Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Averus wrote: ↑03/12/2019 10:11
CPU Q9550
MBO P5Q-Pro
RAM 4x2GB DDR2 ~800mhz
SSD 128gb ssd
HDD 500gb hdd
GPU r7 240
PSU nabaciću neku jbg nemam ništa pri ruci
Hoće li mi ovo išta valjati starom da malo šuta igrica, surfa, skida muziku?
Neće on igrati zahtjevne igre, možda Far Cry dvicu, starije battlefield, CoD i tako te naslove.
Ovo bi me izašlo do 100KM s obzirom na to da imam neke dijelove već kod sebe
EDIT: ili da pokušam zaganjati neki i5 starije generacije i ddr3?
Za ove igre sto si nabrojao sasvim dovoljno, tad kad su izasle quad core je bio vecinom u jacim kompjuterima.
Surfanje, yt i office ce raditi bez ikakvih problema.
Samo da se nadovežem - koju bi PSU ubacio u ovo?
Ne daje mi se sad neka lova, a ne bih da mu crkne nakon pola godine.
Realno glupost mi je sad baciti 100+ KM na PSU, a cijela konfa vrijedi 30
Samo da se nadovežem - koju bi PSU ubacio u ovo?
Ne daje mi se sad neka lova, a ne bih da mu crkne nakon pola godine.
Realno glupost mi je sad baciti 100+ KM na PSU, a cijela konfa vrijedi 30
Uzmi neku novu napojnu do 60-70 KM. Mozes npr. LC power 600w ili neku kvalitetniju oko 400-500w.
Averus wrote: ↑03/12/2019 22:56
Hook a brother up jebem vas ja
Ko je lik?
Legenda kaze da mu se pred kucom prevrnuo sleper pun komponenti.
A Hamo! Što ne reče??
Ja neki dan kazem na temi bice 1660 Super u prosjeku 500 KM do nove godine a kod njega vec sad 470, grehota je kupovati sad 1660 obicnu ko ide na NVIDIA pored SUPER koja je neznatno slabija od 1660 TI. https://www.olx.ba/artikal/36148274/gig ... 6gb-gddr6/
Valja, samo razmisli za te pare, ako ti vec treba bas za filmove i serije mozes uzeti smart TV 32 incha, juce sam u Konzumu gledao Hitachi 32 incha cini mi se, 254 Km.
Valja, samo razmisli za te pare, ako ti vec treba bas za filmove i serije mozes uzeti smart TV 32 incha, juce sam u Konzumu gledao Hitachi 32 incha cini mi se, 254 Km.
Dvoumim se vec duze vrijeme,da li uzeti tv ili monitor
Ovaj 22 inca je davno odradio svoje.
za te pare valja nego sta
lijep dizajn,IPS matrica,jedino 27 inca nije bas preporucljivo za full HD rezoluciju,tu se vec ostrina gubi na toj rezoluciji ali ako ces gledati iz malo vece daljine,onda ne bi trebalo pretjerano smetati
za te pare valja nego sta
lijep dizajn,IPS matrica,jedino 27 inca nije bas preporucljivo za full HD rezoluciju,tu se vec ostrina gubi na toj rezoluciji ali ako ces gledati iz malo vece daljine,onda ne bi trebalo pretjerano smetati
Otprilike jedan metar udaljenosti sto se tice filmova.
Tv sam htio 50 inci,ali meni sto odgovara je daleko iznad budzeta
Kupicu ovaj,ne bih trebao zazaliti.
Averus wrote: ↑03/12/2019 23:15
Jel vi mene trollate ili fkt kod njega sad zapravo ima robe na stanju?
Ja mislim da ima jako malo robe na stanju ali vecinu robe pogotovo ona gdje pise besplatna dostava to nabavi tj. bude kod njega za jedan dan. Neke stvari 2-3 dana. Drug je kupovao puno vise kod njega i kaze vecinu stvari je nabavio za 2-3 dana i mislim da kod njega nema narucivanja komponenti nego ono sto je objavljeno u oglasu to mozes traziti. Znaci da mu je dobavljac tu negdje blizu i roba. Meni je graficku nabavio za jedan dan tj. navece narucio sutra je vec nabavio i poslao a kod sebe je nije imao na stanju.