASVIM OTVORENO: Musemićeva najveća greška je što je vjerovao ovoj Upravi
OPAAAAAAAA!![]()
![]()
![]()
![]()
Meni se čini da trebamo unajmiti privatnog detektiva, nešto čudno se dešava
- avetinja
#96935 Re: Premijer liga BiH
Inače se ne radujem tuđoj nesreći, ali moram se nasmijati na ovo. Kažu kako će otjerati ove u upravi, a ne mogu ih nafatati da mirno popričaju. Još se popišaše po njima pola sata prije protesta, a mogli su objaviti nekoliko sati prije.
- Grean
#96936 Re: Premijer liga BiH
I sta, kloc izmislio toplu vodu?hrasno38 wrote: ↑04/12/2019 16:55 He kako stvari malo po malo isplivavaju kod "milionera". Sta kaze analiticar ulizo 20 miliona a Halilovic kaze kasnile tri plate....
A njemu je trebalo platiti da ode. Pozlatila mu se ko god ga je nogirao.
- avetinja
#96937 Re: Premijer liga BiH
Da me ne napadate i ne zamjerate mi na mojim riječima, i vođa je rekao da su (uprava) se popišali po svima vama, po zna koji put, i po grbu u po klubu.
https://sportsport.ba/fudbal/sa-protest ... ave/343346
https://sportsport.ba/fudbal/sa-protest ... ave/343346
- cvrčak_na_hedonizmu
#96938 Re: Premijer liga BiH
ne pitamo se ništa, al se zato bunimo wrote: ↑04/12/2019 18:23 Okupljanje navijača počelo je oko 17 sati, a navijači su poručili da će čekati do 17:30 kako bi se neko pojavio iz kluba. No, to se nije desilo, te su predstavnici Hordi zla poslali jasnu poruku.
"Od danas kreće bora protiv Uprave", poručili su navijači Sarajeva, a zatim je krenulo skandiranje "Uprava napolje", te navijanje.
- Analiticarr
#96939 Re: Premijer liga BiH
Eto sad je cijela drzava mogla vidjeti ko i zasto protestuje.

- cvrčak_na_hedonizmu
#96940 Re: Premijer liga BiH
Kad ih naljute zaključaće im tribinu i to je to
- Analiticarr
#96941 Re: Premijer liga BiH
@dr arsla-Zasto bi neko iz uprave uopste trebao da razgovara sa ovima? Ko su oni? Sta su dali klubu? Jesu li oni postavili ove ljude na funkcije? Da li ih oni placaju? Da mene pitaju, a ne pitaju, zabranili bi im dolazak na stadion i podnijeli bi privatne tuzbe protiv organizatora za uvrede i prijetnje.
@cvrcak-Ako nastave da se bahate i stete klubu, i treba da im se zatvori tribina.
- cvrčak_na_hedonizmu
#96942 Re: Premijer liga BiH
Sve po zakonu, ja sam vazda legalista bio, šta se mora, mora se, jbgAnaliticarr wrote: ↑04/12/2019 18:53@dr arsla-Zasto bi neko iz uprave uopste trebao da razgovara sa ovima? Ko su oni? Sta su dali klubu? Jesu li oni postavili ove ljude na funkcije? Da li ih oni placaju? Da mene pitaju, a ne pitaju, zabranili bi im dolazak na stadion i podnijeli bi privatne tuzbe protiv organizatora za uvrede i prijetnje.
@cvrcak-Ako nastave da se bahate i stete klubu, i treba da im se zatvori tribina.
-
90minut
#96943 Re: Premijer liga BiH
E ovo sam prizeljkivao jedva cekam baklje po terenima PL jedva cekam nasilje! 
- avetinja
- nosara
#96945 Re: Premijer liga BiH
Najbolje prebacit klub u Hanoj, na sigurno. 
-
90minut
- Analiticarr
#96947 Re: Premijer liga BiH
Plate su kasnile zbog tranzicije novca i to vec svi znaju. Halilovica kao i mnoge druge je otjerao Husref. Sad je i on bivsi i stvari polako dolaze na svoje. Mnogo lijepoa buducnost ceka nas klubGrean wrote: ↑04/12/2019 17:23I sta, kloc izmislio toplu vodu?hrasno38 wrote: ↑04/12/2019 16:55 He kako stvari malo po malo isplivavaju kod "milionera". Sta kaze analiticar ulizo 20 miliona a Halilovic kaze kasnile tri plate....
A njemu je trebalo platiti da ode. Pozlatila mu se ko god ga je nogirao.
PS Vidio sam onaj komentar o tome koga Nam vodi. Proguglajte malo majka mu stara, zar je to toliko tesko?
- cvrčak_na_hedonizmu
- avetinja
- Analiticarr
#96950 Re: Premijer liga BiH
I vjerovatno su djecacic koji nikad na utakmici nije bio. Isto kao i onaj sto je trazio godisnju pa kad je bila spremna odgovorio da je vani