HvalaAnaliticarr wrote: ↑04/12/2019 14:49Pa da me opet odstranite sa foruma?![]()
Ukratko, kod komsija je katastrofa ali snalaze se nekako. Dugovi rastu ali to se ne odrazava na teren. Zbog duga koji im je Amar napravio, prosli put su ostali bez licence za Evropska takmicenja. Sad kad ode, ostace bez PLBiH. Pricali su opet sa Senadom jer ih on drzi u mat-pat poziciji. Siljak sprema tuzbu ali ceka odlazak Osima.
Eto ti ukratko![]()
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#96876 Re: Premijer liga BiH
- nosara
#96877 Re: Premijer liga BiH
Lutka draga.Analiticarr wrote: ↑04/12/2019 14:49Pa da me opet odstranite sa foruma?![]()
Ukratko, kod komsija je katastrofa ali snalaze se nekako. Dugovi rastu ali to se ne odrazava na teren. Zbog duga koji im je Amar napravio, prosli put su ostali bez licence za Evropska takmicenja. Sad kad ode, ostace bez PLBiH. Pricali su opet sa Senadom jer ih on drzi u mat-pat poziciji. Siljak sprema tuzbu ali ceka odlazak Osima.
Eto ti ukratko![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#96878 Re: Premijer liga BiH
Jebo te život, sve u detalje tačno, nigdje ni jedne omaške. Aferim majstore, svaka čast ...Analiticarr wrote: ↑04/12/2019 14:49Pa da me opet odstranite sa foruma?![]()
Eto ti ukratko![]()
P.S. Nisi odstranjen sa foruma radi pisanja o Želji, nego radi želje navijača kluba za koji i ti navijaš, a vraćen si samo zahvaljujuči meni. Eto, samo da znaš ..
- Analiticarr
#96879 Re: Premijer liga BiH
Pa okupljaju se oni koji su sarali zidove i unistavali klupsku imovinu. To su 3 ili 4 momka koji imaju licni interes i kojima je Husref iznad kluba, a za sobom povlace grupicu djece koja nazalost ne zna u sta se upustaju. Ali na njihovu zalost proslo je vrijeme kad su takvi upravljali klubom, a znamo svi i na kakvim je granama bio nas klub dok su razni mesetari i takozvani navijaci upravljali sa nama.avetinja wrote: ↑04/12/2019 14:47Apsolutno. Čovjek daje pare, on odlučuje. Bez njega bi se klub za 2 mjeseca vratio u period prije prodaje, na dugove, viršle i kifle.Analiticarr wrote: ↑04/12/2019 14:38 Te ''debile'' placa Nam i odlicno je upoznat sa svim onim sto oni rade. A ovaj njihov potez smo podrzali svi mi.
Ne okuplja se tu nikakva raja, zna se vrlo dobro ko se pokusava 'okupiti' i zbog cega.
ZA VAS KOJIMA JE CIFRA OD MILIONA SMIJESNA: U POSLJEDNJA 3 MJESECA, NA RACUN KLUBA, GOSPODIN NAM JE UPLATIO OKO 8 MIL, A STA MISLITE KOLIKO JE PLATIO GOSPODINU VINCENTU ZA 60% UPRAVLJACKIH PRAVA ILI DIONICA?? NE POKUSAVAJTE ISMIJAVATI NESTO O CEMU NEMATE POJMA! I NAJZALOSNIJE OD SVEGA JE DA TO ISMIJAVAJU VJEROVATNO DJECA KOJIMA RODITELJI JOS UVJEK DAJU DZEPARAC I KOJIMA JE NAJVECI USPJEH I SATISFAKCIJA U ZOVOTU PISANJE PO FORUMU!
VOLIM TE SARAJEVO MOJE, RADUJ SE BORDO NACIJO![]()
![]()
Nego, čitam ove vijesti o protestima, šta kažeš na to? To se okupljaju neka djeca? Jesu li plaćeni da "ruše" ili samo iz neznanja izlaze na ulicu?
To je klasičan pokušaj unošenja podjela i zle krvi među navijačima.
