Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sime_cipol wrote: ↑03/12/2019 21:07
Nesto zamisljam, Amar osvoji duplu i nakon polusezone je na prvom mjestu, i nadje se neko mudo da ga smijeni kao najtrofjenijeg trenera u istoriji kluba.
Visio bi na reflektoru Grbavice jos jucer
Meni je žao što ga nisu otjerali poslije Atalante, tad je u jednoj tekmi primio 8.
Ovi isti su mu dali podrsku kad ih je primio osam i svuda je to on sam pominjao, da nema puno uprava koje bi to napravile. Realno mogla se i toga sjetiti Dzenisa ali razumijem i njih, ovo sadasnje je frisko.
Po meni nije trebao ni uci u ovu sezonu ali to je subjektivno misljenje pojedinca. Zasluzio jeste ali ona kriza pred kraj sezone je najavila da nije za duge staze.
decko_sa_kovaca wrote: ↑03/12/2019 13:16
Vako su nasi debili otjerali odu koji je jedva ispao od standarda u trecem pretkolu sa djecom kojekakvim mladenovicima, diatama, livajama
Rezime peto mjesto te sezone
Jest nas i zadesili 5 godina nesrece zbog tog, kad se sjetim one fotke kad odlazi sa kapije..
Ne treba se sa karmom zajebavat
avetinja wrote: ↑03/12/2019 21:04
Smijali su nam se i za izgubljene titule, a nadam se da će im se i to vratiti ove sezone.
Ihhhh vi ste se za ovo nama ismijali i ismijali od rata pa do danas. Mislim da, na nasu zalost ipak "prednjacimo" sa izgubljenim titulama i osvojenim drugim mjestima na kraju sezone.
decko_sa_kovaca wrote: ↑03/12/2019 13:16
Vako su nasi debili otjerali odu koji je jedva ispao od standarda u trecem pretkolu sa djecom kojekakvim mladenovicima, diatama, livajama
Rezime peto mjesto te sezone
Jest nas i zadesili 5 godina nesrece zbog tog, kad se sjetim one fotke kad odlazi sa kapije..
Ne treba se sa karmom zajebavat
Oda, prvi put samo sto ne place, Capljic, Mulalic pred zadnje kolo i suze, Petrovic pred prvo kolo, Adzem, pa ponovo Oda. Sve pod MegaPraškom. Strasno Gospodara mi jedinog. Jedino je Krcmarevic skontao i sam digao sidro.
Fol ocekuju ljudi odgovore, halo ba, privatni klub ba, ja se pitam i ja radim sta hocu, ako mi je kurcu cejf otpustit cu i navijace, ha ja. Kapitalizam je to, nema vise Tite i socijalizma i fol nesto drustvo ovo ono, prodali ste klub, cojek ulozio pare, za svoje pare radi sta hoce. Nema.pravdanja, ako ti se sviđa navijaj, ako ti se ne sviđa eto ti Olimpika i.Pofalickog pa.navijaj, matematika je jasna, 51% cini cuda.Bezze se provaljujete Bgm
budzetlija wrote: ↑03/12/2019 23:56
Al su zato navijaci zeljeznicara dobili odgovore na skupstini, cak ni Siljku nije bilo dozvoljeno da prisustvuje. Toliko o tome da se pitate
Navijazi Zelje su dobili mnogo, od ekipe koja ima.igru, trenera, infrastrukturu, predatora Stilu, car pobjede u dva derbija i to kakvih pobjeda, 8 komada je previse i za mali fudbal, dakle, dobili.mnogo toga, ne provaljujte se. Ko.ne vidi.kako.ovo.sve moze otici u jarak, taj nije dobre glave.
Charuga wrote: ↑04/12/2019 08:34
Sa Husrefovim iskustvom, i Azmirovim parama mogli bi je uzeti. Samo ako ostanu zajedno više od jedne sezone, jer ništa ne može nazor.
Ma rješit će se on njega, samo je pitanje hoće li sam "dati ostavku", ili će mu uručiti otkaz. U svakom slučaju, pjevač će dobiti pare, i pričati kako ima nekih "porodičnih problema" ...
Al su zato navijaci zeljeznicara dobili odgovore na skupstini, cak ni Siljku nije bilo dozvoljeno da prisustvuje. Toliko o tome da se pitate
Je li ti stvarno misliš da možeš poreditinaš utjecaj sa vašim kmečanjem?
Eto vidjećeš danas koliko se pitate na protestima.
Charuga wrote: ↑04/12/2019 08:54
Ma rješit će se on njega, samo je pitanje hoće li sam "dati ostavku", ili će mu uručiti otkaz. U svakom slučaju, pjevač će dobiti pare, i pričati kako ima nekih "porodičnih problema" ...
pa zato kazem ostavka, ne bi Azmir njemu dao otkaz javno, on je gospodin i privrednik
mada bi onda Musemic morao zivjeti u TZ, a kako ga mi volimo
Je li ti stvarno misliš da možeš poreditinaš utjecaj sa vašim kmečanjem?
Eto vidjećeš danas koliko se pitate na protestima.
Cuj sa vama eto vi otjerali Misketa, a nije Amar sa svojom podapinjanjem kako ste pricali.
Naravno da se moze promijeniti, otjerani Selimović & co, zasto ne bi ovi bili otjerani?
Ne mora to biti danas, kao sto ni Dino nije otjeran za jedan dan, ali promjena ce biti