Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prije sam imao cisco ruter i nedavno dobijem novi ubee. Danas ga pokušam staviti i problem. Sve one lampice se uredno upale osim online lampice, treperi neko vrijeme i onda se sve lampice ugase i sve ispočetka. Da li neko zna do čega je ?
@malwarebyte
Prijavu poteškoća možete izvršiti dostavljanjem podataka u pp ili pozivanjem podrške.
@telemach
Moze li se promijeniti komentator na SportKlubovima sa hrvatskog na srpskog na eon aplikaciji na MiBoxu konkretno?
U samoj aplikaciji tih opcija nema. To je jedan od registrovanih uređaja, a na vašem boxu je podešeno na srpskog i radi.
ortodont wrote: ↑01/12/2019 18:18
Moze li se promijeniti komentator na SportKlubovima sa hrvatskog na srpskog na eon aplikaciji na MiBoxu konkretno?
U samoj aplikaciji tih opcija nema. To je jedan od registrovanih uređaja, a na vašem boxu je podešeno na srpskog i radi.
Ne može, odnosno online verzije EON platforme isporučuju samo jedan zadani zvuk koji oni odaberi da se reprodukuje na tom kanalu.
U ovom slučaju odabran je hrvatski audio jezik za Sport Klub kanale.
Ne može, odnosno online verzije EON platforme isporučuju samo jedan zadani zvuk koji oni odaberi da se reprodukuje na tom kanalu.
U ovom slučaju odabran je hrvatski audio jezik za Sport Klub kanale.
Pretpostavio sam, prije 2 mjeseca cca su promijenili i nema vraćanja. :/
@telemach
REDDEVILS wrote: ↑01/12/2019 10:56
@Telemach vas sam korisnik skoro 11 mjeseci van Telemach mreže i po prilično sam zadovoljan uslugom i aplikacijom koju koristim
I na kraju bih vas zamolio da mi Iznajmite dodatnu Eon Smart TV aplikaciju koju bi koristio u dnevnom boravku na verifikovanom android TV boxu MI BOX S a da se nemoram patiti sa prebacivanjem sadržaja sa mobitela na TV
A brzo i dvije godine ugovora prodju pa dobro razmislite hoceteli mi dati dodatnu TV aplikaciju jer ja kao korisnik imam pravo na dodatni uređaj koji bi plaćao
@REDDEVILS,
U ponudi nemamo navedenu opciju. Ukoliko nastanu izmjene, bit ćete obaviješteni.
OK @Telemach kad bude doslo vrijeme za produženje ugovora, dodatna EON aplikacija ce biti uslov za moj potpis
@telemach
Hvala na dostavljenoj sugestiji. Za sada, navedena nema navedene mogućnosti.
1. Koliko košta dodatni EON box, koliko dugo se čeka nakon narudžbe i koliko košta miš (mali daljinski) kao dodatna oprema za njega?
2. Prvo se tiče kapaciteta internet modema. Imam veliki broj uređaja u stanu koji su uglavnom uvijek na wi-fi (računar, 2 laptopa, 4 mobitela, PS), tako da se dešava da mi net često uspori daleko ispod nazivne brzine. Nazivna brzina je 200 Mb/s, a dešava se da na laptopu u drugoj sobi preko wi-fi padne i ispod 20.
Koja je opcija dodatnog routera na mjestu gdje bih stavio dodatni EON box, da li bi to poboljšalo situaciju i koliko bi to koštalo?
1. Koliko košta dodatni EON box, koliko dugo se čeka nakon narudžbe i koliko košta miš (mali daljinski) kao dodatna oprema za njega?
2. Prvo se tiče kapaciteta internet modema. Imam veliki broj uređaja u stanu koji su uglavnom uvijek na wi-fi (računar, 2 laptopa, 4 mobitela, PS), tako da se dešava da mi net često uspori daleko ispod nazivne brzine. Nazivna brzina je 200 Mb/s, a dešava se da na laptopu u drugoj sobi preko wi-fi padne i ispod 20.
Koja je opcija dodatnog routera na mjestu gdje bih stavio dodatni EON box, da li bi to poboljšalo situaciju i koliko bi to koštalo?
Hvala
1. Dodatni EON box košta 80 KM jednokratno i 5 KM za iznajmljivanje na mjesečnoj osnovi. Čekaš do 3-7 radnih dana da ti ga donesu, a razne air mouse uređaje možeš naći u Kini jeftino.
2. WiFi brzina opada sa udaljenošću, a dodatni router košta 40+ KM u zavisnosti koji router kupiš.
Jim Smorrison wrote: ↑27/11/2019 22:11
Ja prestao gledati sve otkako je pink otkupio prenose utakmica.
Seljačkijih prenosa odavno nisam vidio. Pokušam po malo i onda odustanem.
Pink?
Ne kontam
Pink kupio prava na prenos utakmica. U međuvremenu postao NovaBH. Ostali isti ljudi, slična programska šema i sve isto.
Za mene je to pink.
@telemach
Nije ni ovaj srbski komentator ništa bolji
Bolji su tri puta od hrvatskih spavaca i greda, vratnica
Hvala
Mjesečni najam dodatnog EON box-a je 5,00 KM. Navedeni daljinski nemamo u ponudi.
Brzinu od punih 200 Mbps mjerit ćete na uređaju koji je spojen mrežnim kablom, kada je u pitanju WiFi mreža moguće su oscilacije. Ukoliko želite, Vi možete u Vašoj režiji priključiti dodatni router na adresi.
Jim Smorrison wrote: ↑27/11/2019 22:11
Ja prestao gledati sve otkako je pink otkupio prenose utakmica.
Seljačkijih prenosa odavno nisam vidio. Pokušam po malo i onda odustanem.
Pink?
Ne kontam
Pink kupio prava na prenos utakmica. U međuvremenu postao NovaBH. Ostali isti ljudi, slična programska šema i sve isto.
Za mene je to pink.
Grijesis.
Pink (Zeljko Mitrovic) tu nista nije kupio vec prodao svoje kanale United Grupi. Nijednu utakmicu Pink nije kupio vec su to bila prava od United Medie koja je kupila Pink BH. Promjena imena se desila kada su za to stvoreni zakonski uvijeti. Svi celni ljudi sa bivseg Pinka BH su zamijenjeni ljudima iz United Media. Nema Zadruge, Amig Show, Magazin IN...