- Logovan
#96880 Re: Premijer liga BiH
I ovaj forum svašta trpi.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#96881 Re: Premijer liga BiH
I radi trolanja, pokvarena ploča i ti fazoniCharuga wrote: ↑04/12/2019 14:53Jebo te život, sve u detalje tačno, nigdje ni jedne omaške. Aferim majstore, svaka čast ...Analiticarr wrote: ↑04/12/2019 14:49Pa da me opet odstranite sa foruma?![]()
Eto ti ukratko![]()
![]()
P.S. Nisi odstranjen sa foruma radi pisanja o Želji, nego radi želje navijača kluba za koji i ti navijaš, a vraćen si samo zahvaljujuči meni. Eto, samo da znaš ..![]()
Nejse, otišao je glavni razlog te trole, nadam se konstruktivnom doprinosu forumaša Analiticarr kako ovoj temi tako i cijelom podforumu.
-
LSD
#96882 Re: Premijer liga BiH
Dva lagana pitanja za Analiticara:
1. Zna li Nam na kojem kontinentu se nalazi Sarajevo ?
2. Zna li Nam bar osnovna pravila fudbalske igre ? aut, faul, korner, penal, koliko dugo traje utakmica itd
1. Zna li Nam na kojem kontinentu se nalazi Sarajevo ?
2. Zna li Nam bar osnovna pravila fudbalske igre ? aut, faul, korner, penal, koliko dugo traje utakmica itd
- Analiticarr
#96883 Re: Premijer liga BiH
Nisam to znao. Hvala ti.
Ne bih ja te momke nazvao navijacima kluba, to su navijaci jednog lica. Ali zar te ta situacija malo ne podsjeca na ovo sadasnje stanje u nasem klubu?
- avetinja
#96884 Re: Premijer liga BiH
Hvala na odgovoru.Analiticarr wrote: ↑04/12/2019 14:54 Pa okupljaju se oni koji su sarali zidove i unistavali klupsku imovinu. To su 3 ili 4 momka koji imaju licni interes i kojima je Husref iznad kluba, a za sobom povlace grupicu djece koja nazalost ne zna u sta se upustaju. Ali na njihovu zalost proslo je vrijeme kad su takvi upravljali klubom, a znamo svi i na kakvim je granama bio nas klub dok su razni mesetari i takozvani navijaci upravljali sa nama.
Da, klub se treba okrenuti budućnosti sa transparentnim ljudima. Kao najbliži komšija vam želim sve najbolje u tome.
- Charuga
- Globalni moderator
#96885 Re: Premijer liga BiH
Eh ti sad. Hajde ti nekome (ne samo njemu, ima ih još) objasni da je to nešto što on ponavlja u svakom postu trola ...
- Analiticarr
#96886 Re: Premijer liga BiH
Prijatelju prvo pitanje je u najmanju ruku smijesno.
Nam je velki zaljubljenik u fudbal. Tan je (bio) taj koji nije znao mnogo o tome. A za gospodina Nama proguglaj malo brate, nije toliko tesko. Pogledaj malo gdje su bila nasa djeca itd.
-
Nadzorna_ploca
#96887 Re: Premijer liga BiH
Da nije Nam Analiticar? 
- Analiticarr
#96888 Re: Premijer liga BiH
Pa ako pisete istinu sasvim je normalno da ponavljate isto jer tu nema promjene. Istina je samo jedna i ne mozete na jednu temu jedan dan pisati jedno a drugi dan nesto sasvim drugo. A mene su vrijedjali ljudi koji se na forumu predstavljaju kao navijaci Sarajeva i kojima sam ja nudio pomoc i bio spreman castiti ih sezonskim ulaznicama i Evropskim gostovanjima, pa se na kraju ispostavi da oni uopste ne gledaju Sarajevo jer zive vani. To su oni koji pisu o ljubavi i kojima ne valja Nam, a ustvari nikad nisu bili na Kosevu.
- Charuga
- Globalni moderator
#96889 Re: Premijer liga BiH
Ne znam, vaši ste, nisam se htio mješati ... 
-
Nivelacija
#96890 Re: Premijer liga BiH
tobe nisam znao da znas biti i ovako pismen i ozbiljan..jesi se to spametovao kako Husref dobi otkaz ?Analiticarr wrote: ↑04/12/2019 15:08
Pa ako pisete istinu sasvim je normalno da ponavljate isto jer tu nema promjene. Istina je samo jedna i ne mozete na jednu temu jedan dan pisati jedno a drugi dan nesto sasvim drugo. A mene su vrijedjali ljudi koji se na forumu predstavljaju kao navijaci Sarajeva i kojima sam ja nudio pomoc i bio spreman castiti ih sezonskim ulaznicama i Evropskim gostovanjima, pa se na kraju ispostavi da oni uopste ne gledaju Sarajevo jer zive vani. To su oni koji pisu o ljubavi i kojima ne valja Nam, a ustvari nikad nisu bili na Kosevu.
