Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Najveci crnjak u zivotu?
Omiljena poza u sex-u?
Je li vam sex u troje ikako privlacan?
Jeste li nekog svjesno friendzonirale iako ste znale da gaji osjecanja prema vama?
Jesu li vam najbolje prijateljice uvijek iskrene ili ima i takmicenja, petljanja, ogovaranja i ljubomore izmedju vas?
Zasto mnoge zene otvore usta kad se sminkaju?
MarlboroGold wrote: ↑03/12/2019 18:55
Najveci crnjak u zivotu?
Omiljena poza u sex-u?
Jeste li nekog svjesno friendzonirale iako ste znale da gaji osjecanja prema vama?
Jesu li vam najbolje prijateljice uvijek iskrene ili ima i takmicenja, petljanja, ogovaranja i ljubomore izmedju vas?
1.
2.
3. Ne
4. Da
5. Ne znam. Da to znam, ne bi mi vise bile prijateljice.
6. Valjda radi bolje koncentracije kao i muskarci sto isplaze jezik kad nesto rade
Najveci crnjak u zivotu? hmmm ima ih vise al nije za forum
Omiljena poza u sex-u?
Je li vam sex u troje ikako privlacan? Ne
Jeste li nekog svjesno friendzonirale iako ste znale da gaji osjecanja prema vama? Da
Jesu li vam najbolje prijateljice uvijek iskrene ili ima i takmicenja, petljanja, ogovaranja i ljubomore izmedju vas? Imam 2 naj i nema toga smijem se zakleti.....nenormalno smo dobre....krv za njih
Zasto mnoge zene otvore usta kad se sminkaju? ne sminkam se
1.
2.
3. Ne
4. Da
6. Valjda radi bolje koncentracije kao i muskarci sto isplaze jezik kad nesto rade
Najveci crnjak u zivotu? Nista mi ne pada na pamet.
Omiljena poza u sex-u? Nezanimljivo pitanje.
Je li vam sex u troje ikako privlacan? U cetvero je mnogo cesca fantazija.
Jeste li nekog svjesno friendzonirale iako ste znale da gaji osjecanja prema vama? Ovo mi baca na neki srednjoskolski zargon.
Jesu li vam najbolje prijateljice uvijek iskrene ili ima i takmicenja, petljanja, ogovaranja i ljubomore izmedju vas? Zene se uvijek takmice i to je dobro osim kad dosadi da se takmicis.
Zasto mnoge zene otvore usta kad se sminkaju? Stvar uzitka cini mi se.
Najveci crnjak u zivotu? hmmm ima ih vise al nije za forum
Omiljena poza u sex-u?
Je li vam sex u troje ikako privlacan? Ne
Jeste li nekog svjesno friendzonirale iako ste znale da gaji osjecanja prema vama? Da
Jesu li vam najbolje prijateljice uvijek iskrene ili ima i takmicenja, petljanja, ogovaranja i ljubomore izmedju vas? Imam 2 naj i nema toga smijem se zakleti.....nenormalno smo dobre....krv za njih
Zasto mnoge zene otvore usta kad se sminkaju? ne sminkam se
1.
2.
3. Ne
4. Da
Et pored moji odg
Neka nas dvije zumba upari za narednu sedmicu, ako se ne bunis?
Ramzess Veliki wrote: ↑04/12/2019 04:16
Koji izbijeljivac da koristim za bijele kosulje ... i kako ?
Ja naspem mirisne varkine malo u pred pranje.
Mozes i u mlakoj vodi razmutiti malo, potopis kosulje 10 min, nakon toga u masinu i pranje. Koristi one krpice, mamce za boje, da ne bi sivio ves kada se pere.
Najveci crnjak u zivotu?
Omiljena poza u sex-u?
Što moram svaki dan na posao
Ne.
Da.
U ranim 20im je bilo svega, sada je društvo mnogo malo ali pažljivo odabrano.
Pojma nemam.
Ramzess Veliki wrote: ↑04/12/2019 04:16
Koji izbijeljivac da koristim za bijele kosulje ... i kako ?
ima onaj prah u dm pa pokiselis
Preko noci.....ima onaj vanisch il kako hmmmm a sta im je tacno bilo
Bijele, eto sta im je bilo.
Nosim ih na golo tijelo, znoj, prasina ... i nema ovdje DM-a.
Ima Vanisha ... kiselio ali izgleda nisam bas vican. Tecni vanish, valjda trebam vise vanisha manje vode?
MarlboroGold wrote: ↑04/12/2019 10:57
Gledaj ti svaka je nekog friendzonirala, a onda se mnoge pojave i pitaju šta vam je taj friendzone kao da su pale s Marsa
... a 'vamo iskusne frendzonuse ...
Ja nikad nisam bio u toj zoni ... kako to izgleda?