I gledaj ko priča o tjeranju kao kera, pa vi ste šampioni u tjeranju trenera bez utakmice, zadnju utakmicu...itd...tdi
Sam Husref kaže da je već neko vrijeme pozicija upitna, očito je derbi prelio čašu.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Prošla su ta vremena kad su navijači zavrtali ruku.90minut wrote: ↑03/12/2019 08:45A mi navijaci još tad prvi put kad su ga otjerali kao kera ništa nismo uradili, a kleli se u njega.
Umjesto na vrata da smo im navracali mi puštali, evo i ova nova generacija Hordi ce puštati iako se kunu u njega i oni i eto njega opet kad ove godine ne osvojimo i naredne budemo na jedno 3 ili 4 poziciji.
Tacno mi se ruka najezi kunem ti se dok pisem ovo dabogda im za lijeka trebalo.
Čuj nije otjeran kao ker, kolo prije stanke, sedam dana nakon što mu je javno pružena podrška.Tomahawk11 wrote: ↑03/12/2019 08:46 Nije otjeran kao ker, sigurno da će biti isplaćen kako sleduje po ugovoru.
I gledaj ko priča o tjeranju kao kera, pa vi ste šampioni u tjeranju trenera bez utakmice, zadnju utakmicu...itd...tdi![]()
Sam Husref kaže da je već neko vrijeme pozicija upitna, očito je derbi prelio čašu.
Mogla je promijeniti, ali smo namještali Olimpiku ostanak u ligi.plain vanilla wrote: ↑03/12/2019 08:49opet kazem ako se dobro sjecam, dobio je otkaz utakmicu prije kraja sezone, a ta utakmica nije nista vise mogla promijeniti
mozda sam sta pomijesala, ali mislim da nisam, on mi je bio plaho drag, zato sam upamtila![]()
Ružno jeste, to se slažem, međutim podvlačim ti ponovo da se i sam Husref nadao otkazu.MensurM wrote: ↑03/12/2019 08:48Čuj nije otjeran kao ker, kolo prije stanke, sedam dana nakon što mu je javno pružena podrška.Tomahawk11 wrote: ↑03/12/2019 08:46 Nije otjeran kao ker, sigurno da će biti isplaćen kako sleduje po ugovoru.
I gledaj ko priča o tjeranju kao kera, pa vi ste šampioni u tjeranju trenera bez utakmice, zadnju utakmicu...itd...tdi![]()
Dovoljno ti je pročitati reakcije navijača Sarajeva i samog Husrefa pa vidi smatraju li oni da sve ok.
Ja nisam siguran kako se on ponaša u 4 zida, al' predpostavljam da psuje i upravi pa ga svaka otjera kao kera ne vidim drugi razlog pa jel?MensurM wrote: ↑03/12/2019 08:48Čuj nije otjeran kao ker, kolo prije stanke, sedam dana nakon što mu je javno pružena podrška.Tomahawk11 wrote: ↑03/12/2019 08:46 Nije otjeran kao ker, sigurno da će biti isplaćen kako sleduje po ugovoru.
Dovoljno ti je pročitati reakcije navijača Sarajeva i samog Husrefa pa vidi smatraju li oni da sve ok.
Je li ovo odgovor na moj komentar? Ako jeste, onda nisi dobro čitao.90minut wrote: ↑03/12/2019 08:49 Ma nemoj mi reci kad bi ti pisao ovdje šta smo radili za vrijeme Baljka kad je kap prelila čašu policija bi me trazila po IP adresi da me provjeri, al' mogu slobodno samo cu reci gdje su dokazi.
A kad bi me pokusali teretiti za ovo napisano rekao bi napisao sam to da budem tastatura huligan.![]()
Kažem da su prošla ta vremena, ne kažem da se ne mogu. Čitaš kako ti odgovara90minut wrote: ↑03/12/2019 08:53 Kazes da se ne mogu upravi zavrtati ruke, ja ti kazem da smo organizovani kao prije i da imamo muda vratili bi ga u roku 10 dana.
Al' eto tad nije bio prioritet neki protest kad su ga otjerali prvi put evo kako vidim nije ni sad sve normala.