- Analiticarr
#96891 Re: Premijer liga BiH
Radio je za njega i mislim da jos uvjek radi. Kakve to veze ima sa FKS? Nam je KUPIO 60% prava od Tana. Tvrtka koju on vodi i koja ce ulagati u FKS vrijedi najmanje 15 MILIJARDI. Ne brinite se vi za to. Mi treba da gledamo sta on radi za nas klub i sport u BiH opcenito.dr_arsla wrote: ↑04/12/2019 15:06Jel istina da Nam radi za Tana i da je siromašniji od njega?Analiticarr wrote: ↑04/12/2019 15:01Prijatelju prvo pitanje je u najmanju ruku smijesno.
Nam je velki zaljubljenik u fudbal. Tan je (bio) taj koji nije znao mnogo o tome. A za gospodina Nama proguglaj malo brate, nije toliko tesko. Pogledaj malo gdje su bila nasa djeca itd.
Samo pazi, sve se lako može provjeriti na Google, ali tebe pitam![]()
- Analiticarr
#96892 Re: Premijer liga BiH
Sasvim dovoljno sam pismen da se bavim sa poslom koji obavljam. Ne znam kako to mislis da sam se spametovao, ali sam sretan sto je Husref dobio otkaz.Nivelacija wrote: ↑04/12/2019 15:12tobe nisam znao da znas biti i ovako pismen i ozbiljan..jesi se to spametovao kako Husref dobi otkaz ?Analiticarr wrote: ↑04/12/2019 15:08
Pa ako pisete istinu sasvim je normalno da ponavljate isto jer tu nema promjene. Istina je samo jedna i ne mozete na jednu temu jedan dan pisati jedno a drugi dan nesto sasvim drugo. A mene su vrijedjali ljudi koji se na forumu predstavljaju kao navijaci Sarajeva i kojima sam ja nudio pomoc i bio spreman castiti ih sezonskim ulaznicama i Evropskim gostovanjima, pa se na kraju ispostavi da oni uopste ne gledaju Sarajevo jer zive vani. To su oni koji pisu o ljubavi i kojima ne valja Nam, a ustvari nikad nisu bili na Kosevu.![]()
- budzetlija
#96893 Re: Premijer liga BiH
Ali cuj poziv na proslavu jesenje titule
ovo nisu istine 
- Analiticarr
#96894 Re: Premijer liga BiH
Pozdrav svima, pisacemo kasnije 
- Charuga
- Globalni moderator
#96895 Re: Premijer liga BiH
Ko to proslavlja?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#96896 Re: Premijer liga BiH
Kome, gdje, šta?
- rocco_siffredi
#96897 Re: Premijer liga BiH
Daj banujte ovog analitičara, ovo je neki strumf koji vec godinu dana unosi nemir medju navijace Sarajeva i uspjelo mu je u tome. On ko fol zna sta se desava u nasem klubu i glumi nekog insajdera 
- nosara
#96898 Re: Premijer liga BiH
Navijači Sarajeva počeli polako izlaziti iz kuća
Sarajevski derbi je proteklog vikenda ponovo završen na sramotu FK Sarajevo, gdje su na domaćem terenu izgubili s dva gola razlike. Nakon sramotnih 5:2 na Grbavici, Sarajevo je povelo na Koševu, ali su uspjeli da prime tri pogotka, te tako kompletirati svoju sramotu za ovu sezonu. Tek jutros su navijači počeli polako izlaziti iz svojih domova.
“Od vikenda nisam mrdnuo nigdje. Iako živim na Vratniku, gdje realno 99% posto ljudi navija za Sarajevo, ipak nisam smio ni do granapa od stida. Uzeo sam na poslu nekoliko dana bolovanja, lagao da sam dobio gripu, kako se ne bi brukao po gradu i bio izložen provokacijama. Danas sam prvi put izašao do granapa da kupim hljeb, jer zamalo nisam umro od gladi. Vidim da se situacija polako zaboravlja, doduše ne znam kako je u ostatku grada. Na Vratniku danima niste mogli vidjeti mačku na ulici, prozori su zatvoreni, a roletne i zavjese navučene. Nisam palio ni Facebook nekoliko dana, mogu misliti šta će da me dočeka kada se konektujem, nisam još spreman psihički za to. Mogu misliti kako je raji u naseljima gdje je pola-pola po pitanju navijača”, kaže Nedžad Top.
