Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
budzetlija wrote: ↑03/12/2019 11:08
Koja je poenta da svaki navijac zeljeznicara kad pise o otkazu Husrefu mora napisati ono "ko kera", jel to sto ne smiju nista drugo lanuti pa hajmo ga sa kerom poistovjećivati ili?
Hvataš se za slamku ocajnicki i brukaš se.
Evo da i ja dodam kao navijac Sarajeva s preko 250 gostovanja tačnije nemam više ni broj ne da smo ga jednom otjerali k'o kera vec više puta.
To što oni pišu ne pišu iz zlobe vec zbog toga što ga poštuju kao što ja poštujem Amara desilo se i njemu isto.
Koja je poenta da svaki navijac zeljeznicara kad pise o otkazu Husrefu mora napisati ono "ko kera", jel to sto ne smiju nista drugo lanuti pa hajmo ga sa kerom poistovjećivati ili?
Ne kontam sto bi se ja hvatao za slamku, napisao sam ono sto je ocito, a to je da haman u svakom postu pise KO KERA pitam jel to kolektivna mantra koja se mora napisati kad pricas o otkazu Husrefu?
Shvatio sam da si ti navijac jedan kroz jedan, a i ti mantras sa tom pricom o gostovanjima, koga zabole koliko ti imas gostovanja?
Haj reci koliko imas godina da ti izracunam na koliko si gostovanja mogao biti
Last edited by budzetlija on 03/12/2019 11:18, edited 1 time in total.
Ne kontam sto bi se ja hvatao za slamku, napisao sam ono sto je ocito, a to je da haman u svakom postu pise KO KERA pitam jel to kolektivna mantra koja se mora napisati kad pricas o otkazu Husrefu?
Shvatio sam da si ti navijac jedan kroz jedan, a i ti mantras sa tom pricom o gostovanjima, koga zabole koliko ti imas gostovanja?
Haj reci koliko imas godina da ti izracunam na koliko si gostovanja mogao biti
Četiri puta ga tjerate, sjooo bruke ...sad nakon duple, ja šta je nego ko kera. Kako drugacije to nazvati ?
Ma sram vas bilo šta uradiste covjeku, a stici ce vas Husrefove suze.
Isto to ste radili i Cali Janjosu, jako fin i korektan covjek...i njega ste 3-4 puta šutali.
Mene čudi da nema više ovakvih povreda kakvi su nam tereni i u kakvim se uslovima igra.
Ma nije druze ovo teren kriv....teren je bio presolidan na Kosevu....jednostavno se pogresno stane....desi se to u svakom sportu a posebno kad dodje do zamora materijala. Naravno i uslovi su stavka koja utice na to ali ono sto se vidjelo kod Hebibovica je jednostavno pogresan pokret i izletilo koljeno
Znaci, recimo pratis klub od 15 godine, to znaci da za 13 godina nisi fulio utakmicu FKS na gostovanju, sta ima Boga ti, kako si ti nema ga, ne postoji takav, vjeruj drugu i ne moras se time hvaliti, jer je nemoguce da je tako ziv mi bio.
Četiri puta ga tjerate, sjooo bruke ...sad nakon duple, ja šta je nego ko kera. Kako drugacije to nazvati ?
Ma sram vas bilo šta uradiste covjeku, a stici ce vas Husrefove suze.
Isto to ste radili i Cali Janjosu, jako fin i korektan covjek...i njega ste 3-4 puta šutali.
Ja ga nisam otjerao ni sad, kao nijednom do sada. Da se pitam on bi bio nas Ferguson
budzetlija wrote: ↑03/12/2019 11:26
Znaci, recimo pratis klub od 15 godine, to znaci da za 13 godina nisi fulio utakmicu FKS na gostovanju, sta ima Boga ti, kako si ti nema ga, ne postoji takav, vjeruj drugu i ne moras se time hvaliti, jer je nemoguce da je tako ziv mi bio.
Nemam ti šta vjerovati ili ne vjerovati nemam pojma brojku, znam da u zadnjih 10 godina 4 sezone su tu gdje gostovanja nisam propustio u ostalih 4 na prste jedne ruke zadnje recimo 2 godine se to smanjilo dosta idu godine nema više zajebancije.
A imao sam ovih prijateljskih milijardu drug je baš bolesnik do te mjere da je svaku pratio s njim sam isao bar 15 do 20 kroz ovih 12, 13 godina pracenja.
Mene čudi da nema više ovakvih povreda kakvi su nam tereni i u kakvim se uslovima igra.
Ma nije druze ovo teren kriv....teren je bio presolidan na Kosevu....jednostavno se pogresno stane....desi se to u svakom sportu a posebno kad dodje do zamora materijala. Naravno i uslovi su stavka koja utice na to ali ono sto se vidjelo kod Hebibovica je jednostavno pogresan pokret i izletilo koljeno
Bogme u subotu jeste. Kiša dan ranije padala, mokro, loša podloga, mekana.
Slažem se da se može desiti i na najboljim terenima, međutim ovdje je dosta pomogao, vidjelo se od početka kako igračima bukvalno upadaju noge i izvaljuju busenje.
Čudim se da se samo završilo na ovoj jednoj povredi.
Da je nekako da se završi još ovo jedno kolo, opet je ove zime i dobro bilo kako je znalo biti prethodnih sezona.
Nemam ti šta vjerovati ili ne vjerovati nemam pojma brojku, znam da u zadnjih 10 godina 4 sezone su tu gdje gostovanja nisam propustio u ostalih 4 na prste jedne ruke zadnje recimo 2 godine se to smanjilo dosta idu godine nema više zajebancije.
Znaci da sam u pravu, bacas bombe
K'o manijaci u Zenici na djecije igralište pri povratku s gostovanja.
Nego reci ti meni koliko si ti bio koliko godina imas vidim da si po forumu jak mnogo što se tice tvoje ljubavi prema Sarajevo iskazuješ li je na kišni dan u Modriči?
i to je ziva istina, stvarno su odlicni bili dok nije bilo plata, izgidose ljudi
mada ne moze se njima zamjeriti zalaganje, fali im znanja, forme i malo naklonosti sudije