Smijesno je pricati koliko tek necemo biti ni blizu osvajanja narednu godinu
Mene samo zanima kakav je u 4 zida lik da li je u pozitivnom smislu ovo pisem kad kazem dzubre ili je slican kao kad prica s igracima ne vidim drugo šta moze biti pa ga tjeraju odma cim mala kriza nastupi.
last mohicans wrote: ↑03/12/2019 09:27 Haj ba komsije odskakutajte! Eto vam vašeg trenerskog maga, uzivajte dok idila traje. Evo snijeg, pa jos bolja vam idila. Nemojte se sikirati za Husrefa, pamcenje ko u ribice, Memic jedan trening vodio, Čapljić-koliko? Krunic, nastavi niz... Sablju,vojnika kluba izhraknuli.
90minut wrote: ↑03/12/2019 08:53 Kazes da se ne mogu upravi zavrtati ruke, ja ti kazem da smo organizovani kao prije i da imamo muda vratili bi ga u roku 10 dana.
Al' eto tad nije bio prioritet neki protest kad su ga otjerali prvi put evo kako vidim nije ni sad sve normala.
Smijesno je pricati koliko tek necemo biti ni blizu osvajanja narednu godinu
Mene samo zanima kakav je u 4 zida lik da li je u pozitivnom smislu ovo pisem kad kazem dzubre ili je slican kao kad prica s igracima ne vidim drugo šta moze biti pa ga tjeraju odma cim mala kriza nastupi.
Dobro si rekao, a sad potop... šteta što ide pauza.nosara wrote: ↑03/12/2019 09:39last mohicans wrote: ↑03/12/2019 09:27 Haj ba komsije odskakutajte! Eto vam vašeg trenerskog maga, uzivajte dok idila traje. Evo snijeg, pa jos bolja vam idila. Nemojte se sikirati za Husrefa, pamcenje ko u ribice, Memic jedan trening vodio, Čapljić-koliko? Krunic, nastavi niz... Sablju,vojnika kluba izhraknuli.![]()
Ova pamet je otjerala Husrefa.
Umjesto kupovine fudbalera, koji bi dodatno poboljšali igrački kvalitet, u klubu su odlučili kupiti trideset automobila. Umjesto da klub bude marketinški maksimalno eksponiran, klub je napravio minuse, pa su zbog nedostatka novca igrači odlučili da ne idu na pripreme. Dok je klub borio važne bitke u toku jesenjeg dijela za vrh tabele, uprava kluba se preselila u Vijetnam kako bi gledala juniorski turnir. Ovo su samo neki od autogolova aktuelnog čelništva Sarajeva. A mogli bismo ih nabrajati unedogled.
Nije ga nikakva, ovakva pamet otjerala, nego vecinski vlasnik i uprava. Gubitak svlačionice, gdje svjetski treneri padaju zbog iste, a ne jedan Husref. Navijači nit se pitaju, i ne treba da se pitaju, mogu izraziti stav i to je to. Šefu sve najbolje, uvijek ce imati mjesta u srcima pravih navijača. Svela se priča kao da je umro čovjek, a ne dobio otkaz, jbt. Sve ste išlo prošli, mnogo puta više. Koliko ono trenera u zadnje 4 godine, do dolaska Osima?nosara wrote: ↑03/12/2019 09:39last mohicans wrote: ↑03/12/2019 09:27 Haj ba komsije odskakutajte! Eto vam vašeg trenerskog maga, uzivajte dok idila traje. Evo snijeg, pa jos bolja vam idila. Nemojte se sikirati za Husrefa, pamcenje ko u ribice, Memic jedan trening vodio, Čapljić-koliko? Krunic, nastavi niz... Sablju,vojnika kluba izhraknuli.![]()
Ova pamet je otjerala Husrefa.
Tako je to u privatnim klubovima koji imaju vecinskog vlasnika iako se neki Pitari busaju u prsa da se nesto pita nase ljude a pogotovo navijace. Vijetnamac nije ulozio pare da te najveci suparnik ne pobjedi nego ponizi u dvije utakmice. Takodje cinjenica je a o cemu sam ja ovdje pisao nekoliko puta pa su me Pitari napadali da Sarajevo osim Slobode i Sirokog nije nikoga na Kosevu rahat dobilo nego je sve bilo izuzetna patnja ili uz pomoc sudija. Ali ni to nije problem koliko je problem da nema igre. Jebi ga Zeljo zijani od Sirokoga u utakmici u kojoj je bio aposlutno dominantan i ne mozes im zamjeriti da se nisu trudili, napadali itd itd.decko_sa_kovaca wrote: ↑03/12/2019 10:53 Jedno je smjenit trenera nakon niza poraza, profulane evrope a drugo nakon duple krune i diobe prvog mjesta![]()