Situacija nije ništa bolja ni u naseljima Koševsko Brdo i Koševo, gdje je u ponedjeljak proglašen kao dan žalosti.
“Ovdje ništa nije radilo jučer. Danas ljudi polako počinju izlaziti na ulice, ali bez pretjeranog zadržavanja. Postoji jedna grupa navijača Želje na Jezeru. Rizikujemo da ih sretnemo i da nas operu na ruke. Malo je ova priča oko ostavke Husrefa Musemića skrenula pažnju sa sramote, ali opet nedovoljno. Ja lično sam danas prvu put pojeo nešto konkretno. Da prostite od tolikog nerviranja sam imao problema sa stomakom tako da sam samo jeo supe i dvopek. Strašno šta su nam počinili”, kaže očevidac Nermin Bengalka.
Rijetki navijači Sarajeva koji igrom slučaja žive na Grbavici i u Hrasnom, još uvijek nisu pokazali znakove živote. Jedan navijač Želje nam je rekao da je primijetio komšiju kako je sinoć upalio svjetlo na kratko, ali mu je odmah simbolično pokucao tri puta na vrata, nakon čega je čuo jecaj, te zvuk šaltera koji je ponovo zavio prostoriju u tamu.
satro.info

Sarajevski derbi je proteklog vikenda ponovo završen na sramotu FK Sarajevo, gdje su na domaćem terenu izgubili s dva gola razlike. Nakon sramotnih 5:2 na Grbavici, Sarajevo je povelo na Koševu, ali su uspjeli da prime tri pogotka, te tako kompletirati svoju sramotu za ovu sezonu. Tek jutros su navijači počeli polako izlaziti iz svojih domova.
“Od vikenda nisam mrdnuo nigdje. Iako živim na Vratniku, gdje realno 99% posto ljudi navija za Sarajevo, ipak nisam smio ni do granapa od stida. Uzeo sam na poslu nekoliko dana bolovanja, lagao da sam dobio gripu, kako se ne bi brukao po gradu i bio izložen provokacijama. Danas sam prvi put izašao do granapa da kupim hljeb, jer zamalo nisam umro od gladi. Vidim da se situacija polako zaboravlja, doduše ne znam kako je u ostatku grada. Na Vratniku danima niste mogli vidjeti mačku na ulici, prozori su zatvoreni, a roletne i zavjese navučene. Nisam palio ni Facebook nekoliko dana, mogu misliti šta će da me dočeka kada se konektujem, nisam još spreman psihički za to. Mogu misliti kako je raji u naseljima gdje je pola-pola po pitanju navijača”, kaže Nedžad Top.
Situacija nije ništa bolja ni u naseljima Koševsko Brdo i Koševo, gdje je u ponedjeljak proglašen kao dan žalosti.
“Ovdje ništa nije radilo jučer. Danas ljudi polako počinju izlaziti na ulice, ali bez pretjeranog zadržavanja. Postoji jedna grupa navijača Želje na Jezeru. Rizikujemo da ih sretnemo i da nas operu na ruke. Malo je ova priča oko ostavke Husrefa Musemića skrenula pažnju sa sramote, ali opet nedovoljno. Ja lično sam danas prvu put pojeo nešto konkretno. Da prostite od tolikog nerviranja sam imao problema sa stomakom tako da sam samo jeo supe i dvopek. Strašno šta su nam počinili”, kaže očevidac Nermin Bengalka.
Rijetki navijači Sarajeva koji igrom slučaja žive na Grbavici i u Hrasnom, još uvijek nisu pokazali znakove živote. Jedan navijač Želje nam je rekao da je primijetio komšiju kako je sinoć upalio svjetlo na kratko, ali mu je odmah simbolično pokucao tri puta na vrata, nakon čega je čuo jecaj, te zvuk šaltera koji je ponovo zavio prostoriju u tamu.
satro.info
- Logovan
#96899 Re: Premijer liga BiH
Čuj proslava jesenje titule.
-
Bazinga1234